Yurtdışı tecrübesi olarak 2001-2004 yılları arasında University of California San Francisco Üroloji Anabilim Dalında, 2005-2006 yıllarında University of Texas Southwestern Medical Center Üroloji Anabilim Dalında ve 2011 yılında Cleveland Clinic Glickman Üroloji ve Nefroloji Enstitüsünde çalışmıştır.
Özel ilgilendiği alanlar çocuklardaki ürolojik problemler, erişkin erkeklerde erektil disfonksiyon, penil protez, peyronie ve eğrilik hastalıkları, hipospadias, üretra darlıkları, kadın ve erkeklerde idrar kaçırma ya da idrar yapamama problemleridir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Prostat Biyopsisi
Prostatektomi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Üro Tıp Merkezi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Üriner Diversiyon Cerrahisi
Üro Tıp Merkezi
Hipospadias ameliyatlarımdan kalan estetik problemleri (glans eğriliği, penoscrotal webbing, yarım sünnet) olabildiğince güzel şekilde düzelten, hayatımın geri kalanına daha iyi bir psikolojiyle devam edebilmemi sağlayan doktor, keşke sizi daha erken tanısaymışım
to...z
Doğuştan penis eğriliği problemim vardı ve bu sebepten ötürü rahatsızlık duyuyordum. Selçuk hocaya muayeneye gitmeden önce 2 farklı doktor tarafından ameliyat edildim ve 2 kez mağdur edildim. 3. Ameliyatımı Selçuk hocaya oldum ve penisim'de hiç yamukluk kalmadı. Kendisi çok saygılı, kibar, ve güler yüzlü bir insandır. Kendisine çok teşekkür ederim. :)
Impotans sorunu icin kendisine başvurdum. Laboratuar ve tetkiklerim yapıldıktan sonra elektrodalga tedavisi için Mecidiyeköy'de başka bir merkeze yönlendirildim. Tedavinin devamı ve sonuçları ile ilgili doktor tarafından bir takibat yapılmadı. Operasyondan olumlu sonuç alınamayacağı dile getirilip çaresiz çözümsüz bir vakaa katogorisine konulup gönderildim. Uzun araştırmalar sürecinde en iyi doktor kanısına ulaştığım doktorun ilgi ve alakasından maalesef hiç memnun kalmadım.
fk...t
Uzun araştırmalar sonucu kendisine rastladığımız İşinin uzmanı bir doktor.2013 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp fakültesinde 6 yaşındaki oğlumun hipospadyas ameliyatını Selçuk bey yaptı. Ameliyat çok başarılı geçti. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
al....
çocuğum kalp hastasıydı bulunduğumu yerde drlar sunnet yapmak istemediler sağolsun selcuk hocam itinayla başarılı operasyonu gercekleştirdi yakından ilgilenmesi tecrubesi bizi aydınlattı allah razı olsun hocam
ze...t
5 yaşındaki oğlumun çişini kesik kesik yapması ile ilgili başladık doktor araştırmaya. ameliyat olması kesindi ama nasıl olacaktı, neden ve sonra bizi nasıl bir süreç bekliyordu gibi sorulara bir türlü tam cevap alamıyorduk. içimizde hep bir endişe ve kafamızda bir sürü soru işareti vardı. Ta ki karşımıza çok değerli hocamız Selçuk Bey çıkana kadar... Hocam bize neden ameliyat olması gerektiğini, nasıl olacağını, öncesini, sonrasını, ameliyat olursa ne olacağını olmazsa neler olacağını o kadar net bir şekilde anlattı ki ,anne-baba olarak doğru yerde olduğumuzu anladık. Ameliyat öncesinde ve sonrasında oğlumuzla ilgilenmesi, ona yaklaşımı, bizi bilgilendirmesi, bize destek olması sonucunda bu süreci sorunsuz bir şekilde atlattık. Hocam o kadar pozitif ki bu durum hem bize hem oğlumuza yansıdı. ve çok şükür başarılı bir ameliyat geçirdik. biz doktor bulmaya çalışırken çok zaman kaybettik ve nerdeyse oğlum böbreklerini kaybediyordu. Değerli Selçuk Hocam'a ne kadar teşekkür etsek az. Şifa arayan herkesin yolunun sizinle kesişmesi dileğiyle tekrar ellerinize sağlık hocam...
