Aile İçi İletişim Sorunları
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Standardize Mini Mental Test
Çalışma Alanları: Ergen-Yetişkin-Çift ve Aile Terapisi, Online Terapi
İzmir Türk Koleji’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimimi İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji Bölümünde Yüksek Onur Öğrencisi olarak tamamladım. Ardından Üsküdar Üniversite'nde Klinik Psikoloji alanında Yüksek Lisans tez çalışmamı "Eşik Altı Depresyon Belirtilerinin Klinik ve Bilişsel Yordayıcıları" üzerine tamamlayarak Uzman Psikolog unvanını aldım.
Akademik ve kariyer hayatım boyunca Türkiye'nin önde gelen kurumlarında demans/Alzheimer, psikopatoloji, ergen danışmanlığı, beyin fonksiyonları ile egzersiz ilişkisi ve diyet psikolojisi alanlarında çalışma fırsatı buldum.
Meslek hayatıma İzmir Alsancak'ta açmış olduğum Psikolojik Danışmanlık Ofisi'nde devam etmekteyim.
d....c
Dikte olmadan, arkadaş gibi bariyerlerimi yıkmamı sağlayan bir terapi seansı geçiyorum her defasında. Çok uzun bir yol var önümüzde ama Selin Hanım'ın yönlendirmesiyle doğru yolu bulacağıma ve güvenli alanımdan çıkmamı sağlayacağına inanıyorum. Kendisiyle geçirdiğim her seans benim için bir keşif, kesinlikle öneriyorum.
Selin Hanım, etkili ve yerinde analizleri sayesinde sorunumu hızlı bir şekilde aşmamı sağladı. Seans sonrası oluşan hafiflemeyi ve mutluluğu siz de hissedeceksiniz mutlaka.
he...
Selin hanım.Tarzıyla, isabetli tespitleri ve insani yaklaşımıyla bana çok iyi geldi.Bir aylık süreçte bile epey yol katetdiğimi düşünüyorum.İşinde başarılı, güler yüzlü olduğunu söyleyebilirim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
h....e
Terapi sürecimizden çok memnunum.Selin hanımla seanslarımız bana ve erkek arkadaşıma çok iyi geliyor.İyi ki yolumuz kesişmiş.
a....y
Kaygı sosyal hayatımı ele geçirmişti.Bana ne olduğunu anlamaya çalışıyordum fakat asla cevabını bulamıyordum.Kendimi kusursuz, yetersiz ve çaresiz hissettiğim noktada Selin hanım ile tanıştık. Bir anda sihirli bir değnek ile dokunup hayatımı değiştirmedi fakat profesyonel bir yaklaşımla bakış açımı değiştirdi. İhtiyacım olan kendi yolumu, kendi bakış açımı keşfetmekti. Kendimi keşfetmeme, bakış açımı değiştirmeme çok büyük katkı sağladı. Benim önemsiz gördüğüm noktaları bile dikkatle inceledi, notlar aldı. Bu süreç tamamen bir puzzle’dı ikimiz için. Puzzle parçaları yavaş yavaş oturdu, doğru yere koyduğuma emin olduğum fakat yanlış yerde olduğunu gördüğüm çok parça oldu. Bunları hepsini Selin hanım’ın kusursuz desteği ile siz farkediyorsunuz. Terapiye başlayacaklara bir tavsiyem olacak. Selin hanım’ın destek vermesine izin verin. Not alın, konuşun ve sabredin. Kendinizdeki gelişimi gördükçe diğer seansı dört gözle bekliyorsunuz. Her şey için sonsuz teşekkürler
ka...
Durumu çok iyi analiz edip değerlendirmeleri ve doğru yönlendirmesi nokta atışı tespitleri ile sorunlarımı çözmeye yardımcı olmuştur , randevu saatleri tam zamanında başlayıp bu güne kadar hiç beklemedim . İletişim konusunda sizi hemen kendine bağlayan güler yüzlü samimi tavrı harika teşekkürler Selin hocam
ye...z
Yaklaşık 2 aydır selin hanımdan seans alıyorum ve herşeyden çok memnunum kendimi hiç tanımıyormusum kendime gelmemi sağladı. 36 yaşındayım ama kendimden bile gizlediğim üstünü örttüğüm şeyler varmıs yavas yavas oraları onarıyoruz kendim için yaptığım en iyi şey bunun için kendisine ne kadar teşekkür etsem az gelir
tu...r
İlk seansım olduğu çok fazla şey söylemem ama enerji olarak çok iyi hissettim ve çıktıktan sonra ki hafifleme rahatlama beni aşırı mutlu etti. Uzun soluklu bir sürecimiz olacağını düşünüp Selin Hanım’ a çok teşekkür ediyorum.
Tekrar eden depresif ataklar ve uzun süren depresyon sorunu yüzünden görüşmeye başladık. Bu süreçte öğrendiğim en önemli şey, psikiyatrinin destekleyici rolünde kalıp, psikoterapinin tedavi konumunda olmasıydı. Selin hanım öncelikle beni anlayarak; sonrasında sabırla ve farklı şekillerde anlatarak, yaşamaya değer bir hayat inşa edebileceğimi gösterdi. Yalnızca umut vererek değil, bu süreçte sürekli destekleyerek, takip ederek ve yeni yöntemlerle deneyerek bana çok yardımcı oldu. Kendime göstermediğim sabrı ve hoşgörüyü gösterdiği için ve bir şeyleri değiştirebileceğimi bana kendi hayatımla ispatladığı için çok teşekkür ederim.
pe...s
online terapi birebir yüzyüzeyle aynı derecede efektif.Selin hanım’ın dinleyişi,desteği,tanıları sayesinde çok yol katettim.Hayat kalitem arttı.Duygusal yeme bozukluğu,ilişkiler,yetişkinlik konusunda çok çözülme yaşadım.
10 kişiye önerdim 10u da çok memnun kaldı.Çok çok teşekkür ederim her şey için
Selin Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Acar, Psikoloji. Size Selin Acar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Standardize Mini Mental Test, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Selin Acar adresi nerede?Selin Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi, 1403 Sokak No:3 Daire:3 Alsancak-Konak-İZMİR İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selin Acar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selin Acar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Acar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selin Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Acar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selin Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Selin Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Acar hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Acar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar