Dört Eylül Mah. Sanayi Bölgesi İsmail Karakuyu Devlet Has., Simav
el...z
kardeşimi muayene için gittiğimde 2 defa selçuk bey e denk geldi her iki defada cok cok ilgilendi gerçek iyi bir doktor ilgili alakalı böyle doktorlar az değil mi :) takdir edilmeli bence :)
el....
en ilgili doktor kardeşiminin okuldaki sorundan dolayı rapor almak için gitmiştik çok yakından ilgilendi hep doktorlar böyle olsa :)
mi...r
hastaları ile iletişimi iyi ve en önemlisi çok iyi bir dr.ben selçukk beyi çokk sewiyorom.yaptği geçen seneki kazadan dolayıda üzüldüm...
b....k
Ben Uşak DH de gördüm. 2 gündür Acile gidiyorum. Çok iyi tedavi ediyor burdan teşekkür ediyorum :D bu arada geçen seneki kazasından dolayı ve şimdi ayağı incinmış durumda olduğu için geçmiş olsun :D :D
a....a
ben selçuk beyi yanı abiyi usak dewlet hastanesinin acil bölümünden tanıdım aslında.ben çok memnun kaldım tesekkür ediyorum.ayrıca yaptığı geçen seneki kazadan dolayı geçmiş olsun dyorummm. :)ama tavsiye ederim herkese bu dr.
Selçuk Seçal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Seçal, İç Hastalıkları.
Selçuk Seçal adresi nerede?Selçuk Seçal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dört Eylül Mah. Sanayi Bölgesi İsmail Karakuyu Devlet Has. Simav
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Seçal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Seçal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selçuk Seçal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Seçal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Seçal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Seçal hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Selçuk Seçal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.