Sağlıkla kalın.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
Ön Görüşme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
-, İstanbul 00000
se...
Selin Hanımla geçirdiğimiz online süreç gayet iyiydi ve verimli geçti. Benim hedefim yaza kadar istediğim kiloya gelmekti. Bölgesel kilo sorundu bende. Hep iyi başlar sonunu getiremezdim. Sıkı takibi ile resmen alışkanlıklarımi değiştirdi.
• Selin Aktuğ - Online Diyet • Online Diyet •
O
oz...i
Öncelikle arkadaşımdan online diyetisyenliğe önerisi ile gittim ama pek ümitli değildim. Triodim için beslenme danışmanlığı almak için aradım. Çok ilgili idi, tek tek herşeyi sordu. Konuşma aralarından benim kaçırdıklarımı yakaladı. Sonrasında da hiç sallamadan oldukça özenli bir liste yazdı. Çok iyi takip etti süreci.
• Selin Aktuğ - Online Diyet • Online Diyet •
Selin Aktuğ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Aktuğ, Diyetisyen. Size Selin Aktuğ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kilo Problemi, Diyetisyen Randevusu, Sağlıklı Beslenme, Kişiye Özel Beslenme Programları, Zayıflama Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Diyabet Diyeti, Zayıflama Programı, Zayıflama.
Selin Aktuğ adresi nerede?Selin Aktuğ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- - İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Aktuğ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Aktuğ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Aktuğ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Aktuğ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Selin Aktuğ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Aktuğ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Aktuğ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Aktuğ hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Selin Aktuğ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.