Halkalı Merkez Mahallesi 1.İkitelli Caddesi No:2 Meydan Halkalı Sitesi A Blok Daire 41 Kat 3, Küçükçekmece, İstanbul
Diş Hekimi Randevusu
Halkalı Merkez Mahallesi 1.İkitelli Caddesi No:2 Meydan Halkalı Sitesi A Blok Daire 41 Kat 3, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Dt Selda Karakılıç Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Dt Selda Karakılıç Kliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Dt Selda Karakılıç Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
g....ç
Selda hanıma arkadaş tavsiyesi ile ulaştım 5 yaşındaki oğlum için gidecektim açıkcası çocuk diş hekimi olmadığı için biraz önyargılı idim.İlk dakikadan itibaren oğlumla harika iletişime geçti çok memnun kaldım oğlumun ilk diş hekimi tecrübesini Selda hanımla yaptığı için çok mutluyum.Sinem hanıma da çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldu bizlere artık sık sık görüşeceğizSevgiler…G.Ç
Arkadaşım sayasinde ulaştım. Diş taşı tartar şikayeti için başvurdum. Diş temizleme yaptı ve çok memnun kaldım. Doktorumuz iletişim çok iyiydi rahatlattı ve süreci anlattı. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve ettim
se...r
İşini gercekten çok iyi yapan bir hekim.hem hastalarıyla iletişimi hemde dış tedavim asamasindaki süreç yönetimi konusunda beni bambaşka biri haline getirdi.implat,Kaplama dolgu ve kanal tedavisi için zor ama uzun bir yolculuğa çıktık. Oncesinde Dişci fobim olmasına rağmen gönül rahatlığıyla gidebildigim tek yer. Hem müge hanım hemde Selda hanım alanında en iyileri diyebilirim. Tedavim esnasında her sürecin tek tek anlatılması ve içten yaklaşımları çok rahatlaticiydi.İyiki varlar.
Ben genel kontrole gitmiştim diş eti sıkıntım var önce bir iki kere diş küretajı yapıldı eski dolgularım vardı çıkartılıp yenilendi diş eti problemi için greft yapılacak. Ben diş işimi yıllardır erteliyorum dişte aşırı korkan bir insanım ama Selda Hoca inanılmaz tatlı insan ilişkilerinde sohbetiyle bir bakıyorsunuz işlem bitmiş o yüzden devam edebildim karşısındaki insanı anlayabiliyor ve empati kurabiliyor.
Benim dolgularım vardı diş eti kanamalarım vardı artık ön dişlerimde kaplamalar vardı süresi çoktan geçmişti diş eti çekilmişti birkaç konu ile alakalı kendisine geldim. Dolgu, küretaj işlemi ardından ön dişlerimin kaplamalarımı yeniledi şu an gayet rahat kullanıyorum eskisinden daha iyi. Kendisi son derce profesyonel bir kişi. Referansla gitmiştim çok insancıl meslek açısında profesyonel ilişkilerinde de gayet pozitifi ve olumlu bir iletişimi var.
Ben beyazlatma, kanal tedavisi, dolgu ,ön dişlerime estetik dolgu ve detertraj işlemi yapıldı. Kendisi çok sevimli bir hekim. İşlem öncesinde yeterli bilgi alıyorum ablamı da yönlendirdim Selda Hanım'la tedaviye başlayacak.
d.....
Selda Hanım'dan çok memnunum iş anlamında çok güven verdi bana daha öncesinde birkaç doktora gitmiştim farklı şeyler söylemişlerdi. Selda Hanım'a çok fazla güvendim inanılmaz güler yüzlü pozitif ve işinin ehli bir doktor. Dişlerime implant, kaplama, aralıklı dişimin arasına dolgu yaptı gayet güzel oldu herkes çok beğendi işinin ehli bir doktor kendisi.
Çok memnun kaldık eşim de, ben de kendisine geliyoruz. Bana küretaj işlemi yapıldı eşime de dolgu ve kaplama işlemi yapıldı. İşletişimi gayet açık yaptığı her işlemi önceden de anlatıyor işlem esnasında da anlatıyordu hastalara tavsiye ederiz Selda Hanım'ı tercih edebilirler.
Benim dişlerimde eksik ve çürük olan dişlerim vardı dolgu olmuş ve siyahlaşan dişlerim de vardı Selda Hanım'a yakınım diş yaptırmış memnun kaldığını söyleyince Selda Hanım'a geldim. Dişlerimi yaptı alt çeneye 4 tane implant vidaları takıldı. Dişlerimin bütün sinirleri alındı temizlendi üst dişlere 14 tane alt dişlere 9 tane kaplama işlemi yaptı. İmplant iyileşme sürecindeyiz kaplamalarımı rahat kullanıyorum. Konuşması inandırıcı yaptığı işler güzel güler yüzlü karşılaması söz verdiği tarihte dişlerimi takması çok iyiydi. Her konuda mükemmel bir insan.
Selda Karakılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Karakılıç, Diş Hekimi. Size Selda Karakılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu.
Selda Karakılıç adresi nerede?Selda Karakılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mahallesi 1.İkitelli Caddesi No:2 Meydan Halkalı Sitesi A Blok Daire 41 Kat 3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Karakılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Karakılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selda Karakılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Karakılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selda Karakılıç hangi dilleri konuşuyor?Selda Karakılıç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selda Karakılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Karakılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selda Karakılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selda Karakılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Selda Karakılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selda Karakılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Selda Karakılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri