Doktor Muayenehanesi
Doktor Muayenehanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Yüreğinin güzelliği güler yüzüne yansımış mesleğin de bizim için çok mükemmel olan bir doktor.Benim kızımı her gittiğimiz de hastalandığinda iyileşmesi için herşeyi inceleyen en ufak detayı dahi atlamadan araştıran bir doktor. Rabbim ona sağlık versin. Bizim başımızdan eksik olmasın. SİZİ ÇOK SEVİYORUZ. (SİBEL UĞUR. GÜLŞEN İN ANNESİ )
ay...g
Telefon numarası doğrulandı
Dr Selda hanim cocuk hastaliklari konusunda en bilgili konuya en hakim doktordur. Ayrica Ankara tip fakultesini birincilikle bitirmis olup tibbin tum diger alnlarindada oldukca bilgilidir.
Selda Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selda Yılmaz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Selda Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Selda Yılmaz adresi nerede?Selda Yılmaz adresini belirtmedi. Selda Yılmaz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Selda Yılmaz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selda Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selda Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selda Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selda Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selda Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selda Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Selda Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.