Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ad...s
Telefon numarası doğrulandı
Selda hoca cok iyi bir doktordur.benim ankilozon spondilit tanimi koymustur.bes bucuk seneden beri kontrolundeyim Kendisi cok iyi bir insandir onun sayesinde hastaligimla mucadeleyi ogrendim.kendisine saygilarimi sunar basarilar dilerim Yuzde yuz tavsiye ederim.
Selda Kısaoğlu Sarıkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Kısaoğlu Sarıkaya, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Selda Kısaoğlu Sarıkaya adresi nerede?Selda Kısaoğlu Sarıkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ereğli Yolu Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Kısaoğlu Sarıkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Kısaoğlu Sarıkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selda Kısaoğlu Sarıkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Kısaoğlu Sarıkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selda Kısaoğlu Sarıkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selda Kısaoğlu Sarıkaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Selda Kısaoğlu Sarıkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.