Baklofen Pompası Tedavisi
Fonksiyonel Hemisferektomi
Homeopati
Karotis Ultrasonu
Medicana Çamlıca Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
gö...u
Ülkemizde böyle kaliteli doktorların olduğunu bilmek ne güzel. Güler yüzlü ve mükemmel bir doktor. Hastasının hem sağlığını hem maddiyatını düşünen harika bir insan. Migren tedavisi için gittim 1 yıllık tedavi başlattı. 1 yıl sonra yine yorum bırakacağım. Randevu almak için fazla düşünmeyin gidin görün bana hak vereceksiniz...
Hasta
Babamın Uzun yıllardır çözülemeyen hastalığını Selda Hanım çözdü, parmak kasılmalarının nedeni parkinsonmuş, ilaçlarını çok güzel düzenledi babaöın hayat standardı yükseldi resmen, ve o kadar ilgili alakalı ki, ilk kez hastasını arayan bir doktor gördüm, Hem uyguladığı tedavisiyle hem de ilgisi ile bizim için çok güzel bir şans oldu Selda Hanım, Gözünüz kapalı Selda hanıma güvenin hastası için en iyi tedaviyi uygular , iyi ki doktorumuz olmuş
i̇....
01 Ekim 2021 tarihinde çene kaslarımdaki tutulma ve yutkunma güçlüğü rahatsızlığım nedeniyle gittiğim, Medicana Çamlıca Hastanesinde muayene ve tahliller sonucu Miyastenia Gravis hastası olduğumu Doktorumuz Selda Özşahin Hocanın engin tecrübesi sayesinde öğrendim. Yapılan tetkikler ve EMG çekimi sonucu “TİMOMA” ameliyatı oldum ve akabinde tedavi sürecim başladı. Yemekleri çiğnemede zorlanma ve yutma problemlerim neredeyse yok denilecek seviyeye geldi. Halen ilaç tedavisi sürmekte ancak, en kısa zamanda ilaçsız da bu hastalığın üstesinden geleceğimi bana hissettirdi. Kendisi hastasıyla yakından ilgilenen, son derece anlayışlı, güler yüzlü ve nazik olduğundan dolayı sonsuz teşekkür ederim. Bir hastanın iyileşmesi doktoruna güvenmesi ve inanması sayesinde olur. Bunu yaşayan ve büyük şans olarak gördüğüm Selda Hanım’ı tüm hastalara tavsiye ederim. İsmail KAYNAR
el....
Selda hoca çok pozitif, güler yüzlü, temkinli ve disiplinli bir doktor. İlk etapta teşhisi zor ve çok hızlı ilerleyen bir hastalığı (Guillian-Barre sendromu) farkedip beni doğru bir şekilde yönlendirdiği için minnetarım kendisine. Bundan yaklaşık 4 ay önce ellerim, ayaklarım ve ağız içinde uyuşma, vücüdumda ciddi halsizlik ve güçsüzlük, ense kökümde ağrı ve boğazımda kapanma/sıkışma şikayetleriyle Selda Hoca'ya muayene oldum. Selda Hocadan önce en az 5-6 doktora (nörolog, dahiliye uzmanı, acil doktoru) bu şikayetlerle başvurmuştum. Diğer doktorlar kan, idrar tahlillerinden ve muayene sonuçlarından psikolojik semptomlar gösterdiğimi belirtti, sadece sakinleştirici ve vitamin verdiler. Selda Hoca da ilk başta öyle düşünsene de temkinli davranmak istedi ve EMG, MR istedi. Sonuçları görür görmez, beni hastaneye yatış için yönlendirdi. Guillian-Barre sendromu şüphesi ile yaklaştı ve beni o gün hastaneye yönlendirdi, ertesi gün bu şüphesinin doğru olduğu ve erken davranarak ne kadar önemli bir karar aldığını öğrenmiş oldum. Bu sendrom tedavi edilmezse kalıcı hasara (felç) veya ölüme sebep olan ciddi bir hastalık. Numarasını o gün bana verdi, hastaneye yattığımdan emin oldu (E-nabız'dan kontrol etmiş hatta), benimle iletişim halindeydi. Hocama ilgisinden, yardımlarından ötürü çok teşekkür ederim.
m....e
3 yılı aşkındır sürekli baş ağrısı ile günümü geçiriyordum.
Ve bu beni yıprattıkça yıpratıyordu, bir çok doktora gittim teşhis koyulamadı.
Yakın zamanda Selda hocama gittim ve çok ilgilendi. Bana Gerilim Tipi Baş ağrısı ve Migren başlangıcı tanısı koydu.
Bu hastalığı yenebileceğimi söyledi. Şuanda tedaviye başladık ben bunu yenebileceğime inanıyorum. Son olarak Selda hocama nezaketinden dolayı çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız hocam.
sa...m
Tahlil ve EMG sonucu miyastenia gravis hastasıı olduğum tesbit edildi.dotortakvimi sitenizde Selda hocamı tercih ettim tedavisi sonucu çok kısa sürede yaşam kalitem ve rahatsızlıklarım düzeldii hocam ve siteniz hizmetine teşekkür eder bu rahatsızlığı çekenlere öneririm . Saygılarımla Sariye Yıldırım
al...ş
KENDİSİNE ŞİDDETLİ BAŞ AĞRISIYLA GİTDİĞİM OGÜN 3. DOKTORDU KOYDUĞU TEŞHİS VE TAVSİYELERİ HAYATIMI KURTARDI DİYEBİLİRİM ÇÜNKÜ BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞİM DAHA SONRALARI İLGİSİ ALAKASI SÜPERDİ KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
a ...d
Çok iyi bir doktor.Yillardir doktorların teşhis koyamadığı hastalığıma teşhis koydu ve tedavi oluyorum.vestibuler migren teşhisi.cok küçük miligramli bir migren ilacı kullanarak tedavi oluyorum ve artık baş ağrım olmuyor.
ö.....
Çok ilgili ve güleryüzlü bir insan Selda hanım.Çok memnun kaldım kendisinden detaylı olarak açıklamalar yaptı,beni dinledi migren tedavime başladık iyi geleceğine inanıyorum
yl...f
Annemi çene titremesinden dolayı götürdüm.Gayet iyi iliglendi .verilen bazı yanlış ilaçlar olmuş ilk onları bıraktık.Sonrasında bazı tetkikler ve mr.yaptırdık,çıkan sonuçlarda annemin beyine giden damarlarda % 60 ve üzeri daralma meydana geldiğini gördük.Önce gidilen dr,tarafından tetkikler yapılmadığı için bunları bilmiyorduk.Sonuç olarak güler yüzü,bilgisi,ve alakadar oluşu,hastamızı takipte olması bizi memnun kılmıştır.Teşekkürler hocam.Kalın sağlıcakla.
Selda Özşahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Özşahin, Nöroloji. Size Selda Özşahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EEG (Elektroensefalografi), MRI Değerlendirme, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Elektromiyografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Derin Beyin Stimülasyonu, Fonksiyonel Hemisferektomi, Nöralterapi, Esd (Sedimantasyon).
Selda Özşahin adresi nerede?Selda Özşahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Özşahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Özşahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selda Özşahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Özşahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selda Özşahin hangi dilleri konuşuyor?Selda Özşahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selda Özşahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Özşahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selda Özşahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Selda Özşahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selda Özşahin hangi sigortaları kabul ediyor?Selda Özşahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Nörologlar
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nörologlar
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Nörologlar
Üsküdar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar