Mesleğinin ilk yıllarında çocuklarla yoğun çalışmış, farklı yaş gruplarında ise gelişimsel dönemsel sorunlarına ilişkin öğrenci ve ailelerle görüşmeler yapmıştır.
Mesleğiyle alakalı eğitimlerini tamamlamıştır. Şu anda ise Üsküdar Üniversitesi, Aile Danışmanlığı bölümünde master yapmaktadır.
Aktif olarak çocuk & genç ve yetişkinler ile görüşme yapmaktadır. Ek olarak, aile danışmanlığı yapmaktadır.
Aile İçi İletişim Sorunları
WISC-IV Zeka Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
s...
Açıkçası seanslara başlamadan önce çok umutsuzdum. Selin Hanımla yaptığımız seanslardan sonra travma sonrası stres bozukluğu yaşadığımı öğrendim. Selin Hanımla ilk seansımızda bile kendimde olan değişimi fark ettim. Online platformlara pek güvenim yoktu ama Selin Hanım sıcaklığını bu yolla bile hissettirdi ve güven verdi. Kendimi başladığımız noktaya göre çok iyi hissediyorum. İyi ki tanıdım.
b...
Selin Hocaya ona daha önce giden bir arkadaşım sayesinde ulaştım. Hayatımın belirsiz bir döneminden birlikte çıktık diyebilirim. Kendisiyle hala devam ediyoruz seanslara. Onu tanıdığım için çok mutlu olduğumu ifade edebilirim. Kendisi oldukça nazik biri. Her seansta kendimi daha iyi hissediyorum. Tavsiye ederim.
b...
Selin Hanım ile arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Dikkat dağınıklığı nedeniyle kendisiyle seanslara başladık. Selin Hanım ile seanslarımız oldukça güzel ilerliyor. Hızlı gelişim gösterdiğimi düşünüyorum. Her seans sonrası rahatlamış hissediyorum. Selin Hanımla bu yolda yürüdüğüm için güzel hissediyorum.
f...
Selin Hanıma sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Bazı motivasyon eksiklikleri yaşıyordum bu konuları birlikte hallettik. Çözüme kavuşturduk. Gayet güzel ilerlediğimiz bir dönemdeyiz. Tavsiye ederim.
m...
Selin Hanım'ı sosyal medya aracılığıyla keşfettim. Kendisinden online terapi aldım. Sosyal anksiyete ile mücadele eden birisiyim. Ek olarak depresyon geçirdim. Selin Hanım sayesinde çok yol aldım. Şu an kendimi eskiye göre çok iyi hissettiğim günlerdeyim. Selin Hanım işini ciddiye alan ve karşısındaki insanı gerçekten değerli hissettiren biri. Tavsiye ederim.
s...
Selin Hanımı ilk önce arkadaşımdan duydum, sonra ben de kendisinden randevu aldım. Başlamadan önce eskiye göre her şeye çok isteksizdim sosyalliğim yok denecek kadar azdı. Covidden sonra evden çıkmamaya çok alışmıştım dışarı çıkmak işkence haline gelmişti. Selin Hanımla bu konularda çalıştık. Kendisi çok güvenilir ve işinde başarılı bir psikolog. Seanslarımız gayet güzel ilerliyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum hiç. Bana çok yardımcı oluyor ve çok memnunum.
Selin Sağlık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Sağlık, Psikoloji. Size Selin Sağlık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Koçluk Hizmetleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Selin Sağlık adresi nerede?Selin Sağlık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Sağlık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Sağlık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Sağlık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Sağlık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Selin Sağlık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Sağlık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Sağlık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Sağlık hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Selin Sağlık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selin Sağlık hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Sağlık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu