Online Diyet
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Ben Diyetisyen Selda Şahin,
Diet Point Sağlıklı Beslenme Merkezinde danışmanlık hizmeti vermekteyim.
ha...n
Hamilelik sonrasında kaliteli beslenmenin yanı sıra fazla kilolarımla vedalaşmak için Selda Hanım ile birlikteyiz bir süredir. Hamilelik sürecinde de beraberdik ve kontrollü bir şekilde kilo aldım fakat şimdi doğumdan sonra kalan 1-2 kilo fazlalığımla vedalaşmak için tekrar birlikteyiz. Benim için muhteşem bir deneyim ve tabiki biricik diyetisyenim Selda Hanımı çok seviyorum
Ben gayet memnunum Selda Hanım'dan,gayet ilgili.Tarzını beğeniyorum ve hala devam ediyorum.Daha önce de deneyimim olmuştu ama Selda Hanım karbonhidratı bir tık daha düşük verdi. Besinlerin içerisinde neler var, bunları anlattı ve nasıl sağlıklı besleneceğimi,kendimi kontrol edebilmeyi öğrendim.Kaçamaklarım olduğunda kendimi toparlamayı öğrendim. 2 ayda 5 kilo verdim,fazla bir kilom yoktu ama sağlıklı beslenmeyi öğrenmek adına gidiyorum.Bu açıdan bana verimli oldu diyebilirim.
Sağlıklı yaşam için tercih ettim, kendisi çok iyi bir diyetisyen.O konuda kendisini çok tebrik ederim.Her ofisine gittiğimde güleryüz ve tebessümle karşıladığı için çok mutlu oluyorum kesinlikle.Kilo almak, kilo vermek ve sağlıklı yaşamı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok harika sonuçlar aldım.En azından daha sağlıklı besinler tüketebiliyorum, daha rahatım.
Kendisinin pozitif enerjisini çok beğeniyoruz.Bir arkadaşım sayesinde ulaşmıştım Selda Hanım'a.Daha önce de diyet yapmıştım, bu sene daha iyi oldu.6 kilo verdim 2 ayda.Listelerim gayet güzeldi.Kolay adapte olduk, Selda Hanım'ın duruşu güzel, işinde ciddi, işini severek yapıyor.Devam ediyoruz hala kendisiyle.Danışmak isteyenlere de tavsiye ederiz.
d.....
Selda Hanım'dan çok memnunum. 1.5 aydır gidiyorum,10 kilo kadar verdim.Listelerimi çok kolay uyguluyorum.Bulamayacağımız şeyler olduğunda alternatif şeyler sunuyor.Çok rahatım.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Uyguladığı diyetler hiç acıktırmıyor. Çok daha kolay, çok daha güzel.Hedefimiz 60 -65 kilo.Devam etmeyi düşünüyorum.İnsanlara yaklaşımından ve listelerinden çok memnunum. Herkesin uygulayabileceği ürünlerden listeleri hazırlıyor.Selda Hanım'ı çok beğeniyorum.Danışanlarıyla diyaloğu çok iyi.Aklımda birşey kaldığında veya takıldığım noktalar olduğunda hemen mesaj atıyorum, bana geri dönüş sağlıyor.
ö.....
Kendisinden çok memnunum, yaklaşık 2 aydır birlikte çalışıyoruz. 10 kilo kadar verdim. Çok mutluyum. İyi ki tanımışım. Çok kibar ve çok ilgili bir insan.Ekmeği bırakamam diyordum ama verdiği listelerden sonra ekmeği tamamıyla kestik.Yulaflı ürünlere başladık.Ben gayet memnun kaldım.Devam ediyoruz kendisiyle.Çok ilgili, en başta bütün hastalıklarımı sorup kan tahlillerimden sonra diyete başladık.Hoş ve sempatik bir insan kendisi.
Ben kendisine internetten ulaştım ama gerçekten ilgili ve alakalıydı.Ben yaklaşık 3 ayda 10 kilo kadar verdim ve bu yaptığımız diyet süreci boyunca hiçbir zorluk çekmedim.Hazırladığı menüler gayet kişinin isteğine uygun, zorlanmadan kolay bir süreç geçti benim için.Ben istediğim kiloya ulaştım şu an.Koruma dönemindeyim.Selda Hanım hem mesafeli, bir o kadar sıcakkanlı. Tüm danışanlarına karşı aynı olduğunu düşünüyorum, güzel bir diyalog kurduk kendisiyle.Gayet güzel geçti herşey.
di...
55 yaşındayım 1 ayda 5.7 kg verdim. Tavsiye ediyorum. Henüz suretiniz devam ediyor. Yolumuzu yarıladık
me...r
Bireysel ve danışmadan zayıflamak isteyen arkadaşlar lütfen profesyonel bir danışman olmadan zayıflamaya çalışmayın ben çok denedim verdiğim kiloları geri aldım şimdi Selda hanım sayesinde acıkmadan ve rahat psikoloji ile 3 ayda 16 kilo verdim.Bence Selda hoca işinde çok iyi.
yıllardır muzdarip olduğum kilolarımdan kurtulmak üzere çevremdeki insanların youğn tavsiyesi üzerine Selda hanıma başvurdum . Diyet süreci boyunca ilgisi ve profosyonel yaklaşımı ile harika bir süreç oldu . şu an istediğim kilodayım ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmiş durumdayım . kilolarımın yol açtığı sağlık sorunlarından da kurtulmuş durumdayım . çok çok teşekkür ediyorum . başarılarınızın devamını diliyorum . herkese tavsiye ediyorum.
Selda Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Şahin, Diyetisyen. Size Selda Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Randevu, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Parenteral Beslenme.
Selda Şahin adresi nerede?Selda Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yavuz Selim Mahallesi, 601 sokak, no 2, Adıyaman Merkez Adıyaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selda Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selda Şahin hangi dilleri konuşuyor?Selda Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selda Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selda Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selda Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Selda Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.