Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Aldığım Eğitimler:
-Bilişsel Davranışçı Terapi (2021)
-Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi (2021)
-MMPI ve Yetişkin Testleri Uygulayıcı Eğitimi (2021)
-Çocuk ve Ergenlerde Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi (2022)
-Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri (2022)
-Bütüncül Oyun Terapisi (2022)
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi-Oyun Terapileri Derneği (2023)
-Bilişsel Davranışçı İleri Düzey Eğitimi-Ebru Şalcıoğlu (halen devam ediyor)
-Ebeveyn Danışmanlığı Uzman Eğitimi (2023)
Yetişkin alanında çalıştığım konular:
-Sosyal Problemler
-Takıntılar
-Özgüven Sorunları
m....a
Son yıllarda gelişen ve tek başına yenemediğim sürekli korku ve telaş hali yaşıyordum. Selin hanımla beraber bu durumun nedenlerini tartışarak sağlıklı bir şekilde süreci tamamladık. Artık kendini çok daha iyi hissediyorum. Bu tarz durumlar yaşadığını belirten tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum, gönül rahatlığıyla Selin hanımla çalışabilirsiniz.
s....s
Çocuğumun tırnak yeme problemi için öneriler doğrultusunda Selin hanımla tanıştık. Kendisinin güçlü iletişimi güleryüzü ve bilgisi sayesinde problemimizden kurtulduk. Bu süreçte çocuğumla kurduğu iletişim gerçekten çok güçlüydü kendisine çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Psikolog arayanlara hiç düşünmeden Selin hanımla iletişim kurmalarını tavsiye ediyorum.
Uzun bi süre depresyonla mücadele ettikten sonra Selin Hanımla tanıştım. Çoğu şeye çok farklı yerlerden bakmamı sağladı. Kendimi iyi hissetmemde payı büyük. Bir de buradan teşekkür etmek istedim, psikolojik destek almak isteyen herkese öneririm.
y.....
Ben yaklaşık 3 seans aldım gayet memnunum şuan çok ihtiyacım olmadığı için devam etmedim ama devam ederim ilerleyen zamanlar da gidebilirim çok ilgiliydi süreç bana iyi geldi.
Ben 3 seans gittim gayet iyi geldi şuan da toparladım diyebilirim.Erkek arkadaşımdan ayrıldığım için gitmiştim tavsiyeleri sayesinde gayet iyi toparlandım iyi ve güzel geçti memnun kaldım devam etmeyi düşünüyorum.Güzel şekilde dinledi güzel tavsiyeler verdi.
t.....
çok memnun kaldım olumlu sonuçlar almaya başladım bile
Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum. kendimde göremediğim eksikliklerimi görmemi sağladı ve keşfedemediğim güzel yönlerimi keşfettirdi. Doktor Selin hanıma tekrar çok teşekkür ediyorum.
ş.....
Ben hayır diyemediğim için destek almak istedim 2 seans uyguladı onun sonucunda az çok bir şeyleri atlatabildim hoş görüsü konuşma tarzı iyiydi. Bir arkadaşım önerdi bana karşı yaklaşım tarzı ben ondan önce de destek aldım ve beni ciddiye almamışlardı ama Selin Hanım baya iyi ilgilendi.
Ben genel olarak stresli bir insanım üniversite hayatımla ilgili problemlerim vardı bu sebeple destek almak için gittim gayet memnunum hala da devam ediyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim yönlendirmeleri gayet iyi ve anlayarak yorum yapıyor.
be...a
Selin Hanım sayesinde panik ataklarımla nasıl başa çıkacağımı öğrendim. Kendisi gerçekten işinde çok iyi bir psikolog. Ataklarımı nasıl kontrol altına alacağımı, iyileşme sürecimi her şeyi detaylıca anlattı çok memnun kaldım.
Selin Cinemre isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Cinemre, Psikoloji. Size Selin Cinemre tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Beck Depresyon Ölçeği, Çocuk Gelişim Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi.
Selin Cinemre adresi nerede?Selin Cinemre adresini belirtmedi. Selin Cinemre yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Selin Cinemre adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Cinemre isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Cinemre online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Cinemre isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Cinemre, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Selin Cinemre isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Cinemre bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Cinemre ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Cinemre hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Selin Cinemre hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Cinemre hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Cinemre tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.