Evlilik Terapisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Selen Özkaynak Muayenehanesi
Eşimle çok sık tartışma yaşadığımız için başvurmuştuk. Terapiler süresince zamanla birbirimizi dinlemeyi öğrendik ve sorunlarımızı en aza indirdik artık iletişimimiz çok daha açık. Selen Hanım’a çok teşekkür ederiz eşimle beraber. Artık çok daha rahatız ve düzgün bir şekilde, kavga etmeden azalan sorunlarımızı da çözebiliyoruz.
is...z
Eşimin hamilelik süreciyle başlayan ve doğum sonrasında şiddetlenen problemlerimiz evliliğimizi bitirme noktasına getirmişti. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Selen Hanım’la görüşmeye başladık. Sayesinde evliliğimiz kurtuldu! Aile düzenimiz rayına oturdu. Biz çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.
Selen Özkaynak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selen Özkaynak, Psikoloji. Size Selen Özkaynak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi.
Selen Özkaynak adresi nerede?Selen Özkaynak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:665/26 Ofisium İş Merkezi Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selen Özkaynak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selen Özkaynak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selen Özkaynak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selen Özkaynak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selen Özkaynak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selen Özkaynak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selen Özkaynak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selen Özkaynak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Selen Özkaynak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.