Levent Mahallesi, Çayır Çimen Sokak, Emlak Kredi Blokları, A-2 Blok, Kat:6, Daire:25, İstanbul
Evlilik Terapisi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
GATA ve Cerrahpaşa tıp fakültesinde anksiyete ve depresyon hastalarıyla çalışmıştır.
Şuanda aynı zamanda tam zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır. Kitabı basım aşamasındadır.
BDT Avrupa Akredite Terapisti,
Emdr Terapistidir.
Oyun Terapisti ve Aile Danışmanıdır.
ş....k
EMDR terapisi gerçekleştirdik daha bir kaç seansa gitmeme rağmen kendimde ciddi ilerleme hissettim selin hanım bu süreçte beni asla yalnız bırakmadı. Aşamadığım konuları içimde verdiğim savaşları aşmaya başlıyorum bir psikologtan fazlası oldu diyebilirim kendisine minnettarım KESİNLİKLE ÖNERİRİM
Selin hoca kendimi cok yalniz hissetigim ve kimseyle iletisimde bulunmak istemedigim donemimde bana destek ve dost oldu. Kendimi aciklamaya ve hissettiklerimi konusmaya karsi cekimser ve bunu sevmeyen biriyim bu konuda tereddutlerim vardi ama yaklasimi sayesinde ona kendimi tamamen oldugu gibi anlatabiliyorum. Bu sureci onunla birlikte geciriyor olmak beni ruhen cok rahatlatiyor ve de zihnimdeki dusunceleri dizginlememde yardimci oluyor.
ö....b
Selin hanımla iyi ki tanıştım işinde çok başarılı kendimin bile farkında olmadığım ama beni etkileyen noktalara dikkat etmesi ve anlaması daha 2. Seans sonunda bile hayatımda etkilerini gösterdi
o...
Selin Hanım’a Doktor Takvimi aracılığı ile bazı kaygı ve stres problemlerimi çözmek amacıyla ulaştım. Diğer danışanların yorumlarını okudum ve bana da yardımcı olabileceğini düşündüm. Şu anda sanırım 4 ya da 5 seans yaptık kendisiyle ve düşündüğüm gibi de oldu. Seanslar gayet verimli geçiyor. Açıklamaları ve tutumu güzel. Bu konuda kendisini diğer danışanlara da tavsiye edebilirim
on...r
Selin Hanım ile ikinci randevumuzu gerçekleştirdik. Aklıma takılan veya aşmakta zorlandığım olaylara karşı yaklaşımım şimdiden değişmeye başladı. Açıklayıcı yaklaşımı kafanızda sebep sonuç ilişkileri kurmanızı kolaylaştırıyor ve çözüme ulaşmakta eskisi kadar zorlanmıyorsunuz.
Selin Hanım ile ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Kendisi bu terapi sürecinde neler yapacağımızı ayrıntılı olarak anlattı. Yaşadığınız problemlerde kök nedenin ne olduğunu anlamanıza ve bunları çözmenize yardımcı oluyor. Gerek sorduğu sorularla gerek anlatımlarıyla bilgili ve işinde iyi olduğunu belli ediyor.
ö.....
Rutinimden sıkıldım ve değersizlik hissi nedeniyle araştırma yaparak Selin Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 4 aydır devam ediyoruz. Genellikle EMDR terapisi uyguluyoruz. Öfkem çok fazlaydı, ancak onun rehberliğinde kontrol etmeyi öğrendim. Sorunları dış etkenlere bağlarken, durumun kökeninin çocukluk zamanlarımdan geldiğini fark ettim. Şu anda eskiye göre çok daha huzurluyum ve kendi içsel dönüşümümü başlattım.
Selin Hanım, çok sakin, sabırlı ve alanında çok yetkin bir uzman. Tüm sorularıma kafamda soru işareti kalmadan cevaplar verdi. Havada kalan hiçbir şey olmadı. Güleryüzü ve tatlı gülümsemesi insanı hafifletiyor ve sakinleştiriyor. Yaklaşımı güven verici. Sorunlarımı çok olumlu bir şekilde karşıladı ve enerjimiz çok güzel uyum sağladı.
i.....
Emdr terapisi ile sürece başladık , kendisi çok bilgili bu sayede ilgili ve kendinden emin . Kısa sürede büyük bir yol kat ederek aşılması zor olan engelleri birlikte geçtik
z.....
Selin Hanım'dan gayet memnun kaldım. Bana ve septomlarıma karşı yaklaşımı gayet iyiydi. Kendisinden 3 ay danışmanlık hizmeti aldım ve şehir değişikliğinden dolayı devam etmeyi bıraktık. Hep yanından rahat konforlu bir şekilde ayrıldım. Selin Hanım alanında yetkinliği dışında insana ve farklı septomlara farklı yaklaşımlara karşı tutumu gayet başarılıydı. Referans üzerine görüşme sağladım ve memnun kaldım.
Selin Kalabaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Kalabaş, Psikoloji. Size Selin Kalabaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Online Danışmanlık, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Selin Kalabaş adresi nerede?Selin Kalabaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Levent Mahallesi, Çayır Çimen Sokak, Emlak Kredi Blokları, A-2 Blok, Kat:6, Daire:25 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Kalabaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selin Kalabaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selin Kalabaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Kalabaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selin Kalabaş hangi dilleri konuşuyor?Selin Kalabaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Kalabaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Kalabaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selin Kalabaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 63 hasta / danışan, Selin Kalabaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu