Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
EEG (Elektroensefalografi)
Uyku Testi (Polisomnografi)
VEP - Görsel Uyandırılmış Potansiyeller
Video EEG
Medicana Ataköy Hastanesi
Türkiye’deki asistanlık ve uzmanlık dönemimde, elektronörofizyolojik uygulamaların temel eğitimi sonrasında;
İsveç Göteborg üniversitesi uyku ve epilepsi ünitesinde ayırıcı tanıya yönelik tanısal testlerin uygulanması, uyku apne sendromu gibi uyku ile ilişkili solunum bozuklukları konusunda çok merkezli çalışmada araştırmacı olarak görev aldım.
USA, NIH/NINDS uyku ve hareket bozuklukları bölümünde; manyetik stimülasyon, Uyku, EEG ve EMG’yi içeren klinik ve deneysel çalışmalarda aktif olarak rol aldım.
Botulinum toksinin hareket bozukluklarında uygulanmasında birincil olarak görev aldım.
İlgi Alanları
Elektroensefalografi (EEG), Elektromiyografi (EMG), Uyku (Polisomnografi) ve Uyarılmış Potansiyelleri (VEP, SEP) içeren tüm elektronörofizyolojik çalışmalar, gerek uykusuzluk gerekse aşırı uykululuk yakınmasına neden olabilecek medikal ve nörolojik nedenlere yönelik tanı tetkikleri ve tedavi uygulamaları, titreme ve diğer hareket bozukluklarında tanı ve medical tedavi yanısıra gereğinde botulinum toksin uygulaması.
Baş ağrısı ayırıcı tanı ve tedavisi, Migrende Botulinum Toksin uygulaması.
Bayılma ve şuur değişikliğinin ayırıcı tanısı ve epilepsi tedavisi.
Beyin damar hastalıklarının ayırıcı tanısı ve koruyucu tedavisi.
Sıklıkla ellerde ve ayaklarda uyuşukluğa neden olan sinir sıkışmalarının elektronörofizyolojik testlerle ayırıcı tanısı ve tedavisi.
Sinir hasarı ve kas hastalıklarının klinik özellikler yanısıra elektromiyonörografi ve diğer laboratuar testlerini kullanarak tanısının konması.
Beyinde beyaz cevher hastalığına neden olan durumların (özellikle Multiple skleroz ve küçük damar hastalıkları) ayırıcı tanısı ve tedavisi.
se...
Ben bir senedir bcklrda ve kollarda tutulmayla hyatmi kör eden bir yaşam sürüyorum Selda hanımla karşılaştık beni hstanye yatirip kortizon tedavisi ve testlerle ayağa kaldırdı bu rahatsızlığım tekrarlama yaptı yine hastaneye yatış verilip benim polinorapati rahatsızlığımın olduğunu söyledi gel git zaman benim ağrılarım dinmedi hiç bir şekilde ve doktora kontrole gittiğim de bana ben sana iyi gelmiyorum kendine başka bi doktor bul dedi. Suan da yuruyemiyorum ve btn tedavi sürecimi kendisi yönettiği için oraya gtmk istedim ama beni kbl etmedi başka bir doktora yönlendirme de yapmadı bu yüzden başka doktora sil baştan gidemiyorum kendisi de kabul etmiyor beni.
c.....
Selda hanımın anne-kız takibindeyiz. Auralı migrenim vardı çok kez farklı teşhisler koymuşlardı ama Selda hanım nokta atışı yapıp beni iyileştirdi. Annem ise iskemik atak hastası. Sürekli tabikinde Selda hanımın. Tedavisi gayet güzel ilerliyor. Selda hanım çok tatlı çokta ilgili bir doktor. İyiki var! Çok teşekkür ederiz emekleriniz için.
Burdan yorumlarını okuyark gıttık bugun denılen den fazlaymıs getcekten mükemmel bır hekım inşlhh anneme şifa bulacak bn inanıyorum başta o güvenıyo verıyo allah razı olsun içimz cok rahat dönduk kafamdakı sorular gıttı
se...a
Venöz tromboz geçirdim 14 gün kadar hastanede yatarak tedavi gördüm. Gittiğim hastanede tesadüfen Selda hocama denk geldim ve iyiki kendisini tanıdım hala Selda hocamızla devam etmekteyim ve edeceğim hem hastasını hem hasta yakınlarını çok iyi anlayan tedavi sürecinin her ayrıntısını sizinle ve yakınınızla paylaşan samimi, merhametli ve başarılı doktorum herşey için teşekkür ederim.
hü...
