İslice mah. Değergeç Sk. No:11 Kazım Minareci İş hanı kat:1, Uşak Merkez, Uşak
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
y.....
16 yaşındayım selin hanım ile tanışmadan önce 78 kiloydum. Asla kilo veremiyordum, insülin hastasıydım.Ama selin hanım ile tanıştıktan sonra bir sene içinde 17-18 kilo verdim . Şu anda 57 kiloyum onun yardımı sayesinde sağlığıma kavuştum. Güleryüzü, samimiyeti ve yardımı için ona çok teşekkür ederim….
t....t
selin hanıma andilasyon için gittim ve çok memnun kaldım. İlgi,alakası ve güler yüzü için çok teşekkür ederim
s....ç
Uzun zamandır veremediğim 7-8 kilo fazlalığım vardı. Aç kalmadan Selin hanım sayesinde bir buçuk ay gibi bir sürede kurtuldum. İyi ki tanımışım,başarılarının devamını diliyorum
hi...
Selin hanımla Şubat ayında tanıştık düğünüm için kilo vermek istiyordum. Selin hanımdan önce bir sürü şok diyet uyguladım kendimi zorladım açıkçası ne kadar kendime işkence etmişim diyorum. Selin hanım sayesinde hem sağlıklı kilo veriyorum hem de kendime artık işkence yapmıyorum. Sevdiğim şeyleri yiyerek çok güzel kilo verdim vücudumun ne durumda olduğunu neye ihtiyacı olduğunu anladım. Güler yüzüne tatlı diline diyecek bişey bulamıyorum. Sanki evimin salonunda gibi hissediyorum kendimi ofisinde. Herşey için teşekkürler
s....b
Sedef rahatsızlığım için ve yağ oranımın yüksekliği için gittim çok güzel bir süreç geçiriyoruz yaşam tarzımı değiştirdi ve vücudumu mükemmel arınmış hissediyorum
d.....
Selin Hanim ile tanisir tanismaz verdigi diyetin faydasini gorecegimi biliyordum. 52 yasinda olmama ragmen 2 ayda 5,5 kilo verdim. Pek cok diyetisyene gitmeme ragmen en saglikli ve hizli sonucu kendisiyle aldim.
sa...
Bu zamana kadar aldığım onca kiloları vermemin vakti gelmişti bende araştırdım ve Uşak da Selin hanımı buldum ve beni gerçekden iyi motive etti ve 2 ay gibi kısa bir sürede bana tam 20 kg gibi bir kilo vermeme yardımcı oldu ve gerçekten büyük değişim yaşadık geriye kalan 20 kg verdikden sonra koruma programıyla devam edicem ben çok memnun kaldım kimse şunu unutmasın diyet diye birşey yoktur sağlıklı beslenme vardır.
v.....
Doğum sonrası kilolarımı vermek için sosyal medyadan araştırarak ulaştım. 1 aydır devam ediyorum. Ortalama 3-4 kilo verdim. Listelerim çok rahat uygulanabilir,basit,zorlamayan listeler. Hem aç kalmıyorum hem de kilo verebiliyorum. Çok iyi, çok tatlı bir uzman. Gün içinde fotoğraflar atıyorum. Kendisi de yazar ya da arar. Çok ilgili ve danışan takibi konusunda çok başarılı bir uzman. Birçok arkadaşım da önerim üzerine kendisine başladı.
Fazla kilolarımdan kurtulmak için gittim Selin Hanım'a. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. Ortalama 9-10 kilo verdim. Kişiye özel listeler oluşturduğu için uygulamada zorluk yaşamadım. Günlük yaşantıma ve saatlerime göre oluşturdu. Çok güleryüzlü ve samimi bir uzman. Gün içinde mesajla da arayarak da ulaşım sağlayabiliyorum. Danışanı çok güzel motive ediyor.
Insulin direncine ragmen guzel sonuclar aldım çok memnun kaldım 2 ayda 9 kilo verdim yeme isteklerim azaldı, herkese tavsiye ederim Allah razı olsun
Selin Duymuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Duymuş, Diyetisyen. Size Selin Duymuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Randevu, Bariatri Diyetisyenliği, Online Diyet, Kurumsal Beslenme Danışmanlığı, Online Danışmanlık, Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri.
Selin Duymuş adresi nerede?Selin Duymuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İslice mah. Değergeç Sk. No:11 Kazım Minareci İş hanı kat:1 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Duymuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Duymuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Duymuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Duymuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selin Duymuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Duymuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Duymuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Duymuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Selin Duymuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Duymuş hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Duymuş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.