2005-2009 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi Rehabilitasyon Yüksek Okulunda Fizyoterapi eğitimimi aldım.
Mezun olduğum andan itibaren özel gereksinimli çocuklar ile çalışmaktayım.
Mezun olduktan bir kaç yıl sonra özellikle ‘ Erken Müdehale’ ve ‘Riskli Bebek’ alanlarındaki eğitim ve güncel yaklaşımları takip etmekteyim.
Pediatrik Bobath Eğitimimi 2011 yılında tamamladım ve 2019 yılında Baby Advance Eğitimimi aldım.
Pediatrik Bobath Türkiye eğitimi asistanlık görevini sürdürmekteyim.
Nörogelişimsel Tedavi Terapistleri Derneği’nde Yönetim Kurulu üyesiyim.
Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi
Ameliyatsız Ön ve Arka Çapraz Bağ Tedavisi
Antalgic Trak Tedavisi
Ayak Analizi
Lisa Riskli Bebek ve Çocuk Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Eklem Eğriliği
Gelişim Değerlendirmesi
Gelişim Geriliği
GTOS Terapi
Klinik Pilates
Klinik Yoga
Kırık Rehabilitasyonu
s....a
Doktor tavsiyesiyle oğlumun serebral palsi rahatsızlığı için başvurdum. 1 senedir gidiyoruz. Oğluma hareket yaptırıyor. Şu an iyiye gidiyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Detaylı açıklama yapıyor. Ben takıntılı bir insanım. 10 kez soru sorsam bıkmadan anlatıyor. Selda Hanım'ın hem insanlığı hem eğitmenliği çok iyi. İşini seven birisi. Çocuğumla kendi çocuğuymuş gibi ilgileniyor. Ben çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.
Selda Özge Özbek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Özge Özbek, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Selda Özge Özbek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kırık Rehabilitasyonu, Gelişim Geriliği, Eklem Eğriliği, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Klinik Pilates, GTOS Terapi, Klinik Yoga, Antalgic Trak Tedavisi, Ameliyatsız Ön ve Arka Çapraz Bağ Tedavisi.
Selda Özge Özbek adresi nerede?Selda Özge Özbek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzla Mah. 572. Sokak No:12 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Özge Özbek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selda Özge Özbek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selda Özge Özbek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Özge Özbek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selda Özge Özbek hangi dilleri konuşuyor?Selda Özge Özbek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selda Özge Özbek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Özge Özbek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selda Özge Özbek hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Selda Özge Özbek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Selda Özge Özbek hangi sigortaları kabul ediyor?Selda Özge Özbek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.