em...z
Yaşadığım şehirde gerçekleşen başarısız fıtık ameliyatımdan sonra hem ameliyat bölgemde hem de özellikle sol testisimde hayatımı olumsuz etkileyen çok ciddi ağrılar oluştu. Burada gittiğim doktorların tedavilerinden şifa bulamayınca hem fıtık hem de testis ağrısı konusuna hakim bir doktor aramaya başladım internette. Bu vesileyle buldum Selçuk Hocayı. Önce internet sitesini sonra buradaki yorumları ve sorulan sorulara verdiği tüm cevapları inceledim. Bunların etkisiyle Hocamın çalıştığı Acıbadem Atakent Hastanesi’nden randevu alarak muayene olmak için İstanbul’a gittim. Aslında önceki ameliyatımda yaşadığım olumsuz tecrübeden dolayı kendimi çok tedirgin hissediyordum ama Selçuk Bey güler yüzlü ve babacan tavırlarıyla, sorduğum tüm sorulara bilgisi ve tecrübesiyle verdiği tatmin edici cevaplarıyla, anlattığı şeyleri gösterdiği resimlerle somutlaştırmasıyla ve daha önceki ameliyatımda yanlış olan şeylerin neler olduğunu ve tedavi için neler yapılacağını tane tane anlatmasıyla bu tedirginliğimi üzerimden atmada yardımcı oldu. Hocamın anlattıklarına, bilgisine ve tecrübesine güvenerek yeni bir ameliyat olmaya karar verdim. Yaklaşık iki saat süren başarılı bir operasyonla hem önceki ameliyatımda çok gergin olarak konulan yamayı düzeltti hem de bu gerginlikten dolayı hasar gören sinirlerimi çıkarırken yine bu gergin yamanın neden olduğu varikoselimi de mikro cerrahi yöntemiyle tedavi etti. Ameliyatımdan sonra gerek gittiğim kontrollerde gerekse aklıma takılan şeyleri telefonda sorduğumda aynı nazik ve ilgili tavrını hep sürdürdü. Ben fıtık problemi olan veya üroloji alanına giren herhangi bir rahatsızlığı olan ve tedavi olmak amacıyla internetten doktor araştırması yapan herkese Prof. Dr. Selçuk Yücel’i gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
il...r
Teşhis ve tedavi aşamalarında kendinizi son derece güvende hissetmenizi sağlayan, müthiş bilgi birikimi ve deneyime sahip doktorumuz. Üroloji dalında başvurabileceğiniz en doğru seçenek...
se....
Bu sabah oğlumuz Efenin sunnetini yapti doktorumuz.cok memnun kaldik ilgisi alakasi bizi memnun etti ..oglumuz sıkıntısız atlatti bugünü kendisine cok tesekkur ediyoruz
d.....
Selçuk hocamız komşumuz oğlunun sunnetini yaptı. Pansuman bile gerek kalmadan sortunu giyip ertesi gün duş aldığını görün ce kendi oğlumun çok riskli olduğu söylenen hipospadias ameliyatı için hocamız a gittik. Çok iyi yanıt aldık Allahimiza şükür. Yegenimizin sünnet hatasını da tamir edlp normal boyut ve gorunum veren hocamizdan Allah razi olsun.
Selçuk Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selçuk Yücel, Çocuk Ürolojisi, Üroloji, Androloji. Size Selçuk Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ereksiyon Bozukluğunda Testosteron Tedavisi, Et(Hormon Replasman Tedavisi), Hormanal Terapi, Hrt(Hormon Replasman Tedavisi), Nefrektomi, Penil Protez, Prostat Biyopsisi, Prostatektomi, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP).
Selçuk Yücel adresi nerede?Selçuk Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Polat Tower Residence, No:12/436 Fulya, Şişli İstanbul
- Bağdat Cad. No:448/1 Kat:1 Suadiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selçuk Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selçuk Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selçuk Yücel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selçuk Yücel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selçuk Yücel hangi dilleri konuşuyor?Selçuk Yücel ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Selçuk Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selçuk Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selçuk Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selçuk Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Selçuk Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuk Yücel hangi sigortaları kabul ediyor?Selçuk Yücel, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Selçuk Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Ürologları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Ürologları