Diş Hekimi Randevusu
Tacettin Veli Mh. Yoğunburç Cd.No:14 Mark İmplant Ağız Ve Diş Sağlığı Polinkliniği, Kayseri
20'lik Diş Çekimi
Selin Baysal Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
ca...u
Mükemmel bir hekim..Kendisine dolgu yaptırdım ama hiç hissetmedim desem yeridir :) Tedavi öncesi olsun sonrası olsun ilgisi alakası kibarlığı elinin hafifliği güleryüzlülüğü için buradan kendisine çok teşekkür ederim ..
y.....
Güleryüzlülüğünden memnun kaldım. Bana kanal tedavisi ve dolgu işlemi yapıldı. Anlaşılır bir şekilde işlemleri anlattı. Diş temizliği de yaptırdım çok memnun kaldım. Doktor gibi değil yaklaşımı aileden biri gibi. Hastalara önerdim Selin Hanım'ı.
Yapılan işlemlerden memnun kaldım. Bir dişime dolgu ve genel diş temzilği işlemi yapıldı.İletişimi çok iyiydi samimi canayakın tedavim başarılıydı. Ağırısız bir süreç oldu. Eli çok hafifiti. Hastalara öneriyorum Selin Hanım'ı.
en...
Harika Bir İnsan Güler Yüzlü İşinin Ehli Bugün Dış Temizliği Yaptırdım O Kadar
Çok Memnun Kaldimki Eli Çok Hafif İşlem Öncesi Ve Sonrası Neler Yapmam Yada Neler Dikkat Etmem Lazım Hepsini Sıkılmadan Anlatıyor Kendisine Minnettarım Kesinlike Tavsiye Herkese Tavsiye Ederim Böyle Hekimin Olmasi İnsanın Mutlu Ediyor
f.....
Selin hanımın eli kuş gibi hafif kanal tedavisinde bir numara teşekkür ederim kendisine çok kibar
Ön dişimde küçük bir siyah nokta vardı onuda aldı ayrıca teşekkür ederim
Selin Baysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Baysal, Diş Hekimi. Size Selin Baysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Selin Baysal adresi nerede?Selin Baysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mh. Yoğunburç Cd.No:14 Mark İmplant Ağız Ve Diş Sağlığı Polinkliniği Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Baysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Baysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Baysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Baysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selin Baysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Baysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Baysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Baysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Selin Baysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Baysal hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Baysal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri