Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Manuel Terapi
Nörolojik Rehabilitasyon
Ortopedik Rehabilitasyon
c....a
Benim bel fıtığım var. Ağrılar şiddetini arttırarak devam ediyordu artık günlük işlerimi yapamaz hâle gelmiştim ancak tavsiye üzerine Selin ile tanıştım. Uyguladığı tedavi oldukça iyi. Ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Tedavide zaman oldukça hızlı geçiyor ve oldukça profesyonel. Gerçekten işin ustası.
nö....
Selin hanım işine ve hastalarına önem veren, güler yüzlü, ilgili ve her konuda yardıma açık biri. Benim omurgamdaki fitiklara bağlı ciddi boyutta ağrılarım vardı. Bunun yanisira durus bozukluğu ve boynumda duzlesme de vardı. 24 seans oldu başlayalı ve şu an çok iyiyim. O dayanılmaz ağrılardan kurtuldugum için çok mutluyum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
f....b
Ben daha önce başka fizyoterapistlere de gittim ama Selin Hanım'ın ilk görüşmede bile işin üzerinde durması, anlattıklarımı not alması ve çizdiği yol haritası beni çok etkiledi. Tavsiye ile gitmiştim ve 3 ay kadar seans aldım. Daha sonra adres değişikliği yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. Çalıştığım için tüm günümün yolda geçmesi beni yoruyordu, hatta çok üzüldüm uzakta olduğu için. Toplamda 24 seans aldım. Omurilik ve duruş bozukluğu için gittim. Çok aydınlatıcı ve tamamlayıcı olması, bizim bilmediğimiz bir alan olmasına rağmen anlayacağımız şekilde anlatması ve takibi en sevdiğim yanı oldu. Bilgi ve donanımı açısından kendini yetiştirmiş olmasını da daha ilk günkü yaklaşımından fark etmiştim.
p....g
Selin Hanım'ı tanıdığım için çok mutluyum, sayesinde sağlığıma kavuştum. Gerçekten işinde başarılı bir arkadaş. Bunun eğitimini çok iyi bir şekilde almış, yanında huzur buldum. Belime ve bacak kaslarıma çok iyi geldi yaptırdığı egzersizler. Herkese de öneriyorum ve yönlendiriyorum. Çok memnunum gerçekten, kamburluğum vardı ve bunu düzeltti, kendisine çok teşekkür ediyorum. Şans eseri gitmiştim, muayene sonrasında denemek istedim ve iyi ki başlamışım. 1 seneye yakın seans aldım kendisinden. Çok güler yüzlü bir bayan, her anlattığım sıkıntımı dinledi, araştırdı. Bana tiroidin olabilir, bir muayene ol demişti yaşadığım bir sorunu anlattığımda ve haşimato hastası olduğumu öğrendim. Gerçekten nokta atışı yaptı ve sayesinde hastalığımı öğrenip tedavi olabildim.
t....s
Kendisi çok ilgili ve anlayışlıydı, eğitimler süresince her konuda yardımcı oldu. Doğuma karşı olan korkularımı yendim ve bana bunu kafama çok takmamayı öğretti. Nefes eğitimleri ve hamileliğe yönelik bilgilendirmeler yaptı. Öncesi ve sonrasında olacaklarla ilgili bilgilendirdi. Ben arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim, aynı kurumda pilatese gidiyordu. En sevdiğim yanı çok pozitif olmasıydı, tüm olumsuz düşüncelerimi mantıklı açıklamalar ve ikna edici yönüyle pozitif yönde değiştirdi. Aklımda hiç soru işareti kalmasına imkan vermedi.
z....a
Selin Hanım çok başarılı, çok sıcakkanlı birisi. Karşısındaki danışanlara çok sıcak davranıyor. Kendisinden çok memnunum, her bildiğini danışanına aktaran, bir sorun fark etse alanı dışında bile olsa ilgileniyor. Seanslar bittiğinde bile mesaj atabiliyor danışabiliyorum kendisine. Tavsiye ile başlamıştım yaklaşık 5 ay seans aldım. Sırt, bel ve boyun ağrısı için gitmiştim. Annelerin yaşadığı klasik vücut ağrılarıydı ama muayene sonrasında skolyozum olduğunu tespit etti. Yürüme ve duruş bozukluğum da vardı. Ben mesela hiç bilgiyordum skolyozum olduğunu. Seans dışında evde yapabileceğim egzersizler de verdi. Kendisini de sürekli geliştiren biri, sabit durmuyor.
b....k
İlgi ve alakası oldukça iyiydi. Aldığım hizmetten memnun kaldım. 3-4 seans kadar gitmiştim, yakınlarımın tavsiyesi ile başladım. Tavsiye ile gittiğimiz için güveniyoruz tabii ki ama aldığımız sonuca göre değerlendiriyoruz haliyle. Sağlık hizmeti aldığımız için ilgi ve alaka önemli oluyor, bunun yanı sıra fayda ve sonuç görünce de memnun kaldım. Bel ağrısı şikayetim için gittim ve sürecim sonuçlandı. Herkese de tavsiye ederim.
d.....
Selin Hanım'dan gayet memnundum, vaad ettiği tüm sonuçları gördüm. Tavsiye ile başlamıştım ve 18 seans sonucunda tedavim sonuçlandı. Regl döneminde yaşadığım ağrılar ve omurga düzelmesi için gitmiştim, şu an oldukça iyiyim. Sıcakkanlı ve samimi olması benim için önemliydi ve bu yaklaşımı Selin Hanım'da görebildim. Ben de ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.
g....c
Aldığım tedaviden çok memnun kaldım. Kendisinin hastaya yaklaşımı ve genel olarak tavırları çok memnun ediciydi. Kendisini alanında çok iyi yetiştirmiş biri olduğunu sorduğum sorulara aldığım cevaplardan bile anlayabildim. Tavsiye ile gitmiştim ve 3 seans aldım. Sürekli bana işlemlerle ilgili açıklamalarda bulundu.Her aşamada bilgilendirilmeyi çok severim, bu da beni memnun etti. Herkese de tavsiye ederim.
a....ş
Arkadaşımın tavsiyesi ve yönlendirmesi ile gitmiştim Selin Hanım'a ve 8 seanstır devam ediyorum. Seanslar çok iyi geldi, psikolojik olarak da yardımcı oluyor. Her seans sonrasında rahatlama egzersizleri yapıyoruz. Bel ve boyun fıtığı şikayetim dolayısı ile gitmiştim. Belimi ve kaslarımı kuvvetlendirmek için hizmet alıyorum. Danışanına çok yumuşak davranıyor, size hitabı çok güzel, danışanını anlıyor ve seans boyunca hep yanımda duruyor. Birçok arkadaşıma da tavsiye ettim, yönlendirdim.
Selin Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Özcan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Selin Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Fizik Tedavi, Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon, Hamile Pilatesi, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Klinik Pilates.
Selin Özcan adresi nerede?Selin Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Selin Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Selin Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler