Güvenevler Mahallesi , Güneş Sokak No:14 Kavaklıdere, Ankara
2019 yılında revizyon amelyatı oldum. Fakat burnum eskisinden kötü oldu. Burnumda kemer oluştu. Ayrıca ucu yamuk ve burun deliklerim eşit değil. Ayrıca burna içeriden bakmıo. Dışardan dokunarak tamam amelyat yaprım diyo. Amelyattn sonra bana sağ tarafın çok kötüydü dedi . Öncesinde bakmadığı için o an neyle karşılaşırsa ona göre amelyat yapıyor. Kara düzen açıkcası. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
c.....
2013 yılında Selçuk Bey e burun ameliyatı oldum. İlk ameliyatımdı. Kalçadan yağ alıp alnıma doldurmayı istedi. Tamam dedim. Burnunu beğenmezsen düzeltirim diye vaat verdi. Sonuç gerçekten kötü oldu, burnum geniş kaldı, yamuk oldu ve burun üstünde göçük vardı. Kendisi sözünü tutmadı ve burnumu düzeltmedi. Güzel olmuş işte deyip geçiştirdi. Alnıma koyduğu yağ ise alnımın ortasında birikti ve kalıcı bombelik yaptı. Bu dr u kesinlikle önermiyorum. İzmir'de bir başka dr'a revizyon (2.burun ameliyatı) yaptırmak zorunda kaldım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
il...n
2008 yılında Selçuk beyin yönetiminde yaklaşık 16 saat süren ameliyet sonucunda sağlığıma kavuştum..kendisine minnettarım..yaptığı proğram ve tedavi sistemi ile daha sonraki onkoloji tedavilerimin devamına imkan sağlamıştır..kendisine saygılarımı sunarım
Selçuk Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Işık, El Cerrahisi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Selçuk Işık adresi nerede?Selçuk Işık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi , Güneş Sokak No:14 Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Işık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selçuk Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Işık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Işık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Selçuk Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden El Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden El Cerrahları