Bağımlılık Danışmanlığı
Hastalık Hastalığı (Hipokondriyazis) Tedavisi
Stres Yönetimi
Şema Terapi
i̇...s
Her şekilde gereken seviyede mükemmel bilgi ve düşünce aktarımı ile karşındaki insanın düşünce yapısını ve karakterini analiz ederek doğru şekilde hastasını yönlendirmeyi ve geliştirmeyi başarıyor. Randevulara gittiğimden beri inanılmaz derecede kendimi iyi yönde geliştirdiğimi ve kendimi tanıdığımı daha yoğun hissettim. Eğer doğru bir şekilde kendi bilinçsel, fiziksel yönetiminizi ve düşüncelerinizi anlatıp sorunlarınızı çözmek istiyorsanız benim için en güzel seçenektir kendisi. Etkili bir şekilde not tutup karşılıklı yapılan bilgi aktarımıyla düşüncelerinizi doğru şekilde yorumluyor. Her şekilde kendisinden memnun olduğum etkili, akıllı ve düşünceli uzmandır kendisi.
e....e
Selin Hanımla depresif hissettiğim bir süreçte tanıdım. Doğru bakış açıları kazanarak kendimi tanımama çok yardımcı oldu. Bu süreçte kendisi beni hep destekledi. Bilgisi ve enerjisi kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
e....k
Dünyanın en tatlı psikoloğu olabilir ! Çok profesyonel ve yaklaşımı muhteşem! Enerjisi muhteşem, çiçek gibi ! :) Seansları gittikçe,baktıkça gönlünüz ferahlıyor...Ufkunuz genişliyor.. Ruhunuzdaki yaralar sarmalanıyor...Şifa şifa...İlaç gibi radyo
i̇...i
Tanrının yeryüzüne indirdiği bir melek kendisi. Kendimin,çevrenin,hayatın farkına varmamı sağladı,sağlıyor. Çok güzel şeyler öğreniyoruz birbirimizden. Selin Erekli, iyi ki var!
ca...n
Kendisiyle 3 aydır düzenli olarak görüşüyoruz. Enerjisi, bilgisi, tavrı bana çok iyi geldi. Tavsiye ederim.
i̇....
İyi ki sadece ilaçları almayıp Selin Hanım ile seanslara başladık. Çok kısa sürede topladım kendimi, yaklaşık 10 yıllık zor dönemden bir anda çıkmışım gibi hissediyorum.
Yaklasimi ve iletisimi gercekten cok iyiydi. Daha once ki psikolog deneyimlerime istinaden sadece dinlemek yerine karsilikli sohbet ile kendinizi daha rahat hizsetmenizi sagliyor. Sahsen tavsiye ederim.
ec...e
Selin Erekli ile seans yapmaya başladığınızda kendinize olan bakış açınız da değişiyor. Kendinize uyguladığınız günlük eleştirilere veya altında ezildiğiniz baskılara karşı çıkabiliyorsunuz. Selin Erekli benim hayatıma kendimi yalnız, başarısız ve kaygılı hissettiğim bir dönemde girdi. Gerek beni yoran alışkanlıklarım, gerek verdiğim yıpratıcı kararlar olsun hiç bir zaman beni yargılamadı hep elimden tuttu ve beni daha iyi hedeflere götürdü. Yaptığımız seanslarla kendimi tanıdım, anladım ve geliştirdim. Daha da yolumuz uzun. Böylesine bir yolculukta yanımda olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Çünkü Selin Erekli sizi hayallerinize götürüyor. Hadi siz de gelin!
Selin Erekli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Erekli, Psikoloji. Size Selin Erekli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Randevu, Bağımlılık Danışmanlığı.
Selin Erekli adresi nerede?Selin Erekli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mim Kemal Öke cad. Hayret Apartmanı, no:9 kat:5 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Erekli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Erekli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Erekli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Erekli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Selin Erekli hangi dilleri konuşuyor?Selin Erekli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Erekli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Erekli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Erekli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Erekli hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Selin Erekli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Erekli hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Erekli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu