Hematoloji Randevusu
Splenektomi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
ta...
Selda Hanım ile 2019 yılında lösemi teşhisi konulduktan sonra tanıştık hem hekimliği hem insanlığı açısından bulunmaz bir insan sayesinde hayattayız Allah yolunu açık etsin muhteşem bir hekim
h....e
2020 Ekim ayında eşime lenfoma teşhisi konması sonrası tanıştık doktorumuzla ve 6 aylık tedavi sonucu hastalığı yendik. Güler yüzlü, ilgili, samimi, eşimin moral kaynağı doktorumuz iyiki var. HALİL EKİZ
el...
2016 yılında tanıştık. İyi ki dediklerimden...
Lenfoma kanserini beraber atlattık. İlgisinden,sevgisinden doktoruma cok şey borçluyum Selda Kahraman ayrıcalığı
ka...n
Trombosit düşüklüğü nedeni ile hastanede tanıştık.Acil ilaç tedavisine başlandı trombositler biraz yükseldi,yeterli seviyeye çıkmadığı için ameliyat olmam gerektiği söylendi.Ameliyat oldum.Bu süreçte Selda Hanım hep yol gösterici ve destekleyicimiz idi.Hem hekimlik hem de kişilik anlamında dört dörtlük nadir bulunabilecek insanlardan biridir.Kendisine binlerce teşekkürlerimi sunuyorum.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.
ve...r
Eşim Ferah GÜNER'in Multipl Miyelom Tedavisinde uyguladıkları başarılı Kök Hücre Nakli ile emeği geçen diğer doktor, sağlık görevlisi tüm uzman ve çalışanlarına teşekkür ederim. Elinize ve yüreğinize sağlık. Veli GÜNER
Selda Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Kahraman, Hematoloji. Size Selda Kahraman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Hematoloji Randevusu, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Splenektomi, Karaciğer Kan Testleri, Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet.
Selda Kahraman adresi nerede?Selda Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selda Kahraman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Kahraman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selda Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Kahraman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selda Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Selda Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selda Kahraman hangi sigortaları kabul ediyor?Selda Kahraman, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Selda Kahraman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Hematologlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Hematologlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Hematologlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Hematologlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Hematologlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Hematologlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Hematologlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Hematologlar