Uzm. Kl. Psk. Selin Acarlar

Psikoloji daha fazla

Çanakkale 1 adres

Ben Klinik Psikolog Selin Acarlar. 2014 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Psikoloji lisans eğitimime başlayarak psikiyatri servisi, Down sendromu derneği, huzurevi gibi bir çok alanda deneyimler edindim. Devamında ise TPÖÇG Değişim Programında yer aldım. Türkiye Down Sendromu Farkındalık Etkinliği, Bahçeşehir Doğa Koleji Engelsiz Yaşam Forumu gibi etkinliklerde aktif rol aldım. Psikolog unvanına hak kazanmak için bu sürecin sonunda Yrd. Doç. Serra İçellioğlu'nun tez danışmanlığında grup çalışma arkadaşlarımla "Bilişsel Duygu Düzenleme ve Materyalist Eğilim İle Plansız, Kompulsif ve Hedonik Satın Alma Davranışları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi" konulu tezimi sunarak mezun oldum.

2018 yılında klinik alanda Okan Üniversitesi bünyesinde uzmanlık eğitimime başladım. Bu dönemde Moodist Hastanesi'nde staj yaparak ve çeşitli psikoterapi eğitimleri ve testleri alarak yeni deneyimler kazanmaya devam ettim. Son olarak Dr. Öğr. Üyesi Pınar Arslantürk'ün danışmanlığında "Sosyal Fobili Bireylerde Davranışsal Ketlenme Düzeyi İle Duygu Düzenleme Becerisi Açısından İncelenmesi" konulu çalışmamı başarıyla tamamlayarak mezun oldum.

Klinik psikoloji eğitimimde Yrd. Doç. Dr. Özlem Gökmoğol'un süpervizyonu eşliğinde Bakırköy ve Kadıköy'de başladığım psikoterapi seanslarıma şu anda Çanakkale Merkez ve Biga'da devam etmekteyim aynı zamanda Psikoterapi Enstitüsü Bütüncül Psikoterapi (4 yıllık) eğitimine başlamış olup danışanlarım için kendimi halen geliştirmekteyim.

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Selin Acarlar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle