Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Cumhuriye Mahallesi Sakarya-1 Caddesi No:2 Saldan Plaza Kat:8 Daire:36, Eskişehir
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
bü...
Selin Hanım ile manuel terapi olarak başlamıştık. Çok fazla sırt ve boyun ağrım vardı.3 seans Manuel terapi ile önce sinir,kas sıkışmasını hallettik.Daha sonrasında pilatese başladım.Gerçekten çok faydası oldu sırt ağrım ve boyun ağrım kalmadı ayrıca gebeliğe hazırlık olması içinde kaslarımızı güçlendirecek şekilde çalıştık.Kendisine çok minnetlerimi iletmek isterim,iyi ki Selin Hanım ile tanıştım,herkese tavsiye ederim.
b....d
Skolyozu olup yogada vücudumu dinlemeyip skolyozunu ilerletmiş ve sırt ağrısı yaşıyan biriydim . Daha 3. Dersim ve sırt ağrım kalmadı postürüm yavaş yavaş düzelmeye başladı. Selin hocam işinde gayet profesyonel ve çok ilgili biri
he...i
Selin hanımla omuz ameliyatı sonrası hareket kısıtlılıgı sebebiyle gittim Manuel terapi ve egzersiz önerdi ilk seans olmasına rağmen omzumda müthiş bir rahatlama oldu kendisine güleryüzü ve mütevaziligi için minnettarım
ç.....
Kendisinden çok memnun kaldım. Samimi ve ilgiliydi. İlk randevumda görüşmek için gittiğimde boşluğunun olduğunu ve seansa alabileceğini söyledi. Vakit kaybetmeden seansımı gerçekleştirdi. Boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı için görüşme sağladım. Gayet bana yardımcı oldu. Bundan sonrasındaki süreç hakkında detaylı bir şekilde açıklama yaptı. Samimi ve iletişimi güzeldi. Ben memnun kaldım. Bir süre daha devam edeceğim.
Fizyoterapist Selin Hanım'a tanıdık tavsiyesiyle ulaştım migren, boyun düzleşmesi, stres kaynaklı tutulmalar nedeniyle gittim. Selin Hanım'la süreç çok hızlı ilerleri hemen dönüş sağlayarak, muayene ederek tedavi sürecine geçtik. Yaklaşık 1 yılı geçik süredir Selin Hanım'a tedaviye gidiyorum. Kendisi çok başarılı güler yüzlü ve ilgili çok memnunum, boyun ağrılarım geçmeyen tutulmalarım geçti. Seans sonrası tedaviden dolayı daha fazla ağrı çektim ama 2. Seanstan sonrasında çok hızlı bir şekilde toparladım ve ağrılarım azaldı. Keşke kendisiyle daha önce tanışsaydım. Selin Hanım'ı çok seviyorum, çok güler yüzlü, disiplinli ve temiz kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Fzt. Selin Karaca'ya bel fıtıklarım için başvurdum. Fzt. terapist uzmanı Selin Karaca'dan çok memnun kaldım. Hastaları güler yüzle karşılaması ve uyguladığı tedavilerde de çok şifa buldum. Herkese tavsiye ediyorum.
Selin Hanım'la başladığım günden bu zamana kadar çok yol katettik. Kendisi çok güleryüzlü, anlayışlı, bir o kadar da mesleğini en iyi şekilde icra eden bir insan. Bel fıtığım ve menisküs rahatsızlığımdan dolayı 8 seans görüşme sağladım. 8 seansın sonunda çok rahatlamış ve şikayetlerimin bir çoğunun geçtiğini görerek zaman zaman seansıma giderek devam ediyorum. Ben çok memnunum ve herkesin yolunun Selin Hanım'ın ofisinden geçmesini talep ediyorum.
d.....
Fizyoterapistimden çok memnunum. Çevremede tavsiye ettim giden arkadaşlarımda çok memnun. Kendisi işinde uzman, çok başarılı. Aynı zamanda danışanlarla iletişimi çok iyi. Danışanlarına iyi davranıp yaklaşımı, psikolojilerini iyi biliyor. Bel fıtığı, bel tutulması şikayetim vardı. Uyguladığı tedaviden sonra şikayetlerim azaldı. Çok büyük başarı sağladı.
r.....
Öncelerinde boyun fıtığı şeklinde tutulmalarım vardı, omuzumdan rahatsızdım. Sonrasında dizimde menüsküs yırtılması olduğu için tedavi uyguladı. Ağustos ayından bu yana Selin Hanım'la beraber çalışıyoruz. Kendisinin ilgisi, yardımseverliği, tatlılığı, güleryüzü, hoş sohbeti yanında ikramiyesi gibi bir şey. Ben çok memnunum.
me...t
Merhabalar, geçirdiğim bir iş kazası sonucu bacağımda kasılmalar, uyuşmalar yürüyüş bozukluğu ve bacak kısalığım vardı. İlk seansdan itibaren hem gittikçe ağrılarımın azaldığını ve diğer semptomlarımın düzenlediğini gördüm. Selin hanımın ilgisine ve tecrübesine güvene bilirsiniz..
Selin Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Karaca, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Selin Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Manipülasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Selin Karaca adresi nerede?Selin Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriye Mahallesi Sakarya-1 Caddesi No:2 Saldan Plaza Kat:8 Daire:36 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Selin Karaca hangi dilleri konuşuyor?Selin Karaca ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Karaca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selin Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Selin Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Karaca hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Karaca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.