Alanda birçok seminer, kongre ve eğitimlere katılmıştır. Katıldığı eğitimler arasında Çocuklara Uygulanan Objektif Testler, Çocuk Psikopatolojisi, MMPI Uygulama ve yorumlama, Masterson Günleri Uluslararası Konferansı, Maraton Hipnoz Eğitimi vardır. Psikoterapi Enstitüsü’nde aldığı 3 yıl boyunca süren 360 saatlik Bütüncül Psikoterapi Eğitimini bitirmiştir. Hipnotik Yeniden İşleme Terapisi eğitimini tamamlayıp travma, fobi, anksiyete bozuklukları vb durumlarda çalışma etkinliğini arttırmıştır. Son olarak Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamlamış ve Uzman Klinik Psikolog ünvanını almıştır.
Karabaş, Kocaeli
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Ser Psikoloji Danışma Merkezi
Selin hanımın bana farkindalik kazandırdığı güzel bir atolye ile yollarımız kesişti.ruhuma şifa oldu,olaylara bakış açımı değiştirdi ve her görüşmemde bana cok sey kazandirdigini günlük hayattaki duruşuma yansimasindan daha çok anladim.ruhuma şifa olduğunuz için sizi tanıdığım için minnettarım...başarılarınız daim olsun
fm...m
Selam. Ben 3 yildır Selin hanima gidiyorum. Bu sure icinde kendimle ilgili o kadar cok sey farkettimki. Bazen gözümun onunde olan seyleri bile gorememisim. Ayrica her gecen seansta farkindaligim artti ve zamanla kendi kendimi çozumlemeye basladim. Selin hanim beni kendimle yuzlestirdiginde sadece bir soru ile yada soyledigim seyin icindeki bir kelime ile beni cozdugunde bazen gerilsemde sonra sakin kafa ile dusununce ne kadar hakli oldugunu gordugum zamanlar cok olmustur. Kendisi sicakkanli sevecen iletisimi kuvvetli birisidir. Onun yardimlari ile bugun daha kaliteli bir hayatim var.
f.....
Daha evvel farklı psikologlarla terapi tecrübesi olan biri olarak; Selin Hanım’ ın gerçek bir profesyonel olduğunu söyleyebilirim. Nerdeyse iki yıldır danışanıyım ve o danışan terapist ilişkisini dengede tutmayı çok iyi bilen biri, içten ve samimi ama koruduğu mesafe de tam tadında. Empati duygusu yüksek ve anlayışlı bir yaradılışa sahip. Daha çok insana ulaşmasını isterim ve kendisini tavsiye ederim.
n....
Selin hanımla çok güzel 10 ay geçirdik . Kendime olan bakış açımı tamamiyle değiştirdi . Kendime ne kadar yüklendiğimi fark ettim . O kadar anlayışlı, o kadar naif ki . Ses tonunun yumuşaklığı insana huzur veriyor . Asla yargılandığınızı hissetmiyorsunuz . Sayesinde kendimi seviyorum . Olduğu kadarıyla kendimi kabul ediyorum ve mutluyum . İzmitte bir iki kötü tecrübeden sonra Selin hanım ilaç gibi geldi . Başarıları daim olsun . İyi dileklerim her daim onunla .
se...z
Selin hanima gitme sebebim iki cocukla tek badima olmak ve evime cok yakin olmasiydi. Ilk seansa giderken tereddutluydum cunku baska sansim yoktu ve cok ihtiyacim vardi. Onceki tecrubelerimden ilk 3-4 seanstan once yorum yapmam cunku bu bir surec. 10 aydir ayda 2-3 seansimiz oldu. Acil ihtiyaclarimda destegini eksik etmedi. Seanslarimiz is degilde sanki gercekten konu benmisim gibi hissettirdi. Nasil oldu bilmiyorum ama farkina varmadan toparladim. Iyiki en yakinda Ser psikoloji varmis ve tanismisiz.
Her sey icin tesekkurler...
z.....
Serüvenimin 7. ayındayım. Daha yürünecek yolum var ama 7 aylık süreçte bile kendimdeki pozitif anlamda değişimleri hissedebiliyorum. Kendimle ve çevremle daha iyi anlaşabiliyorum.
se...l
Çok yıkık bir dönemimde başladığım terapi o durumun çözümünün ötesinde kendi yolumu bulmama yardım ediyor. Selin hanım kendimi güvende hissettiğim bir alan armağan etti bana.
e....k
Hayatımda iyi ki dediğim en büyük eylem oldu sizinle tanışmam birlikte geçirdiğimiz yolculukta kendini keşfetmemde kılavuzluğunuz mutlu ve güçlü bir yaşama merhaba dememe sebep oldu
İlk gittiğim gün ve son gittiğim gün. Bu 2 gün arasında dağlar kadar fark var. Kendimi güçsüz,mutsuz,çaresiz hissediyordum. Meğer kendime olan saygım aslında kalmamış. Ta ki Selin hanım ile tanışana kadar. Kendime olan güvenimi, saygımı kazandırdı bana. Bana o kadar güzel şeyler kattı ki, hayatıma çok güzel dokundu. Yaşadığım kötü günleri unutmama, hatırlamama çok büyük destek oldu. Beni o kadar güzel motive etti ki, her gidişimde, her o odadan çıkışımda kendimi güçlü,mutlu ve en önemlisi ben değerliyim hissi çok ama çok iyi hissediyor insan. İlk önce beni iyileştirdi, sonra eşimi ve bize verdiği destek sayesinde yuvamızı kurtardı. Selin Hanım’ın desteği sayesinde saygı ve sevgi çerçevesinde evliliğimiz devam ediyor. Mutlu ve huzurlu bir şekilde devam ediyor. Her boşluğa düştüğümde çalacak bir kapım, derdimi anlatıcak birisi var. Ve en önemlisi bunu tarafsız, objektif bir dille anlatıcak birisi. Ben bana, eşime, aileme kattığı her şeyden çok ama çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi ki tanıdım, iyi ki hayatıma dokundu. Her şey icin teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız
Kendimi tanımak için baş vurdum ve çok iyi yaptığımı düşünüyorum. Her randevu da kendime bir adım daha yaklaştığımı hissediyor gibiyim. Bana Selin hanım ilk günden itibaren iyi geliyor. inşaallah böyle devam eder.
Selin Kara Pamuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Kara Pamuk, Psikoloji. Size Selin Kara Pamuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Randevu, Normal Randevu, Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Selin Kara Pamuk adresi nerede?Selin Kara Pamuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan, Mimar Sinan Mah. İbni Sina Cad. Hanımeli Apt. No.6 D.11 Kocaeli
- Karabaş Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Kara Pamuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selin Kara Pamuk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selin Kara Pamuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Kara Pamuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selin Kara Pamuk hangi dilleri konuşuyor?Selin Kara Pamuk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Kara Pamuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Kara Pamuk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selin Kara Pamuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Selin Kara Pamuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar