Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
m....u
Treking aktivitesi esnasında ayak bileğimi kırmam neticesinde umke vasıtasıyla kurtarilarak ambulans ile sehir hastanesine götürüldüm doktor bey ile nöbetçi olması vasıtasıyla tanıştım acil kısmında gerekli işlemler yapılmıştı odaya çıkarıldım ertesi gün tibia alt uç kırığı ameliyati oldum hala sürecim devam ediyor doktor beyden Allah razı olsun mesleğini layıkıyla yapan bir hekim büyük bir travma sonrası çok şükür iyi ki doktor beye denk geldim çok ilgili ve alakalı bir hekim diğer hastaları ile de sohbet etme fırsatım oldu çok memnunlar ortopedi servisinde 4 gece yattım oradaki hemşirelerde çok ilgiliydi hastane ortamında kendimi çok rahat hissettim Allah hepsinden razı olsun
i̇...t
yaptığı mesleğin sonuna kadar hakkını veren ve işini severek yapan bi doktor çok ilgili . iyi olduğunuzdan emin olana kadar sizi takibi bırakmıyor ikinci ameliyatımı olacağım kendisinde ayağımdan plak olmasına rağmen hissetmiyorum bile gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
b....d
Annemi Turgutlu da ve başka hastanelerde olmak üzere bir çok doktora götürdüm ve sonuç alamadim. Kendisine araştırmam sonucu tercih ettim.Annemi iki dizinden sıvı kaybı için diz protezi ameliyatı yaptı. Kendisi hem ameliyat öncesi hem sonrası süreçte çok ilgiliydi. Çok iyi bir insan ve çok nazik kibar hastalarına karşı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Allah razı olsun kendisine çok teşekkür ediyorum
Çok iyi bir doktor, diz protezi ameliyatı oldum 2 dizimden.Çok memnunum, tavsiye ederim.Allah sağlık sıhhat, afiyet versin.Ameliyat öncesi yürüyemiyordum.Kendisi beni hayata bağladı, yürüttü.
o.....
Doktorumdan çok memnunum.Ben ilk travma geçirdiğimde tesadüfen kendisine gittim ama doktorumdan çok memnunum.Hem insan olarak yaklaşımı hem de doktorluğu çok güzel.Doktorum çok iyi. 7-24 ulaşabiliyorum ve ulaştığımda da ameliyatta dahi olsa açamadığında hastasına geri dönüş yapıyor.Bacağım kırılmıştı, ameliyat oldum.Şimdi 2.ameliyatımı olacağım.Ödemim var,daha önce söylemişti, gel yıkayalım demişti.Ameliyattan korktuğum için gitmedim ama gideceğim. Ödemimi yıkayıp platini çıkaracak, bacağım için ne gerekiyorsa yapıyor.Gittiğimde hastalar birbiriyle konuşunca hepsinin memnuniyeti aynı şekilde,çok memnunlar.Her gittiğimde yardımcı oluyor, geri çevirmiyor.Tüm hastalarına eşit davranıyor.
u.....
Selçuk Bey'in doktorluğu da insanlığı da çok iyi. Hastalarıyla ilgili. Benim iki oğlumun ameliyatını yaptı.Oğlumun fibro kemiği kırıktı,onun ameliyatını yaptı.Diğer oğlumun futbol oynarken zarar gören ön çapraz bağ ameliyatını yaptı.Yakınlarımı yönlendirdiğimde yardımcı oldu, ameliyat etti.Çok iyi bir insan,çok iyi bir doktor.Benim 2019 yılında göğüs kısmında kurşunla yaralanmam vardı, sinir ameliyatından sonra herşey için ortopedi olarak kendisine gittim.Beni yönlendirdi, çok iyi bir insan.
i̇....
İyi bir doktor.Her gittiğimde dizlerimi soruyor, sonuca ulaştırıyor.Sağlığımı ona borçluyum,diz kapaklarımın ikisine de platin taktı.Yürüyemez durumdayken şuan yürüyorum.Memnunum, çok şükür çok iyiyim.Sağlığım sıhhatim yerinde.
f.....
Ben çok memnunum ameliyatımdan.El ve diz ameliyatı oldum, memnun kaldım. Dizim çok sancıyordu, platin takıldı.Ağrım kalmadı.Elimde de sinir sıkışması vardı, çok rahatım.Bir ay oldu, memnunum.
Biz çok memnunuz kendisinden.Babam 2 kez kalça çıkığı ameliyatı oldu.İkisi de başarılı geçti. Daha önce babam yürüyemiyordu, şimdi yürüyebiliyor.Ameliyat olalı 2 yıl oldu ama memleketten geldiklerinde kontrole gidiyorlar.
i̇....
Selçuk Bey'den memnunum,iyi bir doktor.Birçok kez gittiğimde faydasını gördüm.Sağ ve sol dizimden 2 kez apreskopi ameliyatı oldum.Şimdi iyileştim, iyi bir doktor ve iyi bir insan.
Selçuk Yalçınkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Yalçınkaya, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Selçuk Yalçınkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Selçuk Yalçınkaya adresi nerede?Selçuk Yalçınkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Yalçınkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Yalçınkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selçuk Yalçınkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selçuk Yalçınkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selçuk Yalçınkaya hangi dilleri konuşuyor?Selçuk Yalçınkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selçuk Yalçınkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Yalçınkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Yalçınkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Yalçınkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Selçuk Yalçınkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuk Yalçınkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Selçuk Yalçınkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları