Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Selçuklu, Konya
Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı), Konya
Blefaroplasti
Glokom Ameliyatı
Görme Alanı Testi
Özel Konya Göz Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Katarakt Ameliyatı
Kontakt Lens
Tonometre
Tonometri
Özel Konya Göz Hastanesi
Op. Dr. Selda Ulaşan 1969 İzmit doğumludur.
c....k
1 ay önce lazer ameliyatı oldum.Ameliyat süreci öncesi sonrası ve ameliyat sırasında ki süreçten çok memnun kaldım çevremede tavsiye ediyorum. Çok iyi bir doktor
me...)
Selda hocam Akili mercek ve göz kapagi ameliyatı yapti çok memnunum Allahdan daha nice basarilar dilerim.
bir cok kisiyide ona yönlendiriyorum.
mu...t
Annemin göz kapağı ameliyatı sürecinde ilgi alaka hastaya açıklamaları, ameliyat sonrası takibi ve ilgisi gayet güzel candan samimi idi çok teşekkür ederim.
ah...r
Miyop astigmat nedeniyle senelerce gözlük kullanan birisi olarak her sene göz muayesine gittiğim Konya Göz Hastanesi'nde ilk kez Op. Dr. Selda Ulaşan'a muayene oldum. Selda Hocam senelerdir düşündüğüm ancak ertelediğim lazer ameliyatı konusunda beni bilgilendirdi. Kendisi ile görüşmemizin ardından ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat süreci çok başarılı geçti ve artık numaralı gözlüklere elveda dedim. Ameliyat düşündüğümün aksine çok kısa sürede ve sancısız olarak gerçekleşti. Ameliyatın ardından yaşam kalitem önemli ölçüde yükseldi. Selda Ulaşan branşında çok iyi bir doktor olmasının yanında daha da önemlisi çok iyi bir insan. Gözünüzle ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız Selda Hanım'a muayene olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Selda Hocama, asistanına ve ayrıca tüm Konya Göz çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Yaklaşık 2.5-3 ay önce yüksek astigmat numaramdan dolayı Selda Hocama göz lazer ameliyatı için gittim ameliyat süreci öncesinde ve sonrasında her türlü ilgi ve alakayı gösterdiği için çok teşekkür ederim. Lazer yaptırmadan önce de rutin göz kontrolü için ailecek her zaman Selda Hocayı tercih ettik ve her konuda çok memnun kaldık.
n....a
göz numaramı değiştirmek ve lens almak için kendisine ilk defa muayene oldum.Verdiği gözlük numarası ve lens numarasın arasında hem astigmat hemde akslar çok farklı olduğu için alışmakta çok zorlandım.Farklı bir doktora giderek verdiği gözlük ve lens numaralarının doğru olmadığını öğrendimAyrıca muyene sırasında başka biriyle sohbet etmekten sorularıma çok kısa cevaplar verdi.Ben tavsiye üzerine muayene olmaya gittim ama başka doktora muayene olmanızı öneririm.Kısacası üç hafta yanlış derecelere alışmaya çalışmışım baş ve göz ağrısıda bunun cabası.
er....
Selda hocamla ilk 2009 da tanıştım gözlerim ileri derecede bozuktu tecrübesiyle göstermiş olduğu ilgi ve alakayla bu kötü durumdan lazer tedavisiyle kurtuldum böyle bir sorundan kurtardığı için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum başarılarının devamını diliyorum
fa...
Yüce Rabbime şükürler olsun Selda doktorumla karşılaştım çok kritik ve riskli olan göz ameliyatımı iki operasyonla halletti Allah razı olsun.
se...
Katarakt ameliyatım sırasında gördüğüm ilgi güleryüz hatalığıma gösterdiği çözüm çareleri ve uzun süredir karanlık olan dünyamı aydınlattığı için doktor Selda Ulaşan hanıma çok teşekkür ederim
se...
Gözüme i-lasik işlem yaptırdım. İşlem sırasında benimle ilgilenip rahatlatması işlemle ilgili beni yeterince bilgi sahibi yapması beni çok memnun etti. Ayrıca işlemden sonra kullanacağım damlaları ayrıntılı bir şekilde kullanım sürecimde neden aksatmamam gerektiğini anlatması nasıl kullanacağımı söylemesi kendimi daha da güvende hissettirdi. Ekibi ve tecrübesiyle bu süreci rahat bir şekilde atlattım Teşekkürler Selda hocamve ekibi.
Selda Ulaşan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Ulaşan, Göz Hastalıkları. Size Selda Ulaşan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Katarakt Ameliyatı, Glokom Ameliyatı, Kontakt Lens, Görme Alanı Testi, Blefaroplasti, Tonometri, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Intraoküler Basınç Ölçümü, Tonometre.
Selda Ulaşan adresi nerede?Selda Ulaşan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sancak Mh. Ünlüer Sk. No: 13 Selçuklu / Konya (İstanbul Yolu MTA Tramvay Durağı Karşısı) Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Ulaşan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Ulaşan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selda Ulaşan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selda Ulaşan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selda Ulaşan hangi dilleri konuşuyor?Selda Ulaşan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selda Ulaşan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Ulaşan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selda Ulaşan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selda Ulaşan hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Selda Ulaşan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selda Ulaşan hangi sigortaları kabul ediyor?Selda Ulaşan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Ray Sigorta, Vakıfbank Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları