Memorial Antalya Hastanesi
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kabul edilen yaş grubu:
yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
hi...ğ
Telefon numarası doğrulandı
ben hikmet dağ 3 sefer anjio oldum kalp damarlarıma 4 tane stent takıldı.şu anda iyiyim doktorlarımdan çok memnunum selçuk ve şakir beye teşekkür ediyorum bizler onlara , onlarda ALLAH`A emanet olsun SAYGILAR
ay...p
Telefon numarası doğrulandı
Uzman olmamış daha fakat en az onlar kadar başarılı , bilgisi sağlam , etrafa güven saçan bir doktor. çok teşekkurler Selçuk bey ,
se...n
Telefon numarası doğrulandı
hasta yakını olarak çok çok memnun kaldık doktorumuzdan, mesleğine çok hakim ve gerçekten bu bize de güven verdi. teşekkurler selçuk bey
se...n
Telefon numarası doğrulandı
çok nazik , çok sevecen ve başarılı
Selçuk Küçükseymen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Küçükseymen, Kardiyoloji.
Selçuk Küçükseymen adresi nerede?Selçuk Küçükseymen adresini belirtmedi. Selçuk Küçükseymen yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Selçuk Küçükseymen adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Küçükseymen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Küçükseymen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selçuk Küçükseymen hangi dilleri konuşuyor?Selçuk Küçükseymen ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selçuk Küçükseymen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Küçükseymen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Küçükseymen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Küçükseymen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Selçuk Küçükseymen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuk Küçükseymen hangi sigortaları kabul ediyor?Selçuk Küçükseymen, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Selçuk Küçükseymen ile iletişime geçmenizi öneririz.