Merhabalar, ben Psikolog Selenay Of. Psikoloji lisans eğitimimin ardından çeşitli eğitimler ve süpervizyonlarla klinik alandaki yetkinliğimi geliştirdim. Şu anda klinik psikoloji yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Cinsel Terapi, Evlilik-Çift Terapisi ve Boşanma Terapisi eğitimi dahil olmak üzere birçok eğitim ve uygulamalı atölyeye katıldım. Aktif olarak ergen ve yetişkin psikolojisi üzerine online ve yüz yüze danışan görmekteyim.
- Anksiyete
Vajinismus Tedavisi
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
-, Ordu
ayrılma kararı almıştık, son bir şans verelim diye çift terapisine başladık açıkçası çok da umudum yoktu ama seanslar ilerledikçe sadece sorunları değil, birbirimize yüklediğimiz anlamları da konuşmaya başladık özellikle suçlama dilinden çıkıp ihtiyaçlarımızı konuşmayı öğrendik bu bizim için büyük bir farktı şimdi dönüp baktığımda en kırıcı anlarda bile aslında sadece duyulmak istiyormuşuz ama nasıl söyleyeceğimizi bilmiyormuşuz terapi bunu öğretti bize gerçekten ayrılma kararı almıştık, son bir şans verelim diye çift terapisine başladık açıkçası çok da umudum yoktu ama seanslar ilerledikçe sadece sorunları değil, birbirimize yüklediğimiz anlamları da konuşmaya başladık özellikle suçlama dilinden çıkıp ihtiyaçlarımızı konuşmayı öğrendik bu bizim için büyük bir farktı şimdi dönüp baktığımda en kırıcı anlarda bile aslında sadece duyulmak istiyormuşuz ama nasıl söyleyeceğimizi bilmiyormuşuz terapi bunu öğretti bize gerçekten ilişkimizin dili değişti.
• • Evlilik Terapisi •
C
ca...l
Yoğun kaygılarım ve zaman zaman yaşadığım panik ataklar nedeniyle hayat kalitem çok düşmüştü. Selenay Hanım’ın desteğiyle hem bu atakların ne olduğunu anlamaya başladım, hem de onlarla baş edebilmeyi öğrendim. Kendimi artık daha güvende ve güçlü hissediyorum. Sabırlı, anlayışlı ve gerçekten yanında olduğunuzu hissettiren bir psikolog.
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
T
te...
Eşimle sürekli kavga ediyorduk birbirimizi aynı evin içinde ozluyorduk ama asla özür dileyip birbirimize yanasmiyorduk... Arastirip Selenay hanımı bulduk. Seanslardan sonra eşimle aramız düzeldi Selenay hanımın verdiği egzersizler sayesinde konuşmayi guzel vakit geçirmeyi öğrendik.
• • Çift Terapisi •
i̇...a
Selenay hanima esimle yasadigimiz problemler nedeniyle basvurduk. Problemlerimizi teker teker ele alarak sırayla cözüme kavusturduk. Kaliteli zaman gecırmenin onemini bize anlatarak verdigi alıştirmalar ile bize kaliteli zaman geçirtip birbirimizi daha iyi tanımamızı sağladı. Selenay hanım başvurabileceğiniz iyi bir cift psikoloğu.
• • Çift Terapisi •
m ...a
Sosyal anksiyete nedeniyle kendisinden destek almaya başlamıştım. Selenay hanımın iletişimi çok iyi ve karşısındakini anlayıp örneklerle açıklamalarda bulunuyor. Aşamalı bir şekilde kaygı çalışmaları yapıyoruz ve kendimin neler yapabildiğimi görmek bana özgüven veriyor. Selenay hanım güler yüzlü ve dinlemeyi çok iyi bilen biri. Her hafta problemimi çözmeye daha çok yaklaştığımı hissediyorum ve bunu kendim için yapıyor olmak çok kıymetli. Selenay hanım ile yolculuğumuz devam ediyor kendisini bu konuda kesinlikle tavsiye ediyorum.
• • Psikoloji Randevusu •
s ...k
Sürekli olarak endişelerim ve kaygılarım vardı bu durum beni ve çevremdekileri zorlamaya başlayınca psikolog arayışına girdim. Selenay Hanım'ın yaklaşımı, konuşması, verdiği etkili egzersizler ile şu an endişelerim ve kaygılarım azaldı çok daha iyi bir durumdayım. Kendisini bu konuda kesinlikle tavsiye ediyorum.
• • Randevu •
Y
y....k
İlk psikolog deneyimimdi. Öfke sorunlarım yüzünden başvurdum. Günlük hayatta olur olmaz her şey sinirlenip hem kendimi kötü hissediyordum hem de çevremdekilere kötü hissettiriyordum. Seanslarımız bugün sonra erdi. Destek almak yaptığım en doğru şeydi. Kendimle alakalı sayısız özellik keşfettim ve öfke sorunumu çözdüm. Psikolog hanım bu konuda çok yardımcı ve destek oldu.
• • Psikoloji Randevusu •
e....a
Eşim ile ilişkili problemlerimiz için psikoloğa başvurduk. Selenay Hanım'ın bize yaklaşımı seansların işleyişi verdiği ev egzersizleri sayesinde sorunlarımızı çözüme ulaştırdık. Evliliğimizi kopma noktasından sağlıklı bir hale getirdiği için çok mutluyuz.
• • Aile İçi İletişim Sorunları •
d....k
Selenay Hanımla sürece evliliğimde yaşadığım krizler dolayısıyla başladım. her şeyi içine atan biriydim. zaman içerisinde kendim toparladıkca evliliğim de çok toparlanmaya başladı. sürecimiz benim için çok verimliydi.
• • Aile İçi İletişim Sorunları •
fe...ı
Cinsel isteksizliğin evliliğimi kötü etkilemesi sebebiyle psikoloğa başvurdum selenay hanımın bana kazandırdığı farklı bakış açıları ve aktardığı yararlı bilgiler ile hem bu sorunu yendim hem de cinselliğe bakış açım değişti.
• Online Danışmanlık • Cinsel Terapi Danışmanlığı •
Selenay Of isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selenay Of, Psikoloji. Size Selenay Of tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Evlilik Danışmanlığı, Çift Terapisi, Boşanma Danışmanlığı, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Randevu, Psikoloji Randevusu, Cinsel Terapi.
Selenay Of adresi nerede?Selenay Of şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- - Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selenay Of isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selenay Of online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selenay Of isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selenay Of, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selenay Of hangi dilleri konuşuyor?Selenay Of ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selenay Of isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selenay Of bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selenay Of ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selenay Of hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Selenay Of hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selenay Of hangi sigortaları kabul ediyor?Selenay Of tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.