Göğüs Hastalıkları Randevusu
Torasentez
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Memorial Ankara Hastanesi
Uzun Süreli Oksijen Tedavisi (USOT)
X-Ray
Memorial Ankara Hastanesi
Selda hanıma aşırı öksürüğe bağlı ağrıyla ilgili gittik şu an başka hastalığımda olduğu için dikkatli tedavi uyguladı çok ilgilendi memnun kaldım
p....k
Doktor hanıma astım şüphesiyle gittim ve gerek bilgi birikimiyle gerek hastalarına yaklaşıyla hastalığımı erken teşhis etti ve yerinde bir tedaviyle hayat kalitemi artırdı. İlaçlarımı düzenledi. Bu devirde hayat kalitesine önem veren doktor bulmak çok zor. Selda hanıma çok teşekkür ediyoruz ailecek.
og....
Doktor hanım yüksek profesyonellikle tıbbi bilgisini objektif kullanarak rahatsizlığimin teshisini neredeyse cokaz tetkikle %90 dogrulukla koyabild,iuyku esnasında problem yaşıyordum...uyku apnesi olabileceğini duymuştum.muayenemi oldum.tedavim isabetli sonuclandi.simdi cok cok daha iyiyim.kilo vermemi,reçetesindeki ilaçlarımı önerdiği şekilde kullanarak hergeçen gün daha rahatlıyacağımı söyledi...lüzumgördüğü testleri de yaptırmıştım.ilgisi,nezaketiyle psikolojimide rahatlatti..böyle doktorlari Allah basimizdan eksik etmesin.keske bizlerde onlar icin birseyler yapabilsek.cok tesekkurler sevgili doktorum.
f....u
Selda hanım sürekli gittiğim bir doktor ve inanılmaz memnunum. Daha önce bir pnömoni zaturre rahatsızlığı geçirmiştim, bununla alakalı kendisine gitmiştim, daha sonra akciğerimde küçük bir kitlemle alakalı kendisi takibini yaptı, daha önce hizmet verdiği hastaneye de gitmiştim, her zaman aradığımda ulaşabildiğim bir doktor, gayet memnunum, kendisine bir çok hasta da yönlendirdim.
t.....
Ben kendim için gittim zatürre olmuştum çok güzel tavsiyeler de bulundu.İlaç tedavisi aldım film çektirdim çok doğru tespit etti iyileştim.Kendisinden çok memnunum hastaneden de çok memnunuz çok teşekkür ederim.
Selda hocadan çok memnunum iyi ilgilendi ve problemimi çözdü gayet iyiydi tekrar bir problem yaşadığım da Selda hocamı tercih edeceğim.Benim kaburga bölgem de bir ağrım vardı röntgen çekildim bir tahlil yapıldı.Yumuşak doku zedelenmem olduğunu söyledi söylediği gibi hemen geçmiyor yavaş yavaş geçiyor hayatıma devam ediyorum.
k.....
Yaklaşımı çok iyi verdiği tedavi iyi uyguladığım da şikayetlerimin azaldığını gördüm hem yaklaşımı hem tedavisinden hem tutumundan hasta olarak tedavini şekli ve bilgi dahlinde değiliz ama doktorun tavrı ve anlatması çok önemli.Alerjİk astım tedavisi aldım kendisine teşekkür ederim.
Kendisi gayet ilgili fazlasıyla vakit ayırdı.Alerji için başvurduk nefes darlığı vardı.İlaç tedavisi aldım memnunum.
Selda Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Kaya, Göğüs Hastalıkları. Size Selda Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu, Evde Hasta Takibi, Akciğer Kanseri, Alerji Testleri, Alerjik Hastalıklar, Arter Kan Gazı Alma, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Bronkoskopi, Bronş Lavajı.
Selda Kaya adresi nerede?Selda Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selda Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selda Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selda Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selda Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Selda Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selda Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Selda Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Göğüs Hastalıkları Doktorları
Etimesgut Göğüs Hastalıkları Doktorları
Pursaklar Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gölbaşı Göğüs Hastalıkları Doktorları
Mamak Göğüs Hastalıkları Doktorları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları