Aile İçi İletişim Sorunları
Vajinismus Tedavisi
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
kü...n
Selenay Hanım’dan bir süredir çift terapisi alıyoruz. Evliliğimizde iletişimimizi oldukça düzelttik. eşimle birbirimizi tetiklediğimiz noktaları fark ettik ve artık birbirimize daha anlayışlı yaklaşıyoruz. Hocamın seanslardaki enerjisi, anlayışlı tavrı çok güzel, biz çok faydasını gördük.
al...
Selenay hanıma vajinismus sebebiyle başvurdum. Sürecimden çok memnun kaldım ve sorunum çözüldü.
me...e
Selenay hanımı arkadaşlarımdan duydum ve randevu aldım. Gerçekten işinde başarılı biri. Yıllardır yükseklik korkusu yüzünden cam tarafındaki koltuklara bile oturamayan camdan dışarı bakamayan biriydim, çok şükür Selenay hanım ile seanslarımız faydalı oldu ve sorunlarım geride kaldı. Keşke daha önce Selenay hanımdan haberim olsaydı bu sorunu çok daha önceden halletmiş olurdum
ze...
Selenay hanıma vajinismus nedeniyle başvurdum. Seanslarımız boyunca doğru cinsellikle alakalı bir sürü şey öğrendim. 2 ay gibi bir sürede problemim ortadan kalktı. Selenay hanım bu konuda kesinlikle çok yetkin biri bana çok yardımcı oldu. Kendisini gönülden öneriyorum.
ca...y
Selenay hocamla seanslara basladiktan sonra hayat benim için çok daha kolaylaştı diyebilirim. Sosyal kaygımı yendim ve özgüvenim gelişti. Değişim bizim elimizde sadece küçük de olsa adım atmaya başlamaliyiz bunu öğrenmemi sağladı. İşinde çok iyi bir psikolog.
se...i
Psikoloğa gittiğim süreçte farkindaliğim artti. Kendimi ve çevremi daha iyi tanimami ve anlamami sağladi.
m ...k
Son zamanlarda yaşadığım sorunlardan dolayı kendisinden randevu aldım. Selenay hanım işinde çok başarılı. Şu an ise çok iyi hissediyorum kendimi.
s ...y
Selenay hanım ile vajinismus üzerine çalıştık. Yaklaşık 10 seans sürdü. Seans sırasında kendimi rahat hissettim. Anlayışlı ve sizi çok dikkatli dinleyen biri.
ü ...k
Selenay Hanımdan çift terapisi aldık ve çok memnun kaldık. Eşimle aşamayacağımızı düşündüğümüz sorunları çözüme ulaştırma konusunda bize çok yardımcı oldu.
a ...b
Online seansların bu kadar etkili olabileceğini düşünmezdim. Çok açık ve net bir iletişimi var. Dinlemeyi ve dinledikten sonra size farklındalık kazandırma konusunda çok başarılı. Tavsiye ederim.
Selenay Of isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selenay Of, Psikoloji. Size Selenay Of tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Randevu, Boşanma Danışmanlığı, Evlilik Danışmanlığı, Online Danışmanlık, Cinsel Terapi.
Selenay Of adresi nerede?Selenay Of şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akyazı Mahallesi, Şehit Tarkan Biber Caddesi No:6 Kat:1 Daire:1 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selenay Of isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selenay Of uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selenay Of isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selenay Of, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selenay Of hangi dilleri konuşuyor?Selenay Of ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selenay Of isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selenay Of tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selenay Of hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Selenay Of hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selenay Of hangi sigortaları kabul ediyor?Selenay Of tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.