Psikoloji lisans eğitimi sürecinde Samsun’da Motto Psikoloji Kurumu’nda ve İstanbul’da Kayra Psikoloji’de donanımlı stajlar yapmıştır. Birçok seminer, kongre, roll-play çalışmalarına ve vaka analizlerine katılmıştır.
Çocuk/Ergen/Yetişkin psikolojisi üzerine çalışmaları devam etmektedir. Özellikle yetişkin randevularında, çalışma hayatının insan psikolojisine etkilerini bilimsel düzeyde araştırmakta ve ilgi duymaktadır.
Selin Demircan ayrıca şu an özel bir kurumda psikolog olarak görev almaktadır.
Aile-Çift Terapisi
Mini Mental Testi
SCID-II
CAPS
Kişilik İnançları Ölçeği
Fonksiyonel Olmayan Tutumlar Ölçeği’ni ofiste veya online olarak uygulamaktadır.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dinamik Psikoterapiler
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk Selin Demircan
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Kinetik Aile Çizim Testi
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psk Selin Demircan
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Psk Selin Demircan
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
se...m
30 yaşındayım bu zamana kadar birçok farklı danıştığım psikologlar oldu Selin Hanım benim için bambaşka ilk kez bu kadar derin anlaşıldığımı hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
r,...t
Selin hoca işinde gayet başarılıydı çok rahatladım diyebilirim. İş stresi yaşıyorum, ayrılık acısı çekiyorum ve uyku problemim var kısacası bayağı bir sorunlar yaşamaktayım. Hocam beni oldukça tatmin etti. Gerçekten dinlediğini, güzel yerlerde doğru yorumlar kattığını fark ettim. çevreme önerebileceğim birisi
Hocamdan o kadar memnunumki ne dert kaldı ne tasa desem yeridir. Objektif ve gerçekçi yorumlar yapması en beğendiğim noktalarından birisi. benim panik atağım ve bunun yanında ilişki sorunum vardı. Hepsi çok çok iyi düzeylere geldi
Selin hanim ile 5.seansı tamamladık. Benim evliliğimde benden kaynaklı sürekli problemlerim oluyordu. Sağ olsun hocam bendeki takıntıların azalmasını sağladı bu sayedede eşim ile aram düzelmeye başladi. Teşekkürler
Selin Hanım'la Kasım'dan beridir yaklaşık 12-13 tane seans yaptık. Asla suçlayıcı olmayan bir yaklaşımla seansları yürüttüğümüzü düşünüyorum. Kendine göre değil danışana göre ilerlediğine inanıyorum. Ben oldukça memnunum kendisinden tavsiye ederim
i̇...k
Selin Hanıma öncelikle ilgisi alakası için teşekkür etmek isterim benimle ve çocuğumla çok ilgilendi. benim danıştığım konu çocuğumun parmak emmesi ve benim de depresyonda olmamdı. çok şükür çocuğumun sorunu bitti, benimkide gayet iyi bir halde. inşallah çok daha iyi olacağız. tavsiye ediyorum
Hasta
hocama aylardır yaşadığım yoğun panik ataklardan dolayı başvuruyorum ve eski kötü günlerim bitti sayılır. neredeyse umudumu kaybedecekken bana ışık oldu kendisi.
g....t
Selin hanımla 3 aydır beraberiz sosyal anksiyetem üzerine başvurmuştum kendisine.Gerçekten çok daha iyi hissediyorum.İyileşme sürecime selin hanımla devam etmeyi düşünüyorum.İyi ki yollarımız kesişmiş.
ha...a
Çok zor zamanlarımızda karşımıza çıktı hocam. Oğlumun davranış problemleri ve benim pimpiriklerim yüzünden oluşan ev içi gerginliklerimizi azalttı. Seanslarımız devam edecek çünkü yolun daha başındayız farkındayım ama bize çok iyi geldi hocamız. Herşey için çok teşekkürler
uğ...r
Selin hocam ile OKB sorunu için görüşmekteyim, şimdiye kadar beş seans gerçekleştirdik ve çok memnunum. Çok güler yüzlü ve anlayışlı.
Selin Demircan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Demircan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Selin Demircan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi.
Selin Demircan adresi nerede?Selin Demircan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Demircan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Demircan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Demircan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Demircan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selin Demircan hangi dilleri konuşuyor?Selin Demircan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Demircan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Demircan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Demircan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Demircan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Selin Demircan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Demircan hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Demircan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.