Diyetisyen Randevusu
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
k....d
Selime hocamızla yolumuz iyi ki kesişti. Riskli gebelik geçiren bir hasta olarak gittim.su fazlalığımız vardı. Selime hocam sayesinde 1 ay gibi kısa sürede tamamen normal seviyelere çektik.uyguladığı diyet listesini tamamen bizim yiyebileceğimiz şekilde uzun uzun hazırlıyor ve besinler hakkında bilgi veriyor. Bu zorlu sürecimde benim için çok ayrı bir yeri olucak hocamızın. Çok kibar, iletişimi harika. Şeker sorunu yaşıyan tüm gebeler hocamıza gönül rahatlığı ile gelebilir. Bursa Özel hayat hastanesi
e....h
Merhabalar adım elif öncelikle selime hanıma çok teşekkür ediyorum bundan birkaç ay öncesinde eşimin tavsiyesiyle tanıştım kendisiyle gerçekten bana çok büyük bir umut olmuştu kendisi büyük bir enerji dolu olup çok güzel ilgili bir doktor yani kısacası aynalara bakmaktan çekinir bu kiloları verebileceğimi hiç düşünemiyordum sağlık problemlerim olduğu için imkansız kılmıştım kendime elimde bir yığın dolusu kağıt vardı vardı ve bana zayıflamak istiyormusun ? Diye sordu işte ogün kendisi bana çok büyük bir umut olmuştu çok güzel listeler programlarla yardımcı oldu birkaç ay da 28 kiloyu aştım bu zamanımda benim herzaman yanımda olan ve bana destek çıkan selime hanıma çok çok teşekkürlerimi sunarım.
n ...ö
Kızımı Selime hanıma kilo problemi için getirmiştim. Sonraki ay ben de dahil oldum. Kızımla birlikte çok güzel kilolar verdik. Kendisi işinde gerçekten profesyonel biz çok memnun ayrıldık. Sıkılmadan aç kalmadan diyet yaptık. Guleryuzlu ve çok tatlı biri.
e ...a
Selime hanıma tanıdık önerisi ile gitmiştik. Çocuğumun ilk okuldan beri kilo problemi vardı. Daha önce çok fazla diyet girişimimiz olmasına rağmen başarısız olmuştuk ve uzun süreli olmamıştı. Ancak Selime hanımın ilgisi ve çocuğumla güzel iletişimi sayesinde bu seferki sürecimiz çok güzel devam etti ve 15 kilo verdik. Kendisine çok teşekkür ederim.
şa...
Okadar güzel moral veriyo ki.. Güleryüzlü oluşu cabası..kilo verme sürecim çok kolay geçiyo aç kalmadan halsiz düşmeden gayet pozitif.
es....
Selime hanımın güler yüzü ve sıcakkanlılığı sayesinde alışılagelmiş hastane odalarını daha güzel hale getiriyor.Kendisinin hazırlamış olduğu diyet listeleri ise aç kalmadan ve yiyerek kilo vermenizi sağlıyor. Diyeti sevdirdiği için kendisine teşekkür ederim...
b....c
hastaligim ortaya ciktigi icin diyestisyenw gitmem gerekiyordu ve selime ablayla tanistim gercekten cok guler yuzlu, cok yardimsever bir abla gibi onun sayesinde 18 kilo aldim suan cok mutluyum iyi ki varsin selime abla seni cok seviyorumm
o....y
Selime hanım gerçekten çok ilgili ve tam benim bünyeme göre çok güzel bir diyet hazırladı bana. Hem kilom, yağ oranım düzelmeye başladı, hem kendimi daha dinç hissediyorum hemde en güzel tarafı bunlar olurken aç kalmıyorum. Kısacası çok memnunum ve herkesede tavsiye ediyorum.
d ...m
Selime hanım aşırı tatlı çok güler yüzlü ve konuşkan biri. Çok memnunum kendisinden ve sürecimizden. Listeyi de tamamen bana uygun oluşturuyor. 3 seanstir gidiyorum çok güzel kilo verdim. Teşekkürler
se...n
Selime hanım işinde güler yüzü herseyi detaycı anlatması herzaman vasaptan ulaşabilmem ve 91.5 kg dan 60 günde 77 kg düştüm hiç aç kalmadan düşünmeden gitmenizi tavsiye ederim
Selime Aladağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selime Aladağ, Diyetisyen. Size Selime Aladağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Troid Hastalıklarında Beslenme, Gebelik ve Beslenme, Diyetisyen Randevusu, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Kişiye Özel Beslenme Programları, Hastalıklarda Beslenme, Normal Randevu, Online Danışmanlık, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Kilo Alma Diyetleri.
Selime Aladağ adresi nerede?Selime Aladağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elmasbahçeler, Ankara Yolu Cd. No:44 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selime Aladağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selime Aladağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selime Aladağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selime Aladağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selime Aladağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selime Aladağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selime Aladağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selime Aladağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Selime Aladağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler