Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
m...
Selin Hanım'la arkadaşım aracılığı ile tanıştım. Panik atak şikayetim vardı. Tedavim süresince çok yardımcı oldu. En önemlisi beni anlayabiliyordu. Olumlu sonuçlar aldım.
y.....
Kızımın sınav fobisi sebebiyle ulaştık Selin Hanım'a. Ayrıca topluma giremiyordu. Sürekli odasında kalmak istiyordu. Yaklaşık 5-6 ay devam ettik. Aile terapisi de aldık. Kızımın bakış açısı değişti, özgüveni arttı. Artık insanlarla daha iyi iletişim kuruyor, odasına kapanmıyor. Selin Hanım çok iyi bir uzman. Yaklaşımı ve ilgisi çok güzel. Biz çok memnun kaldık. Çevremde de birçok kişiye tavsiye ettim.
Kızım dışarı çıkamıyordu, kimseyle pek iletişime geçmek itemiyordu. Anksiyete sorunu vardı. Yaklaşık 2 ay devam etti. Şuanda dışarı çıkabiliyor ve insanlarla iletişime geçebiliyor. Seanslar dışındada Selin Hanım'la iletişime geçebiliyoruz. Kızım arayıp görüşebiliyor. Yaklaşımı ve ilgisindende çok memnun kaldık.
Selin hanımla 5 yıldır devam ediyoruz. Hamilelik lohusalik süreçleri ailevi sorunlar vs kazasız belasız atlattım. Kendimi tanımam ve anlamam konusunda da çok faydalı oldu . Zor zamanımda ulaşabilmek en güzeli
z.....
Kendisiyle seanslara başlamadan önce online seanslara yönelik isteksizdim. Ancak, arkadaşımın tavsiyesiyle başlamaya karar verdim.4 ayda bambaşka biri oldum. İyi ki tanışmışım Selin Hanım'la. Önceden her günüm huzursuz ve üzgündü. Kendime kızmalarım. korkularım geçti. kendimi gerçekten sevmeye başladım, hayata isteğim arttı. Sorunlar gözümde büyümüyor artık. Selin Hanım sayesinde kadar haksızlık ettiğimi farkettim. Selin Hanım' a çok tesekkür ederim.
y.....
Selin hanım gerçekten işinde çok başarılı bir psikolog,onunla birkaç görüşmeden sonra ailemle ve nişanlımla aram çok daha iyi… Çok güleryüzlü,çok kibar…Sonsuz teşekkürler…
h....k
Öncelikle kendisi çok güvenilir bir uzman, bunun yanında insanın kendisine güvenmesini sağlıyor, bazı dönemlerde insan tek başına da olsa mutlu olmayı öğreniyor, insanı o kıvama getirdiğini söyleyebilirim insan kendisiyle mutlu olduktan sonra, o değeri kendisinde hissettiğinde, her zaman, her yerde, her şekilde mutlu olabiliyor, mutluluğunuz bir kişiye bağlı olmuyor, bu anlamda gerçekten çok memnun kaldım, seans sürecimiz devam etmiyor ama dönem dönem ihtiyaç duyulduğunda görüşüyoruz.
a....e
Selin hanımla uzun bir süredir birlikte çalışıyoruz, derdimi çok güzel dinliyor, beni anlıyor, özellikle bir önceki seansta konuştuklarımızı bir sonraki seansta unutmaması çok iyi, çok memnunum herhangi bir sıkıntımız yok, aldığım seanslar sorunlarım üzerinde bana çok iyi geldi, tavsiye de ederim.
n....e
Kendisi bir kere çok pozitif bir insan, aşırı anlayışlı, bu süreçte benim çok fazla bakış açımı değiştirdi, her zaman beni motive etti, olaylar karşısında tutumlarımı değiştirecek bir fikri, bakış açısı mutlaka oldu, beni olumlu motive edebilmek adına her türlü şeyi yaptı, eşim de kendisinden seans alıyor, ikimiz de aynı kişiye danıştığımız için çok memnunum, en basiti hayata bakış açım değişti, hayallerim üzerinden şuan bir kursa başladım mesela, İngilizce öğreniyorum, çok memnunum, tavsiye de ediyorum.
s....e
Öncelikle kendisi çok harika bir insan, mesleğinde çok iyi, hatta en iyilerden diyebilirim, ben yaklaşık 7 yıl gibi bir süre kendisinden seans aldım, anksiyete ile alakalı seanslarımız oldu, gayet de memnun kaldım, bütün sorunlarım düzeldi, seanslarımızı da tamamladı ki kendisini şiddetle tavsiye ediyorum,
Selin Kör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Kör, Psikoloji. Size Selin Kör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Selin Kör adresi nerede?Selin Kör adresini belirtmedi. Selin Kör yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Selin Kör adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Kör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Kör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Kör isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Kör, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Selin Kör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Kör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Kör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Kör hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Selin Kör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Kör hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Kör, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Selin Kör ile iletişime geçmenizi öneririz.