Bağımlılık Danışmanlığı
Vajinismus Tedavisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
d...
Selin Hanım'a tavsiye üzerine başvurdum. İlişkideki zor dönemimden dolayı başvurdum. Selin Hanım'ın yardımıyla ve bana kattığı farklı bakış açısıyla süreci sağlıklı bir şekilde atlattığımı hissediyorum. Çevreme Selin Hanım'ı tavsiye ediyorum.
d...
Selin Hanıma tavsiye üzerine ulaştım. Panik atak durumu için görüştüm. Onun yaklaşımı sayesinde ataklarım geldiği zaman atağımı yönetebilmeyi öğrendim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. İşin uzmanlarından fikir almak hayatı kolaylaştırıyor.
h...
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Selin Hanım'a başvurdum. Hayatımın çoğunu yaşlı yakınlarımla geçirmiş biriyim ve bu yüzden stres ve kaygıları olan biriyim. Selin Hanım ile görüşmelerim bana çok yardımcı oldu. Onunla konuşmak beni rahatlatıyor. Onu herkese ama herkese anlatıyorum ve tavsiye ediyorum. Selin Hanım benim için çok özel, sanki kızım bir yakınım gibi hissediyorum.
d...
Uzmanımın sayfasından ulaştım. Anksiyete için başvurdum, çok memnun kaldım. Süreç güzel ilerledi, tavsiye ediyorum.
a....e
Selin Hanımla ayrılık sonrası depresyon sürecimde tanıştım güler yüzü farklı bakış açıları ve ilgisi sayesinde kısa sürede çok yol kat ettik çok memnun kaldım
n...
Selin Hanıma, arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum çünkü kaygı bozukluğuyla başa çıkmam gerekiyordu. Selin Hanım'ın desteğiyle çok memnun kaldım. İlk olarak, kaygılarımın nedenlerini ve tetikleyicilerini tanımam konusunda bana yardımcı oldu ve nasıl başa çıkabileceğim konusunda rehberlik etti.
Şu an daha rahat hissediyorum ve terapi sürecinden memnunum. Çevremde ihtiyacı olan arkadaşlarıma Selin Hanım'ı tavsiye ediyorum.
n...
Selin Hanım'a tavsiye ile ulaştım. Bazı ailevi sıkıntılardan dolayı başvurdum. Öncelikle bilgili olması, yaklaşımı, güler yüzü ve danışanına değer vermesi. Evet, ben tavsiye ile gittim, memnunum, herkese tavsiye ederim.
Hasta
Selin hanıma panik atak için gitmiştim, yaptığımız seanslarla bunu yenmeme yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim
f....a
Alanında oldukça başarılı kendisine çok teşekkür ederim sayesinde Doğum sonrası depresyonu ilaçsız kısa zamanda atlattım
f....s
Bir dönem kendisiyle seans sürecim oldu ve çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Kendisi bir kere yaşı genç olmasına rağmen çok donanımlı bir uzman, ben daha önce de başka uzmanlardan seans almıştım ama kendisi bilgi birikimi, hitap şekli, konuşması ve bildiklerini aktarma yönünden baya bir fayda sağladı, istediğimi sonuca ulaştım, gayet iyi bir hizmet aldım.
Selin Gül Külahlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Gül Külahlı, Psikoloji. Size Selin Gül Külahlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Cattell 2a Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Selin Gül Külahlı adresi nerede?Selin Gül Külahlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa, 209. Sk. No:37 Kat:2 Daire:4 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Gül Külahlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selin Gül Külahlı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selin Gül Külahlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Gül Külahlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Selin Gül Külahlı hangi dilleri konuşuyor?Selin Gül Külahlı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Gül Külahlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Gül Külahlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selin Gül Külahlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Selin Gül Külahlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Gül Külahlı hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Gül Külahlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir Aile İçi İletişim Sorunları
Balıkesir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Balıkesir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Balıkesir Obsesif-Kompulsif Bozukluk