Arabacıalanı mahallesi, Mert Sokak, No:46/B Daire:9 (Serdivan AVM yanı), Serdivan
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Dt. Selda Sezgin Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Dt. Selda Sezgin Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Süt Dişi Çekimi
Tam Diş Protezi
X-Ray
Dt. Selda Sezgin Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Dt. Selda Sezgin Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Dt. Selda Sezgin Muayenehanesi
Cerrahi, restoratif , protetik, endodontik, periodontal tüm dişhekimliği uygulamalarının yanında, estetik dişhekimliği uygulamalarıyla da hastalarına hizmet vermektedir.
a....n
Önceden ön dişimin dolgusu vardı kırıldı. Estetik dolgusu yaptırdım. Selda Hanımın yaptığı dolgu daha güzel duruyor. Teşekkür ederim.
Dolgu yaptırmaya gittim kanal tedavi yaptırdım hepsi çok memnunum daha sonra ağrım ve şikayetim olmadı. Kendisine araştırarak gittim. Dişlerim de ağrı vardı baya yapıldıktan sonra ağrım kalmadı.
c.....
20 lik diş çekimi ve diş taşı temizliği oldu ikisinde gayet ilgili davrandı detaylı temizledi gayet memnunum.Daha önce çalıştığı kurumdan tanıyorum bir arkadaşım yönlendirmişti klinik değişince devam ettim.
Selda Hanım da dişimi çektirdim daha önceden eşim dişlerini yaptırmıştı çok ilgili ve alakalı birisi. İlgi alakası için teşekkür ederim.
Selda Hanım doktorluğunun dışında çok güler yüzlü bir ev sahibidir.Dişim de ağrım vardı kaplamayı kaldırdı iki dişimi de tedavi etti kızımın da diş doktoru çocuklara yaklaşımı çok güzel.
Kendisinden çok memnun kaldım çok güzel ilgilendi. Benim ön dişlerim de değişiklik yapılacak o yüzden başvurdum gayet güzel oldu dolgu ve beyazlatma işlemi yapıldı çok ilgili çok güler yüzlü ve samimi davrandı.
ö.....
Operasyonlar gayet rahat geçti.Güler yüzlü ben 4 tane kanal tedavisi oldum dolgularım ve diş çekimi,diş temizliği yapıldı tüm operasyonlar sıkıntısız tıkır tıkır vaktinde geçti.
Hasta
Selda hanım çok nazik bir hekim, her ziyaretimde memnuniyetle ayrılıyorum. Üst dişimdeki sızlama sorunu ile gittim. Açıklayıcı bilgiler verdi ve farklı bir dişimdeki problemi de tespit etti. Bundan sonra da her zaman kendisini tercih ederim.
c....a
5 yıl önce Başka bir şehirde yaptırdığım kaplamam tam üç kez aynı yerden kırıldı. Birçok diş hekimine gittim bana hep teknisyen hatası olduğu söylendi. Ta ki bir dost tavsiyesi ile Selda hocama ulaşana kadar. Kendisi bana aynı noktadan kırılmasının çene kapama sorunu olabileceği uyarısı ile yeni kaplama önerisinde bulundu. İlgisi bilgisi ve güler yüzü ile baştan yapılan kaplama mükemmel oldu. Çok teşekkürler hocam .
s....
Diş temizliği için gittim itinalı şekilde tertemiz yaptılar , Güler yüzlü tutumu ve güzel bir emekleri için memnun kaldım herkese tavsiye ederim , ayrıca çok hijyenik ve kaliteli bir yer
Selda Sezgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Sezgin, Diş Hekimi. Size Selda Sezgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları.
Selda Sezgin adresi nerede?Selda Sezgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı mahallesi, Mert Sokak, No:46/B Daire:9 (Serdivan AVM yanı) Serdivan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Sezgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Sezgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selda Sezgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Sezgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Selda Sezgin hangi dilleri konuşuyor?Selda Sezgin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selda Sezgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Sezgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selda Sezgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Selda Sezgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.