2017 yılında Acıbadem Üniversitesi’nden lisans eğitimimi tamamlayarak mezun oldum.
Eğitim aldığım sürede ve sonrasında birçok konferans, sempozyum ve kongrelere katıldım ve güncel bilgiler edindim.
Lisans eğitimim sırasında Kozyatağı Acıbadem Hastanesi, İstanbul Atakent Acıbadem Hastanesi, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Acıbadem Bakırköy ve Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde obezite ve zayıflama polikliniği, mutfak, menü planlama, kurum beslenmesi alanlarında stajlarımı tamamladım.
Mezun olduktan sonra iki yıl kadar Elif Koç Fitness Studio’da diyetisyen olarak hizmet verdim.
2021 yılı itibariyle İstanbul Maltepe’de kendi ofisimde yüz yüze danışanlarımla sağlıklı yaşam tarzı oluşturmaya çalışırken Türkiye’nin dört bir yanındaki danışanlarımızla online diyet ile sağlıklı beslenmek için hizmet veriyorum.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +23 daha fazla

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme

Diyabet Diyeti

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Röportaj

Konum: Dyt. Selin Arslan Yalçın Diyetisyen Randevusu

Çok fazla dikkat etmememe rağmen 1 ayda 3,5 kilo verdim. Bunun en büyük sebebi kesinlikle sağlıklı,düzenli, sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı kazanabilmem oldu. Görüşmelerimizi bitirmiş olsak da hala sürdürülebilir bir şekilde devam edebiliyorum. Diyet listelerimi bana en uygun, severek yiyeceğim ve duruma göre uyarlayabileceğim şekilde hazırlamıştık gerçekten de öyle oldu hala devam ettirebiliyorum. Aynı zamanda, hala ara ara iletişimde kaldığım tatlı bir diyetisyendir kendisi şiddetle tavsiye ediyorum. Ofisi de çok merkezi kolay ulaşılabilir bir yerde çıkın çıkın gelin :)

Dyt. Selin Arslan Yalçın

Çok teşekkür ederim güzel danışanım sürdürülebilir beslenmeyi sana aşılayabildiysem ne güzel :) her zaman kapım açık ve yakınn :)

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

31 haftalık hamileyim hamileliğimin ilk başlangıcından beri Selin Hanım ile beraber yol kat ediyoruz. Sağlıklı bir gebelik ve kontrollü kilo alarak geçiriyorum sayesinde gebeliğimi.
İlgisi ve motivasyonu takdire şayan. aç kalarak zayıflamıyorsunuz asla :)
ben 10 üzerinden 10 yıldız bırakıyorum

Dyt. Selin Arslan Yalçın

Canım T. teşekkür ederim güzel düşüncelerine :) o yükselen şekere rağmen bebiş sağlıklıca doğacak ve yüzümüz gülecek :)

P
Konum: Dyt. Selin Arslan Yalçın Diyetisyen Randevusu

Zaten zayıfken kilo vermek daha zor olmasına rağmen Selin Hanımla birlikte inmek istediğim kilo seviyesine indim. Hem de yağdan verip su ve kas kütlemi arttırdım. Kendisi sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim ve artık beslenme tarzımı yaşam biçimim olarak oturttum.

Sonuç bir yana, Selin Hanımın tatlı dili, güler yüzü ve sıcakkanlılığı bu süreci oldukça kolaylaştırdı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum :)

Dyt. Selin Arslan Yalçın

Teşekkür ederim güzel dileklerin için :) biliyorsun her zaman her anlamda yanındayım hem yeriz hem sağlıklı besleniriz :)

Selin Hanım'a kilo vermek, fit olmak amacıyla gittim. Benim yaşam tarzıma uygun, beni zorlamayacak programlarla makul sürede istediğim kiloya ulaşmamı sağladı.Güleryüzlü ve motive edici yaklaşımından dolayı kendisine minettarım.84 kilolardayım, 79 kiloya düştüm.Yağdan verdim, belki kilo olarak farketmemiştir ama yağ verdim ve kas aldım.Her zaman ulaşılabilir bir diyetisyen. Hedefimize ulaştık, tavsiyeleri var hala, tavsiyelerine dikkat ediyorum.

Dyt. Selin Arslan Yalçın

Teşekkür ederim gayet fit görünmeye devam, her zaman tavsiyelerimle yanınızdayım :)

Konum: Dyt. Selin Arslan Yalçın Kilo Alma Diyetleri

Selin hanıma kilo almak için gidiyorum. Kilo almakta zorluk çekiyordum 36 kiloydum ve şuan 40 kg oldum Selin hanım bana bir abla gibi yaklaşıyor ve beni anlamaya çalışıyor. Diyetimde az miktarda da beslensem sağlıklı besleyici seçenekler ile listemi hazırlıyor.

Dyt. Selin Arslan Yalçın

Biraz daha yolumuz var ama harika gidiyoruz vee yakın zamanda hedefe ulaşacağız biliyorum :)

T

Gayet tatlı ve ilgili bir diyetisyen, danışanlarının durum ve şartlarına göre yönlendirme yapıyor.Çok güzel bir şekilde kilo verdik.Takibe devam ettik, süreç bitince korumayla ilerlettik.10 kiloya yakın kaybım oldu, sonrasında korumaya geçtiğimizde korumada da kilo vermeye devam ettim. 4 ay gittim.2 ay takip olarak gittim.Çok pozitif, insanın moral motivasyonunu düşürmeyen, çok ilgili, her an ulaşabildiğim, bir sıkıntımda telefonla ulaştığım, çözüm odaklı bir diyetisyen.

Dyt. Selin Arslan Yalçın

Ne güzel dilekler teşekkür ederim :)
bir telefon uzağındayım her zaman :)

Diyetisyenimden gayet memnundum.Haftalık görüşmelerimde motivasyon anlamında destekledi.Hem kalıcı kilo verdim hem de yeme alışkanlığımda doğru veya yanlışlarımı öğrendim.Ben spor da yapıyordum. 6 ayda 8 kilo kadar verdim.Korumaya geçtiğim için şu an yıllık kontrollerime devam ettim.Benim bağırsak problemim vardı, ilaç kullanıyordum ama sayesinde bağırsaklarım düzene girdi.Çok sevecen, çok candan, bu süreçte karşı tarafı bilgilendiriyor. Nelerle ürünleri destekleyebileceğimi anlatıyor.Kilo değil de biyokütlemin, ağırlığımın, metabolik yaşın daha önemli olduğunu açıkladığı için tartıya daha farklı bakıyorum.

Dyt. Selin Arslan Yalçın

Teşekkür ederim canım her zaman destek olabilirim her zaman yanındayım :)
Sevgilerimle..

Ş

Selin Hanım'dan çok memnunuz.1.5 aydır onunla birlikteyiz, yaklaşık 6-7 kilo gitti.Hedefimize ulaşıyoruz, gayet iyi ilerliyoruz.Özellikle vitamin değerlerine çok önem veren bir diyetisyen kendisi.Gayet güzel beslenme listesi hazırlıyor.Harika ilerliyor.Kesinlikle samimiyetini çok seviyorum.Empati kurabiliyor.Her an kendisini arayıp whatsapp üzerinden mesajlaşabiliyoruz.

Dyt. Selin Arslan Yalçın

Teşekkür ederim güzel dileklerine ben de senin samimiyetini çok seviyorum canım :) daha sağlıklı günlere gidiyoruz. Sevgilerimle..

Y

Ben kendisiyle 2019 yılında yaptığım diyette 6 ayda 14 kilo verdim.Çok mutluyum. Sıkmadan, bunaltmadan,beni mutlu ederek çok güzel bir süreç geçirmiştik.Çok rahat bulabileceğimiz ürünlerle ezberin dışında bir süreç oldu.Çok sevecen yaklaştı, zorlamadı beni.Motivasyonları, vardı ezberlenmişin dışında yaklaşımı beni motive etti.Diyet sürecimiz yok ama kendisi bana yardımcı oluyor, kendisine danışabiliyorum.İhtiyaç duyarsam tekrar kendisine danışacağım.

Dyt. Selin Arslan Yalçın

Teşekkür ederim o senin başarın her zaman motive etmeye yardımcı olmaya hazırım :)

Ben ikinci defa danışmanlık alıyorum kendisinden.Daha önce danışanı olmuştum 2 yıl öncesine kadar.Normal vücut kitle endeksime yaklaşmıştık. 2.5 ayda baya baya başarılı olmuştuk.Bıraktıktan sonra tekrar kilo alınca iletişim haline geçtim.Koruyucu diyet olarak yapmaya başlıyoruz, sürekli takip altındayım ve çok güzel gidiyor.103ten 87 kiloya düştüm 3.5 ay gibi bir sürede.Çok kolay ulşabileceğiniz ürünlerle aç bırakan bir listemiz yok.Çok rahat uygulayabileceğimiz listeler var.Eşim de ben de kendisine danışıyoruz.Çok sevecen, çok samimi, karşı tarafı düşünen, empati yapabilen bir insan.Diyet yapan kişinin yaşam şartlarını, iş hayatını öğrenip detaylı şekilde karşı tarafı öğrenip diyet programına başlıyor.Bu anlamda çok memnunuz, hala devam ediyoruz.Daha önce yüz yüze almıştık ama şu an online olarak danışıyoruz.Online ve yüz yüze görüşmenin çok büyük farkı yok.Yakın çevremizdeki arkadaşlarımıza öneriyoru.Gayet başarılı gidiyoruz.

Dyt. Selin Arslan Yalçın

Teşekkür ederim güzel dileklerinize. Tatilden sağlıklı bir şekilde dönmenizi diliyorum ve bekliyorum :)