ro...3
Güleryüzlü VE ilgili bir doktor ..Randevusu sıkıntılı..Sabahın 5 inde gel sıra al diyorlar.5 inde geldim 4 saatte orda bekledim ...Artık gerisini düşünun yani.....
as...a
evet fiş bulmak zor ama alanında çok çok iyi bir doktor ben gittim hocamızdan çok memnun kaldım hitabı konuşması güler yüzlülüğü ayrıca tedavi sürecim çok olumlu geçti ben çok memenun kaldım ayrıca ben değil kime sorduysam herkes hocamızi için bu düşüncede dalında çok başarılı
me...a
rendevu almak gece saat 12 de gelin deniyor bu çok saçma bişey yani diyarbakırda ikamet etmiyen kişi nasıl rendevu alabilecek bunun düzeltilmesini istiyorum
Selçuk Mızraklı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Mızraklı, Çocuk Göğüs Hastalıkları.
Selçuk Mızraklı adresi nerede?Selçuk Mızraklı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Ali Emiri Caddesi No:1 Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Mızraklı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Mızraklı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selçuk Mızraklı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Mızraklı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Mızraklı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Mızraklı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Selçuk Mızraklı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.