Birkaçgün içinde ellerimde başlayan ve giderek yayılan bi güç his kaybı yaşadım. 6 aylık hamileydim. Ve 5. Günde tuvaletimi tutamaz yürüyemez hale geldim. Çeşitli dr lara gittim. Tek duyduğum stresten vicut kasılmış dediler gönderdiler ama her saat daha kötü oluyordum. Selda hanımı eşim aradı ve hemen sabahtan randevu oluşturduk. Görür görmez teşhis koydu ve hızla yatış istedi. Gullyambar sendromu yaşıyordum. Bildiğim kadarıyla sinir iştihabıymış ve yavaş yavaş felç geçiriyormuşum. 5 gün ivig tedavisinin ardından taburcu oldum ve her aklıma geldiğinde dr umdan minnet ve dua ile bahsediyorum. İy ki yollarımız kesişmiş. İyi ki karşıma çıkmış selda hoca. Önce Allah sonra da selda hocanın yardımlarıyla şuan eski halime döndüm. Sonsuz teşekkürler
ba....
Bir kaç yıl önce bayılmalarımdan dolayı gitmiştim önce detaylıca testlere girdim sonuçlar incelendi ve teşhis konuldu iyi tedavi ve ilgi alaka doğrultusundada hastalığım iyileşti
a....y
Doktor hanıma çok teşekkür ediyorum epilepsi için gittik bizimle çok iyi ilgilendi EEG testleri MR lar herşeyi açıklaması ile ne yaptığını anlattı hemen teşhisimizi koydu tedaviye başladı şuan çok iyiyim iyiki gelmişiz.
s....y
Annemin boyun ve baş ağrısı vardı onun için gitmiştik.Selda hoca sağolsun gerekli tetkikleri yaptı ilacını verdi detaylı inceledi şu an annemin ciddi derecede baş ağrıları azaldı buna bağlı olarak boyun ağrısıda eskiye oranla geçti. İlgisi alakası çok iyi detaylı açıklamalarda bulunuyor kafanızda soru işaretleri kalmıyor. Ne zaman arasam hep geri dönüş aldım yoğunsa en fazla aynı gün akşam dönüyor müsaitse zaten hemen telefonu açıyor. Tekrar teşekkür ederiz
a ...y
Babamın uzun yıllardır ellerindeki titreme problem(Parkinson) tedavisi için kendisine başvurduk. Babamın daha once farketmediğimiz küçük çaplı bir inme yaşadığını tespit etti. Parkinson gibi uzun süreli bir hastalık için uyguladığı tedavi babamın yaşam kalitesini inanılmaz arttırdı. Selda Hanım'a her zaman telefon ile ulaşarak soru sorabiliyor ve görüşlerini alabiliyoruz. kendisine teşekkür ederiz.
y.....
7 yaşındaki oğlumun sürekli göz kırpma, baş sallama ve ses çıkarma problemleri için gittik. Doç. Dr. Selda Korkmaz hocam çok detaylı tetkikler, EEG ve muayene sonucunda net olarak teşhis yaptı. Tedavi için uyguladığı ve önerdiği yöntemler kısa sürede etkisini gösterdi. büyük korkular ile gittiğimiz muayeneden gönül rahatlığıyla ayrıldık. kendisine teşekkür ediyorum.
Selda Korkmaz Yakar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Korkmaz Yakar, Nöroloji. Size Selda Korkmaz Yakar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, EEG (Elektroensefalografi), EMG, MRI Değerlendirme, Epilepsi Tedavisi, Botoks, Elektromiyografi, Uyku Testi (Polisomnografi), CPAP Titrasyonu Amaçlı Uyku Testi, SEP - Somatosensoryel Uyandırılmış Potansiyeller.
Selda Korkmaz Yakar adresi nerede?Selda Korkmaz Yakar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 2-5-6., Rauf Orbay Cd. 2/1Z İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Korkmaz Yakar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Korkmaz Yakar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selda Korkmaz Yakar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Korkmaz Yakar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selda Korkmaz Yakar hangi dilleri konuşuyor?Selda Korkmaz Yakar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selda Korkmaz Yakar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Korkmaz Yakar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selda Korkmaz Yakar hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Selda Korkmaz Yakar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selda Korkmaz Yakar hangi sigortaları kabul ediyor?Selda Korkmaz Yakar, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Selda Korkmaz Yakar ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar