DKT. Selenay Aleyna Özensoy’un çalışma alanları:
-Gecikmiş Dil ve Konuşma
-Konuşma Sesi Bozuklukları (Artikülasyon Bozukluğu, Fonolojik Bozukluk, Çocukluk Çağı Konuşma Apraksisi)
-Akıcılık Bozuklukları(Kekemelik,Hızlı Bozuk Konuşma)
-Özgül Öğrenme Güçlüğü(Disleksi)
-Ses Bozuklukları
-Motor Konuşma Bozuklukları(Dizartri, Apraksi)
-Edinilmiş Dil Bozuklukları(Afazi)
-Dudak Damak Yarıklığına Bağlı Konuşma Bozuklukları
-Otizm Spektrum Bozukluğuna ve Down Sendromuna Bağlı Konuşma Bozuklukları
-Yutma Bozuklukları
-İşitme Engelli Bireyler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
Deneyim ve Staj:
• Gelincik Anaokulu – Zorunlu Staj ( Şubat -Mart 2020 , 4 iş günü )
• Ataşehir Rehberlik Ve Araştırma Merkezi – Zorunlu Staj ( Şubat – Mart 2020 , 4 iş günü )
• Özel Halkalı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi - Gönüllü Staj ( Şubat – Haziran 2021 , 15 iş günü )
• Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi- Zorunlu Staj (Aralık-Ocak, 2021-2022,7 iş günü)
• Yükselen Başarı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi- Gönüllü Staj ( Ocak, 2022 )
• Pera Akademi Zorunlu Staj- (Kasım-Ocak,2021-2022)
Katıldığı Eğitimler ve Sertifikalar:
• 3.Üniversiteler Arası Logopedi Seminerleri ( SBÜ )
• 2.Uluslararası Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi
• 2021, Aralık :DIR Floortime Uygulayıcı Eğitimi (101) Başlangıç Düzey, Egemen Nakışçı
• 2022, Kasım: Kanıta Dayalı Kekemelik Müdahaleleri Eğitimi, Çağdaş Karsan
• 2023, Şubat: Selektif Mutizm Eğitimi, Sabine Laerum
• 2023, Mart: Gelişimsel Yetersizliklerde Dil ve İletişim Becerilerine Yönelik Müdahaleler-Sesime Gel Eğitimi, Nazlı Yıldıran Akbaş
• 2023, Nisan: Prob Materyallerinin Kullanımı Eğitimi, Ayten Aslanova
• 2023, Kardeş Kıskançlığı Eğitimi, Saniye Bencik Kangal
Diğer:
SosyalBen Vakfı Gönüllüsü ( Şubat 2019 - Nisan 2021 )
Üsküdar Üniversitesi Nar Harekatı Kulübü (Kasım 2019- Şubat 2021)
Halkalı merkez mahallesi 2. Okul sokak no:9 iç kapı no:22, Küçükçekmece, İstanbul
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Akıcılık Bozukluğu Terapisi
Aprakside Konuşma Terapisi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Züme Danışmanlık
Kayabaşı, Evliya Çelebi Caddesi, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 3.Kısım B2 Blok, Daire No:3 Kayabaşı, İstanbul,
Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
k....)
Selenay Hoca gerçekten iyi bir hoca. Kendisinden çok memnunuz. Kendisiyle tanıştığımız için çok mutluyuz. 2 senedir çocuğum için görüşme sağlıyoruz ve devam ediyoruz. Çocuğumun kekemeliği bayağı ilerledi, durum şu anda iyiye gidiyor.
bu...e
Eymenali 5yasindaydi dil uzerine proplemi vardi davranisproplemi selenay hanim ilgilendi suan iyi gelisim saglandi hareket egitimide aliyor biz memnunuz
nu....
