20'lik Diş Çekimi
Selda Esin Çakır Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
İmplant
Hasta
Uzun yıllar çektim çarpık dişlerimin kahrını küçük yaşlarımdan bu yana bir çok doktora düştü yolum bir sürü yöntem tavsiye fikir dinledim ama hic ikna olmadım sonra karar verdim ve dedim ki en iyisi en kısa sürede ne yapıla biliniyorsa o yapılsın yine bir cok doktorla görüştüm ta ki Selda hanıma gelene kadar ben kararlıydım hali hazirda kurtarılabilinir dişlerimi çeksin kaplamasını yapsın göndersin diyodum o olmaz bunu yapmam diyordu hatta git kim yaparım diyorsa ona yaptır diyodu uzun süre inatlaştım kendisi işinin ehli ne yaptığının farkında hem çok profesyonel olup hem sıcak kanlı olabilen bir doktor kendisi inat eder ikna eder ama asla pişman etmez :)
tu...e
Implant kararımı 2 aylık uzun bir araştırma sonucu bir karar vermek üzere iken ,bir tanıdığım vasıtası ile Selda hanımla tanışmak için iş yerine gittim.kontrol aşamasındaki ,bilgi ve donanımla birlikte yakından göstermiş oldukları ilgi ve sıcaklık üzerine karar verdim ve implant tedavime başladım.iyikide karar vermiş ve tanıdığımın sözünü dinlemiş ve gitmişim çok memnun kaldım Selda hanım ve tüm ekibine teşekkür ederim.
el...n
Son derece özenle kurulduğu belli bir klinik, hastasının aklında soru işareti bırakmayan iyi bir iletişim ve işini hakkıyla yapan bir hekim. Maddi kaygının, hastasının iyiliği kaygısından sonra geldiğini önce hissedip, ardından deneyimleyebileceğiniz nadir özel kliniklerden. Size alelade bir kaç implant değil, uzun bir yaşam konforu vaadediyor. Önce babamın implant tedavisini sorunsuz tamamladık, sonra farklı şehir de ikamet etmize rağmen kızım için tercih ettim.Selda hanıma ve tüm ekibine teşekkür ederim.
Selda Esin Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Esin Çakır, Diş Hekimi. Size Selda Esin Çakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Diş Beyazlatma, Kök Kanal Tedavisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler.
Selda Esin Çakır adresi nerede?Selda Esin Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- I. İnönü Bulvarı Pirireis Mah. Meltem Apt. 172-7 Kat. 3 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Esin Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Esin Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selda Esin Çakır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Esin Çakır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selda Esin Çakır hangi dilleri konuşuyor?Selda Esin Çakır ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Selda Esin Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Esin Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selda Esin Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selda Esin Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Selda Esin Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.