Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
NöroOnkoloji Beyin ve Spinal Tm Mikrocerrahi
Pediatrik Nöroşirürji
Hidrosefali Shunt ve Third Ventrikulostomi
dn...6
Amelyat için aranacak EN ÖNEMLİ husus doktorun tecrübeli olması bu da beni Selçuk Bey’e yönlendirdi. Kendisine çok teşekkür ederim Allah razı olsun bel fıtığımdan ameliyatımı yaptı şimdi iyiyim başta sayın SelçukGÖZCÜ olmak üzere sekreteryası ve tatlı hemşirelere teşekkürler
se....
10 yıldan fazla bel fıtığı rahatsızlığı çekiyorum, son yıllarda ise sağ ayağıma vurmaya başladı ve ayakta 2 dk dan fazla duramaz oldum, son aylarda ise evden çıkamazken odadan çıkamaz hale geldim. Çekme hissi çok büyük acı veriyordu. Bu duruşuma da etki etti ve dik duramaz hale geldim. Bu hale gelmeden önce her türlü ilacı iğneyi fizik tedavi tense tedavi sıcak tutma, ilaçlar, hiç biri rahatlatmadı bile. İnternetten bel fıtığı için en iyi amelyat yöntemini araştırmaya başladım ve aradığım cerrahi yöntemin Selçuk bey tarafından uygulandığını öğrendim. Zaman kaybetmeden gittim emar da 2 tane fıtığım olduğunu gördüm sinirlerim oldukça kötü hale gelmişti. Durum kötüydü ertesi gün amelyat olma kararı aldık. Amelyattan hemen sonra ayağımda en ufak bir çekme hissi kalmamıştı bel ağrısı ve çekme hissi TAMAMEN gitmişti. Yıllardır böyle bir duygu yaşamamıştım. Ayrıca iyileşme süreci sadece birkaç gün sürdü.
Bel fıtığı ile ilgili halk arasında söylenen şeylere çok kulak asmayın, devir değişti, teknoloji gelişti ayrıca Selçuk Bey çok tecrübeli bir doktor ömrünü vermiş ve yıllardır bu amelyatı yapıyor çok tecrübeli. Allah ondan razı olsun, bu kadar acıyı yıllardır boşuna çekmişim. Korkulacak hiç bişe yokmuş. Amelyat için aranacak EN ÖNEMLİ husus doktorun tecrübeli olması bu da beni Selçuk Bey’e yönlendirdi. Kendisine çok teşekkür ederim Allah razı olsun, selamlar saygılar..
ül...n
Antalya dan Hocama tavsiye üzerine gittim.Çok memnun kaldım. çift taraflı bel fıtığım vardı .Artık yürüyemez hale gelmiştim. Hocamda operasyon geçirdim. Ameliyatın ertesi günü kalktım hiç şikayetim yoktu.1 ay oldu ve çok iyiyim hocamın sayesinde.Bu tür şikayeti olan hastalara tavsiye ederim.Ayrıca hocamın asitanınada buradan güler yüzü için çok teşekkür ederim. İyi ki hocamı tanımışım.Kendisine buradan Çok teşekkür ederim.
se...l
Sayın Hocamı Tanımak Çok Büyük Bir Onurdu , Annemizi Kendisine Ameliyat Ettirdik Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyoruz... Ameliyat Olmaktan Korkuyorsanız KesinLikle Korkmayın İlgi Alaka Güler Yüz ve İstediğiniz Soruya Cevap Selçuk Bey'de Karşılıksız Kalmayacaktır... Herkese Gözü Kapalı Tavsiye Ediyoruz.... Herşey için Çok Teşekkür Ediyoruz Hocam... Bizim için HATAY Bölgesinde Bölümünün En İyi Hekimlerindensiniz... SAYGILAR...
al...r
elindeki neşter insana hayat veriyor yüzündeki tatlı tebessümü insana güven ve moral veriyor ben BİR YIL arayla İKİ sefer ameliyat oldum ikisi de riskli olmasına rağmen gayet iyiyim ameliyat olması gerekenlere terettütsüz tavsiye ederim söz konusu olan doktor SELÇUK hocamsa ondan sonrası teferruattır....
Selçuk Gözcü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Gözcü, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Selçuk Gözcü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Diskektomi, Omurga Cerrahisi, Hidrosefali Şant Uygulaması, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Disk Protezi Uygulaması, Nöroonkolojik Cerrahi, Kraniotomi.
Selçuk Gözcü adresi nerede?Selçuk Gözcü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mahallesi 4. Cadde No: 36 Küçükçekmece/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Gözcü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Gözcü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selçuk Gözcü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selçuk Gözcü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Selçuk Gözcü hangi dilleri konuşuyor?Selçuk Gözcü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selçuk Gözcü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Gözcü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Gözcü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Gözcü hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Selçuk Gözcü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları