Tokat/Merkez

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +52 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Tokat/Merkez

Tam burs ile okuduğum FMV Işık Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun oldum. Aynı zamanda şu anda İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi lisans programında eğitimime devam etmekteyim. Lisans eğitimim süresince Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ve Psikal Park Psikolojik Danışmanlık Merkezinde stajlarımı tamamladım. Yaklaşık 1 yıldır online olarak danışan görmekteyim. Şu an da ise Flov Psikoloji & Kids'de çocuk-ergen ve yetişkin seanslarına devam etmekteyim.

Aldığım Eğitimler:
-Bilişsel Davranışçı Terapi (2021)
-Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi (2021)
-MMPI ve Yetişkin Testleri Uygulayıcı Eğitimi (2021)
-Çocuk ve Ergenlerde Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi (2022)
-Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri (2022)
-Bütüncül Oyun Terapisi (2022)
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi-Oyun Terapileri Derneği (2023)
-Bilişsel Davranışçı İleri Düzey Eğitimi-Ebru Şalcıoğlu (halen devam ediyor)
-Ebeveyn Danışmanlığı Uzman Eğitimi (2023)

Yetişkin alanında çalıştığım konular:

-Özgüven Sorunları

Makaleler
Röportaj

Konum: Tokat/Merkez Randevu

Son yıllarda gelişen ve tek başına yenemediğim sürekli korku ve telaş hali yaşıyordum. Selin hanımla beraber bu durumun nedenlerini tartışarak sağlıklı bir şekilde süreci tamamladık. Artık kendini çok daha iyi hissediyorum. Bu tarz durumlar yaşadığını belirten tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum, gönül rahatlığıyla Selin hanımla çalışabilirsiniz.

Konum: Selin Cinemre Randevu

Çocuğumun tırnak yeme problemi için öneriler doğrultusunda Selin hanımla tanıştık. Kendisinin güçlü iletişimi güleryüzü ve bilgisi sayesinde problemimizden kurtulduk. Bu süreçte çocuğumla kurduğu iletişim gerçekten çok güçlüydü kendisine çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Psikolog arayanlara hiç düşünmeden Selin hanımla iletişim kurmalarını tavsiye ediyorum.

Konum: Selin Cinemre Psikoloji Randevusu

Uzun bi süre depresyonla mücadele ettikten sonra Selin Hanımla tanıştım. Çoğu şeye çok farklı yerlerden bakmamı sağladı. Kendimi iyi hissetmemde payı büyük. Bir de buradan teşekkür etmek istedim, psikolojik destek almak isteyen herkese öneririm.

Y

Ben yaklaşık 3 seans aldım gayet memnunum şuan çok ihtiyacım olmadığı için devam etmedim ama devam ederim ilerleyen zamanlar da gidebilirim çok ilgiliydi süreç bana iyi geldi.

Ben 3 seans gittim gayet iyi geldi şuan da toparladım diyebilirim.Erkek arkadaşımdan ayrıldığım için gitmiştim tavsiyeleri sayesinde gayet iyi toparlandım iyi ve güzel geçti memnun kaldım devam etmeyi düşünüyorum.Güzel şekilde dinledi güzel tavsiyeler verdi.

T
Konum: Selin Cinemre Psikoloji Randevusu

çok memnun kaldım olumlu sonuçlar almaya başladım bile

Konum: Selin Cinemre Randevu

Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum. kendimde göremediğim eksikliklerimi görmemi sağladı ve keşfedemediğim güzel yönlerimi keşfettirdi. Doktor Selin hanıma tekrar çok teşekkür ediyorum.

Ş

Ben hayır diyemediğim için destek almak istedim 2 seans uyguladı onun sonucunda az çok bir şeyleri atlatabildim hoş görüsü konuşma tarzı iyiydi. Bir arkadaşım önerdi bana karşı yaklaşım tarzı ben ondan önce de destek aldım ve beni ciddiye almamışlardı ama Selin Hanım baya iyi ilgilendi.

Ben genel olarak stresli bir insanım üniversite hayatımla ilgili problemlerim vardı bu sebeple destek almak için gittim gayet memnunum hala da devam ediyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim yönlendirmeleri gayet iyi ve anlayarak yorum yapıyor.

Konum: Tokat/Merkez Online Danışmanlık

Selin Hanım sayesinde panik ataklarımla nasıl başa çıkacağımı öğrendim. Kendisi gerçekten işinde çok iyi bir psikolog. Ataklarımı nasıl kontrol altına alacağımı, iyileşme sürecimi her şeyi detaylıca anlattı çok memnun kaldım.

Psk. Selin Cinemre

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.