Tıpta Uzmanlık: 1999-2003
Gülhane Askeri Tıp Akademisi H.Paşa Eğt. Arş. Hastanesi
Yüksek Lisans:1990-1996
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Programı
Görevler
1996-1999 Pratisyen hekim – Deniz Kuvvetleri Kom.lığı (TCG FATİH F-242 doktoru)
1999-2003 Araştırma görevlisi - İstanbul GATA H.Paşa Eğt. Arş. Hastanesi (Uzm.Öğr.Dr.)
2003-2012 Uzman hekim – TSK Sağlık Komutanlığı Asker Hastaneleri (Gölcük Asker Hastanesi, Kasımpaşa Asker Hastanesi, Erzurum Asker Hastanesi, Gölcük Asker Hastanesi)
2012-2013 Uzman Hekim- Özel Yalova Hastanesi
2013-2018 Yardımcı doçent doktor, Maltepe Üniversitesi / Tıp Fakültesi / Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü / Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı
2018- Doç. Dr. Halen Gebze Medical Park Hastanesi
İdari Görevler 2016-2018
Başhekim yardımcısı, Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi.
Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı
Anstabil radius distal uç kırıklarının eksternal fiksasyonla tedavisi (2003) Tez Danışmanı: (Prof.Dr. Ahmet Kıral)
Yönetilen Tezler
Tıpta uzmanlık tezi POLAT Ömer, (2015). Crowe tip 4 koksartrozlu olgularda kısaltma osteotomili kalça protezi kısa dönem sonuçları, Maltepe Üniversitesi/Tıp fakültesi/Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı
Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler
1- Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD)
2- Türk Ortopedi ve Travmatoloji Eğitim Konseyi (TOTEK)
3- Spor Travmatoloji Şubesi
4- Türkiye Spor Yaralanmaları Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği (TUSYAD)
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Travma Cerrahisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
he...i
Doktor Selim Şanel hem mesleki hem de insani yönü ile cok ozel cok degerli bir doktor. Deprem yaralanmasina bagli ayak bilegi ameliyatimi basariyla gercekletirdigi gibi tedavinin basindan itibaren nazik insancil yaklasimi, ozenle titizlikle beni bilgilendirip yonlendirmesi ile tedavim cok iyi gitti. Her hastanin gozu kapali guvenebilecegi bir doktor kendisi herkese tavsiye ederim.
şe...
Omuzumdan bankart tamiri ameliyatı oldum çok memnunum çok ilgili çok iyi biri selim hocam herkese tavsiye ederim çok ilgileniyor herşeyiyle Allah sizden razı olsun hocan sizin gibi doktorlar gelmez daha saygılarımla
m....s
Daha önce ben kendim ayak bileğim için gitmiştim tavsiye ettiği tedaviyi uyguladık ve eski sağlığıma kuvuştum ozaman beni bilgisi ve yaklaşımıyla etkilemişti daha sonrada kızımın orta parmak ta kist oluşmuştu geçen hafta amilyatı gerçekleştirdik ve çok memnunuz kendisinden bence hem tecrübesi hem yaklaşımı süper kendi alanında çok başarılı bir hekim teşekkürler herşey için
v....a
Merhaba 14.03.2022 tarihinde ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı oldum Selim bey harika bir iş çıkardı kısa bi sürede iyileştim kendisine çok teşekkür ederim ve hekimlik ve insanlık namına sayılı kişiliklerden olduğunu belirtmek isterim.
i̇....
Daha öncesinde bir diz operasyonu geçirdim Selim Bey'de.Diz şikayetimle ilgili gitmiştim.Dizimde sürekli ağrı, bir boşalma hissi oluşuyordu.İlaç tedavisi ve egzersiz verdi.En son artık ağrılar geçmeyince ameliyatla mikrokırık işlemi yapıldı.Çapraz bağlarda temizleme, menisküs temizleme işlemleri yapıldı.Herşey çok iyi giderken 8-9 aylık süreç içerisinde ufak bir kaza atlattık Merdivenden düştüm, dizim yine ağrımaya başladı.Ara ara yine tedaviler uyguluyoruz. En son ayak bileği şikayetimden dolayı gittim.Ayak bileğim burkulmuştu, gelmiştim Selim Bey'e.Başka bir doktorda sonuç alamadık.Selim Bey'e randevu alıp geldim.İlaç tedavisi uyguladı, ufak bir egzersiz verdi.Daha sonrasında fizik tedaviye yönlendirdi.Yaklaşık 15 seans fizik tedavi aldım.Kontrol için Selim Bey'e gideceğim.Selim Bey şu ana kadar gitmiş olduğum doktorlardan en iyisi.Hem bilgi birikimi hem hastaya yaklaşımı hem tedavi amaçlı konuşmaları gerçekten çok iyi bir doktor.Herkese de tavsiye ediyorum.
t.....
Selim Bey'e doktor araştırırken denk geldik, tesadüfen kendisini seçtik.Omuz konusunda uzmanlığı olduğunu araştırırken öğrendim.Geçmişteki başarılarıyla o bilgilere istinaden muayene oldum. Birkaç doktordan daha fikir aldım, gerekli ilgi alakayı ve uzmanlık görüşünü tatmin edici bulmadım.Selim Bey'in kendine olan güveni, konuşmaları beni etkiledi.Ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat başarılı geçti, şu an iyiyim.Fizik tedaviye gidiyorum, ameliyat sonrası muayenelerimi oldum.O zamanda yönlendirmeleriyle fayda gördüm, fayda görmeye devam ediyorum.Omuzda yırtık vardı, omuz çıktı, çıkarken kırık oluştu.Kapsülü kürek kemiğine ankorla bağladı.Ocak ayında ameliyat oldum, şu an iyiyim ve hareket kabiliyetim %85 oranında yükseldi.
Biz Selim Bey'den memnunuz.Hastalara da kendisini tavsiye ederiz.Selim hoca diz protezi ameliyatımızı yaptı.Şu anda bir sıkıntı yaşamıyoruz.Bizi aydınlatması, hoş karşılaması güzeldi.Yakınlarımıza da Selim Bey'i öneriyoruz.
Selim hocadan çok memnunum, herkese de tavsiye ederim.Benim sağ ve sol dizime menisküs ameliyatı yaptı.Menisküsü tamir etti ve kurtarılamayan menisküsü temizledi.Selim hoca hem çok iyi bir cerrah hem de insani yönden de çok iyi.Sürekli kendisine geliyorum, kendisine çok güveniyorum.Annem de kendisinin hastası.
f.....
Selim hocaya ameliyat oldum.Ameliyat öncesindeki süreçte çok güzel bir şekilde ilgi ve alaka gösterdi. Birçok doktordan çok takdir ettiğim bir insan.Ben 2017 yılında batı nil virüsüne yakalandım, yüz felci geçirdim.Çift taraflı kortizon tedavisine başlandı. 6-8 ay arası kortizon kemik erimesine yol açtı.Kalça kemiğini etkiledi.Çeşitli doktorlara gittim, avasküler nekroz başlangıcından söz ettiler. Bunun da çeşitli tedavileri var.En son çare protez öncesinde bazı süreçlerden geçtim ama faydalı olmadı.Kanlandırma ameliyatı oldum.Belli bir sene güzel gitti, tekrar kemik erimesi oldu.Selim Bey çift taraflı kalça protezi ameliyatımı yaptı. Şu an hayatıma normal, sağlıklı bir insan gibi devam ediyorum. Ameliyat olalı 3 ay oldu.Ameliyattan 2 ay sonra işime döndüm.Öncesinde bu rahatsızlıkla ilgili birkaç doktora gittiğimde ağrı kesicilerle gönderiyorladı ama kimse çözüm odaklı yaklaşmadı.Psikolojik olarak beni hiçbir doktor rahatlatmadı.Selim hocanın yaklaşımı apayrıydı.Kendisi bu hastalığı geçirmiş gibi çok uğraştı.Engelli raporunu da kendisi söylediği için almıştım.Kendisi çok ilgili.Psikolojk olarak bu süreçte yanımda olması güzeldi, yeri geldiğinde telefonla da yazışmalarımız oldu. Yaklaşık 4-5 yıllık bu süreçte bana vermiş olduğu sağlık ve psikoloji desteğinden dolayı çok memnunum.Yakın çevreme de Selim Bey'i önerdim.
av...8
Yıllar önce futbol oynarken darbe sonucu ön çapraz bağ koptu uzun bir süre ameliyat olmamak için direndim fakat zaman içinde bağ tamamen koptu ve menisküs şikayetlerimde baş gösterdi. Araştırmalarım sonucu sn. Selim Şanel hocamda karar kılıp ameliyat oldum. Gösterdiği ilgi alaka ve tecrübesi hemen anlaşılıyor zaten. Ameliyat başarılı geçti 24 saat geçmeden yürümeye başladım. Ağrılarım kısa ve zayıftı fazla rahatsızlık vermedi. Sn.selim Şanel hocama çok teşekkür ediyorum, mesleğinde başarıların devamini dilerim. Bu tür vakalarda sn. doç.dr. selim Şanel hocamı şiddetle tavsiye ediyorum.
Selim Şanel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selim Şanel, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Selim Şanel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Morton Nöroma Çıkarılması, Kortizon Enjeksiyonu, Travma Cerrahisi, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Eklem Enjeksiyonu, Eklem Protezleri, Kalça Protezi.
Selim Şanel adresi nerede?Selim Şanel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah, 2255. Sk. No: 3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selim Şanel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selim Şanel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selim Şanel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selim Şanel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selim Şanel hangi dilleri konuşuyor?Selim Şanel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selim Şanel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selim Şanel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selim Şanel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selim Şanel hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Selim Şanel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selim Şanel hangi sigortaları kabul ediyor?Selim Şanel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları