Ak, eğitim döneminde Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Bölümünde stajyer olarak görev almıştır. Aynı zamanda Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğrenci Gelişim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezine bağlı olarak asistanlık görevlerini üstlenmiştir. Ulusal ve uluslararası dergilerde üniversite öğrencilerinin problemli sosyal medya kullanımı ve internet bağımlılığı üzerine akademik makaleler yayınlamıştır. Şu anda ise özel bir kreşte çocuk ve ailelere psikolojik danışmanlık görevinin yanı sıra, Bursa’da bireysel ve grup psikolojik danışmanlık hizmetleri vermektedir.
2016 yılından bu yana profesyonel olarak; yetişkin, çocuk ve ergen danışanları ile psikoterapi süreci yürütmektedir.
Uzmanlık alanını nitelikli kılmak adına; Nevin Dölek’ten kısa süreli çözüm odaklı terapi, özel bir terapi merkezinden sanatla terapi ve yaratıcılık, APAMER’ den (Aktüel Psikolojik Araştırmalar Merkezi) bilişsel davranışçı terapi ve psikolojik test ve değerlendirmeler eğitimi ve Bursa Teknik Üniversitesinde oyun ve kum terapisi eğitimlerini tamamlamıştır. Ayrıca, Moxo Türkiye, Moxo Yetişkin ve Çocuk Dikkat Testi ve Attentioner Dikkat Geliştirme Programı yetkili uygulayıcı sertifikalarını edinmiştir. MEB Özel Öğretim Kurumlarından 464 saatlik Aile Danışmanlığı eğitimini tamamlamıştır.
Depresyon, kaygı, çift ve aile problemleri, iş hayatı problemleri, fobiler, uyum zorlukları, kayıp ve yas, öfke kontrol problemleri, çocuklarda ebeveynden ayrılık kaygısı, arkadaş edinme zorlukları, davranış problemleri, sınav stresi, mesleki danışmanlık, stres yönetimi, panik atak, obsesif kompulsif bozukluk, çocuklarla tuvalet ve uyku problemleri ve ergenlik çağı krizleri alanlarında yetkinliği bulunmaktadır.
EMDR Terapi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Şema Terapi
g....y
Selen hanım ile her seans, bana çok destek oldu. Kendimi rahatça ifade edebildim. Çok iyi bir dinleyici. Her seans sonrası kendimi çok daha güçlü hissediyorum
um...z
Selen hanımla 4.görüşmemizi tamamladık, sürecim devam ediyor. Çok memnunum sorunlarıma yaklaşım şeklimin değiştiğini hissediyorum
ha...n
Selen Hanım`ın terapi sürecimde profesyonel yaklaşımı ve destekleri çok faydalı oldu. Psikolojik danışmanlık süreci ile hem kendimi hem de çevremi daha iyi anlamaya başladım
ce...
Selen hanım ile emdr terapi sayesinde tanıştık. Süreçten çok memnunum, herkese öneririm.
k.....
Profesyonel yaklaşımınız ve içten desteğinizle hayatıma olumlu bir dokunuş yaptınız. Çok memnun kaldım bu süreçten.
n....y
Uzmanlığınız ve rehberliğiniz sayesinde kendimi daha güçlü ve farkında hissediyorum. Sizi tanıdığıma çok mutluyum.
Selen Ak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selen Ak, Psikoloji. Size Selen Ak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, EMDR Terapi, Oyun Terapisi, Attentioner Dikkat Geliştirme Programı.
Selen Ak adresi nerede?Selen Ak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Balat Mahallesi 2.Balat Caddesi No:2 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selen Ak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selen Ak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selen Ak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selen Ak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Selen Ak hangi dilleri konuşuyor?Selen Ak ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Selen Ak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selen Ak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selen Ak hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Selen Ak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar