Anabilim dalı Anesteziyolojidir. Bunun üzerine yan dal olarak Algoloji uzmanlık diplomasına da sahiptir. Aynı zamanda çalıştığı üniversitede yoğun bakım ve palyatif bakım servislerinin sorumlusudur.
Yaklaşık 20 yıldır her türlü ağrı ve ağrı tedavisiyle uğraşmaktadır. Özellikle dirençli ağrılar konusunda uzmanlaşmıştır.
Algoloji Randevusu
Algoloji Randevusu
Caddebostan Mah. Bağdat Cad. Ergun Apt. No:244 /6, İstanbul
Prof Dr Selim CANDAN
Caddebostan Mah. Bağdat Cad. Ergun Apt. No:244 /6, İstanbul
Prof Dr Selim CANDAN
gü....
Selim hocama annemin öncelikli bel kayması nedeniyle yaşadığı ağrı sebebiyle gittik.Hocamızın samimiyeti, yakınlığı ve açık konuşması bize çok güven verdi.Tam da hasta ve yakınlarının ihtiyacı olan sabırla bizi dinledi sorularımıza yanıt verdi. Belinde sinir uçları yakma işlemi yapıldı. Eskiye göre annemin ağrıları azaldı.Bu bile bizim için önemli bir aşama.. uygun zamanda kalça ve diz ağrıları için operasyon yaptırmayı planlıyoruz.
ta....
Prof. Dr. Selim Candan hocama trigeminal nevralji nedeniyle başvurdum ve kendisinin hastasına gösterdiği ilgi, empati ve pozitif yaklaşımıyla beni doğru yönlendirdiğini düşünüyorum. Verdiği detaylı ve bilgilendirici açıklamalar sayesinde rahatsızlığımız konusunda bilinçlendik ve tedavi yöntemlerini iyi bir şekilde öğrendik. İşini severek yapan bir hekim olarak, Prof. Dr. Selim Candan'ı bu konuda uzman bir doktor arayanlara önerebilirim.
Belimin ağrısıyla baş edemiyordum. Ciddi şekilde hayat kalitemi düşürmeye başlamıştı. Referans üzerine çok değerli Selim Hocam ile tanıştık. Yaklaşımı ve detaylı bilgilendirmesi, hiçbir soruya yer bırakmaması beni çok memnun etti. Ağrımda ciddi derecede azalma oldu.
bu...l
Çok yoğun ağrılarla ve onlarca doktordan sonra umutsuz bir şekilde gittim Selim bey e..koyduğu tanı ve uyguladığı operasyon ile kullandığım tüm ilaçlardan kurtuldum ve ağrılarım tamamen geçti.
e...
Selim Hoca'ya tavsiye üzerine ulaştım. Ağrı tedavisi sebebiyle başvuruda bulundum. Tedavi sürecim boyunca Selim Hoca oldukça ilgiliydi. Asistanı da oldukça güler yüzlü ve tüm süreçlerde kolaylıkla ulaşabildiğim biriydi. Tedavimden memnun kaldım. Çevreme tavsiye edeceğim.
ç...
Bel ağrısı tedavisi için Selim hocaya gittim. Çok ilgilendi, ilaçlarımı yazdı ve düzenli kullanma sonucunda ağrım geçti. Kesinlikle mükemmel ilgili bir hoca. Bütün çevreme kendisini önerdim.
s....)
Eşimin diz ağrıları vardı, kendisine tavsiye üzerine gittik. İğne yaptı. O iğnenin faydasını gördük. Rahatça gezebildik. Yurtdışında yaşıyoruz. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. İlerde ameliyat olması gerekiyor. Herkese tavsiye ederim. Kimse ağrı çekmesin. Çok memnunuz kendisinden.
f....e
Sırt ağrım için gittim. Kendisi sağ olsun, yardımcı oldu. Ailecek gidiyoruz ve kendisini seviyoruz. Çok ilgileniyor. Asistan aracılığıyla durumumuzu da takip ediyor. Kanser hastası olan bir aileye önerdim. Çok ağrıları vardı. Onlar da memnun hocamızdan.
m....)
Annemde geçmeyen kronik ağrılar vardı. Ben kendisini internetten buldum ve yanına gittik. Bir işlem yapılmadı. Her sene yapılması gereken bir işlem varmış. Sinir yakmak. Sinirler zamanla kendisi tamamlıyormuş. 74 yaşında annem. Ama Hocamızın verdiği ilaç iyi geldi. Ağrıları hafifledi. Selim Bey kibar ve ilgili bir hoca. Seçenekleri detaylı bir şekilde anlattı. Memnun kaldık.
a....a
Bel ağrısı sebebiyle başvurdum. İğne tedavisi uyguladı. Ağrılarım geçti. Çok memnunum kendisinden. Asistanı ve kendisi çok ilgilendi. Şimdi annemi götürüyorum. Ne zaman arasak telefonu açtılar randevularda yardımcı oldular. Selim Bey'e istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. Çekinmeden sorularımızı sorabiliyoruz. Hastasına arkadaş gibi yaklaşıyor. Aman ulaşabiliyoruz. Çekinmeden sorularımızı sorabiliyoruz. Hastasına arkadaş gibi yaklaşıyor.
Selim Candan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selim Candan, Algoloji, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Selim Candan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Algoloji Randevusu, Randevu.
Selim Candan adresi nerede?Selim Candan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mah. Bağdat Cad. Ergun Apt. No:244 /6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selim Candan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selim Candan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selim Candan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selim Candan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Selim Candan hangi dilleri konuşuyor?Selim Candan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selim Candan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selim Candan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selim Candan hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Selim Candan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Algoloji Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Algoloji Doktorları