Selenay hocamla seansa bir kaç ay önce başladık ondan öncesinde Kekemeliğimin düzeleceği hakkında hiç umudum yoktu. Ama Selenay hocam bana ışık oldu. Seanslarımız çok güzel güzel ilerleriyor Kekemeliğim de azalmalar olduğunu hissedebiliyorum. Bana Seanslarımızda kekemelik hakkında herşeyi anlattı ve artık daha fazla bilgiye sahibim :)
s....c
Kızımın konuşma konusundaki katkıları seanslar sonrası birebir iletişimi ve sonrası için yapılacaklar konusundaki görüşleri muhteşem. Çok şükür güzel sonuçlar aldım. Hocamıza kariyerinde başarılar diliyorum.
s....ü
Kızımın dil ve konuşma terapisi seanslari Selanay hocamız sayesinde çok öğretici ve eğlenceli geçiyor. 1 seneye yakın bir süredir kendisinden ders alıyoruz güler yüzlü anlayışlı öğrencisini yakından takip eden bir öğretmen. kızımın ilk hali ile suanki hali arasında gözle görülür fark var daha iyi olacağına inanıyorum.
se...n
Oğlumun terapiye isteksiz başlatı şimdi severek devam ediyor Selenay hmm sayesinde çıkaramadığı sesler vardı çoğunu çıkarıyoruz artık oğlum başardığı Zaman benim kadar sevinen terapisitir kendisi:)
p.....
Selenay Hanım ile yolumuz kızımın dil terapisi sürecinde kesişti . Kendisi sayesinde evde dil gelişimini nasıl destekleyebileciğime , oynayabileceğim oyunlara , ekran maruziyetine vb birçok konuda bilgi sahibi oldum . Kızım kendisini çok sevdi , çocuklar ile iletişimi gerçekten çok iyi , seanslar ile birlikte kızımın konuşmasındaki ilerleyişi bizi de çok mutlu etti, çevresiyle olan iletşimi güçlendi . Selenay Hanıma teşekkür ediyoruz
le...
Selenay Aleyna özensoy hocamızla bir yılı aşkın atipik otizm raporumuzla eğitime başladık çok anlaşılır çok ilgili çok alakalı kendi dalında bence başarılı ve disiplinli bir hocamız bu tarz hocaların artması dileğiyle kendisine şimdiden çok ama çok teşekkür ederim
za...
Her seansımız oldukça verimli geçiyor. Korkularımın üstüne gidip aşmamda çok yardımcı oldu. Kekemelik sürecimde ise farklı metodlarla bakış açımı değiştirdi ben konuşurken blok çok yapmıyodum daha çok tekrar ve akıcılık sorunlarım vardı bunlr için farklı metodlarla üstesinden gelmemi sağladı. Ders içindeki hakimiyeti de oldukça başarılı yardımlarınız için teşekkürler hocam
Selenay hanıma 4 yaşındaki oğlumun konuşmasında çıkaramadığı harfler için gittik. Harflerin çok hızlı bir şekilde düzeldiğini gördük. Daha ilk terapide etkisini gösterdi. Kendisi çok pozitif ve çocuklarla iyi iletişim kuruyor. Enerjisini hissediyorsunuz. Kullandığı materyaller oldukça ilgi çekici ve eğlenceli. Her şey için teşekkür ederiz.
Selenay Aleyna Özensoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selenay Aleyna Özensoy, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Selenay Aleyna Özensoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi, Online Terapi.
Selenay Aleyna Özensoy adresi nerede?Selenay Aleyna Özensoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı merkez mahallesi 2. Okul sokak no:9 iç kapı no:22 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selenay Aleyna Özensoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selenay Aleyna Özensoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selenay Aleyna Özensoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selenay Aleyna Özensoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selenay Aleyna Özensoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selenay Aleyna Özensoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selenay Aleyna Özensoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selenay Aleyna Özensoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Selenay Aleyna Özensoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selenay Aleyna Özensoy hangi sigortaları kabul ediyor?Selenay Aleyna Özensoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri