Güleç Teras Premium Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı 320. Sokak Daire:B/30 Altınşehir, Bursa
Dyt.Selen Ceylan
ö....h
15 kg vermem de yardımcı oldu.sıkılmayacağınız öğünlerle süreç cok güzeldi.Kendisi de cok ilgiliHer türlü sorunuzu cevaplayan,size uygun içeriklerle süreci renklendiren Selen hocama cok teşekkür ederim. Ondan öğrediklerimi günlük hayatımda uyguludıkça herşeyin daha dq iyi ilerleyeceğini düşünüyorum. Kişiye özel programları deneyimi ile birleştiren uzmanlarla çalışmanızı tavsiye ederim .Selen hocam da tam da bu şekilde devam ediyorsunuz
Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım verilen listeler kendime özgü listelerdi kolaylıkla ve zevkle uyguladım. Diyete başladığımdan itibaren selen hanımın pozitif enerjisiyle birlikre hayata bakış açımda değişti kendimi aynalarla barıştırdım ve özgüvenim yerine geldi. Selen hanımı hiç tanımıyordum ben insulin direncim vardı ve nasıl beslenmesı gerektiğini bilmiyordum selen hanıma danıştım bana çok güzel açıklamalar yaptı ve onunla bu beslenme yolculuğuna girmwk istedim.. bir arkadaş gibi yaklaşımı ve çok ince olmasıı :) hedefime ulaştım çok mutluyum bu süreçte her zaman yanımdaydıı umutsuzluga düştüğüm andaa bana unut verip yola devam etmemi sağladı başka diyetisyenlerledde çalıştım ama selen hanım gibiisi yok.
d.....
Gayet memnun kaldım kendisinden.İyi sonuçlar aldım.Kibar, nazik ve ilgili biri.Verilen listeler,yönlendirmeleri güzeldi.Takibinde biraz aksaklık yaşamıştık.Tavsiye ederim kendisini.
Son derece motive edici, planladığı beslenme listesi bana çok uygun.Büyük keyif alarak kilolarımı veriyorum. Daha önce online hiç denememiştim kilo vermeyi.Selen Hanım gerçekten başarılı bu konuda. Danışanlarını yanıtsız bırakmıyor.Bu anlamda çok memnunum.Bireysel olarak hala online takviye alıyorum.Benim, 2 hafta içerisinde, detosk türü şeyler yaparak 3,5 kilo kaybım oldu. Son derece çok sağlıklı ve hiç aç kalmadan kilo vermek müthiş keyifli. Ben çok keyif aldım .Kendisinin takibinde kilo vermeye devam ediyorum.Ben zamanla yarıştığım için Selen Hanım'ın karşıma çıkması güzel oldu.Kesinlikle tavsiye ederim.Verdikleriyle doyuyosunuz, aç kalmıyosunuz. Hep sağlıklı beslendiğiniz için vücudunuz da bir süre sonra alışıyor ve vücudunuz bile mutlu oluyor. Yeni güne başlarken bütün hücreleriniz bunu hissediyor.
Selen Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selen Ceylan, Diyetisyen. Size Selen Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Selen Ceylan adresi nerede?Selen Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güleç Teras Premium Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı 320. Sokak Daire:B/30 Altınşehir Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selen Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selen Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selen Ceylan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selen Ceylan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selen Ceylan hangi dilleri konuşuyor?Selen Ceylan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selen Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selen Ceylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selen Ceylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selen Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Selen Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler