Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
se...
Selen hanımla birlikte 4 seansımız gerçekleşti ve ben her seansa hala ilk günkü heyecan ve istekle gidiyorum. Kendisi çok naif anlayışlı ve kibar. Kendimle ilgili bana farkettirdikleri en doğru yerde sorduğu sorular yaptığı yorumlar beni düşünmeye ve farkında olmaya itti. Birlikte yapacağımız onlarca seansın her hafta anlatacağım konuşacağımız konuları sabırsızlıkla bekliyorum. Selen hanımla randevuya başlamak şu ana kadar kendim için yaptığım en güzel şey Selen hanıma ilgili güleryüzlüğü ve anlayışlı bir psikolog İyi ki Selen hanım…
s....k
Kendisi çok güleryüzlü ve samimi biri, danışmanlık aldığım sürece kendimi rahat hissettim ve her seanstan sonra kendimi her düşünceme bir cevap bulmuş halde buldum.
Birlikte seanslarımıza başladığımızdan beri olumlu yönde gelişmeler yaşadım. Sabır ve anlayışla dinlemesi, objektif yaklaşımı süreçimiz bu şekilde birlikte devam ediyor.
e....u
Benim için en önemli husus iletişim halinde olduğum terapistimin samimiyetini hissetmektir bunu Selen hanımda çok hissettim yaklaşımı içten ve sıcak. Terapide beklediğim faydayı görmeye başladım.Selen hanım hem iyi analiz yapıyor hem de çözüm noktasında farkındalık sağlıyor
Selen Hanım’ın danışanı olmak gerçekten büyük bir şans oldu benim için. Terapi seanslarının her birinin çok verimli geçtiğini hissedebiliyorum. Çok ilgili bir terapist, yaklaşımı oldukça iyi, güleryüzü ve ihtiyacıma göre ekstra bilgi paylaşımlarında bulunması beni mutlu ediyor. Sayesinde terapi günlerini iple çekiyorum. Süreci anlaşıldığımı hissederek, şefkatli yaklaşımıyla, güzel ve verimli geçirmemi sağlıyor. Bu deneyimden oldukça memnunum.
i̇...n
Selen hanımla danışmanlık sürecini birlikte yürütmekten çok memnunum. Kazandırdığı bakış açıları sayesinde aynı olaya farklı bir perspektiflerden bakabilmeye başladım. Kendisiyle anlaşıldığımı hissetmek çok güzel bir deneyim.
Selen hanımla terapi o kadar harika ki...Kendimi daha iyi tanımama yardımcı oluyor. Kendimdeki olumlu değişimleri farketmeye başladım bile.
ç....
Selen Hanımla beraber çıktığım içsel yolculuğumda çok yol kat ettik. Özşevkat özsaygı bilincimle alakalı çok değerli katkıları oldu. Sabır ve özenle sürece devam ediyoruz. Özellikle tavsiye ediyorum.
Selen hanımın güleryüzlü,hoşgörülü,yargılamayan yaklaşımı rahat hissetmemi sağlıyor.Kendisiyle bana iyi geldiğini düşündüğüm bir terapi sürecimiz var.Sorunlara daha geniş bir açıdan yaklaşabilmem konusunda yardımcı olduğunu düşünüyorum.
p.....
İkinci terapim bitti ve Selen Hanımdan gördüğüm samimiyet sayesinde kendimi rahatlıkla açabiliyorum. Konuştukça aldığım tavsiyelerle kendimi daha da iyi hissetmeye başladım.
Selen Kemaloğlu Filizer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selen Kemaloğlu Filizer, Psikoloji. Size Selen Kemaloğlu Filizer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Selen Kemaloğlu Filizer adresi nerede?Selen Kemaloğlu Filizer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güller Pınarı Mah. Hacet Cad. No:6/12 Meydan Plaza Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selen Kemaloğlu Filizer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selen Kemaloğlu Filizer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selen Kemaloğlu Filizer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selen Kemaloğlu Filizer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selen Kemaloğlu Filizer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selen Kemaloğlu Filizer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selen Kemaloğlu Filizer hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Selen Kemaloğlu Filizer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selen Kemaloğlu Filizer hangi sigortaları kabul ediyor?Selen Kemaloğlu Filizer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar