Kavaklıdere mah Bankacı sk No:15/4, Çankaya, Ankara

Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +6 daha fazla

Cinsel Terapi

Selin Sölek,
Lisans eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Sonrasında Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını bitirerek Uzman Klinik Psikolog ünvanını almıştır. Sas Metodu Yetkili Uygulayıcısıdır. Selin Sölek Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde Psikoloji alanında hizmet vermektedir.

- Doç. Dr. Itır Tari Cömert tarafından yürütülen Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi almıştır
- Dr. Cem Keçe tarafından yürütülen Cinsellik, Cinsel Terapi ve Cinsel Tedaviler Eğitimi almıştır
- Psikoloji Akademisi tarafından yürütülen Çocuklarda Görülen Uyum-Davranış Bozuklukları ve Çocuklarla Görüşme Teknikleri Eğitimi almıştır
- Psikoloji Akademisi tarafından yürütülen Çocuk ve Okul Odaklı Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Uygulama Eğitimi almıştır.
- Psikoloji Akademisi tarafından yürütülen Çocuk Değerlendirme Testleri Uygulayıcı Eğitimine katılmıştır almıştır.
- Vrpsiko Sanal Gerçeklik Terapi uygulayıcısıdır.
- Psikoloji Akademisi tarafından yürütülen Çocuk Resim Analizi ve Çocuk Çizim Teknikleri Uygulayıcı Eğitimine katılmıştır almıştır.
- Moxo Dikkat Testi Süpervizyon Eğitimine katılmıştır.
- Çocukların psikolojik gelişimini takip etmek isteyen ''anne ve babalara'' ebeveyn danışmanlığı yapmaktadır.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Anlayışlı, samimi ve profesyonel bir insan. Genel bir değerlendirme ve durum tespiti için başvurdum. MMPI uyguladı ve neticesini çok anlaşılır ve net paylaştı. Dikkat hususundaki sıkıntıları moxo ve devamında sas ile ele aldık. Benim mesai durumum ve önceliklerime göre önem sıralaması yaparak süreci çok iyi yönetti. İşini severek yapan ve çalıştığı alanlarda yetkin biri. Benim danışmanlık sürecimde en büyük sıkıntım devamlılık ve aksaması halinde anlayışla karşılanmaktır. Umarım daha uzun süre de kendisinden destek alabilirim.

Konum: Psikolog Selin Sölek Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Öncelikle güleryüzlü ve içten tavırları insanı çok rahatlatıyor güven veriyor.Dehbli bir çocuğun ebeveynleri olarak her yolu denemiş ve artık umudumuzu kaybetmiş bi haldeyken kendisiyle tanıştık.Yaptığı sas uygulaması sonucunda beklentimizin üstünde bi geri dönüş aldık.Hem çocuğumuza hem bize iyi geldi açıkçası.Bizim yaşadığımız mutluluğu aynı heyecanla hocamızdan da görmek bizi ayrıca mutlu etti,inancımızı ve umudumuzu arttırdı.Bu güzel değişimlerin devamı için 2.programı kendisinden talep ettik.Bizim durumumuzda olan ve birçok şeyi deneyip sonuç alamayan tüm anne ve babalara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

SAS metodu değerlendirmesi aldık. Hocamızın tatlı güler yüzlü olması empati kurması çok anlayışlı olması süreci kolay ve güzel geçirdik. SAS metodunu ilk kez almamıza rağmen çocuğumun ( otizm) bir çok alandaki ilerleyiş hızına katkı sağladı. Minnettarız Selin hocam.

Sosyal medyadan gördüm. Oğlumun öğretmeni ve okulun rehberlik servisinin oğlumda DEHB şüphesi ile Selin hocamdan MOXO testi talebinde bulunduk. Test yapıldı ama DEHB çıkmadı, şükürler olsun. Selin hanımın tatlı dili ve güler yüzü bizi çok memnun etti. Ve aradan bir süre geçince tekrar arayıp bir sorun var mı diye ilgilenmesi gerçekten bu işi severek yaptığından kaynaklı. Biz çok memnun kaldık, herkese tavsiye ediyorum.

Boşanma süreci için başvurdum. Çocuğum için endişelerim vardı. Nasıl davranmam gerektiğini öğrenmek için gittim. Sürecimiz olumlu ilerliyor. Bana seanslar çok iyi geldi. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Selin Hanım'dan gayet memnunum. Konuşma tarzı karşısındaki kişiyi dinlendiriyor. Alanında bence iyi. Herhangi bir problem yaşamıyorum kendisiyle. İyi bir dinleyici.

U

Selin Hanım'a yakın akrabamın yönlendirmesiyle ulaştık. 4 yaşında olan çocuğumuz otizmli olduğu için ona başvurduk. Selin Hanım'ın ilk görüşmeden bugüne kadar konu hakkında danışanına güler yüzlü yaklaşımları, tavsiyeleri, ilgisi ve bunların sayesinde elde edilen iyi sonuçlar, gerçekten iyi bir uzman psikolog olduğunun göstergesidir diye düşünüyoruz. Selin Hanım ile sürecimiz çok iyi ilerliyor, çok iyi sonuçlar alıyoruz. Diğer danışmak isteyen insanlara da içtenlikle tavsiye edebileceğimi söyleyebilirim.

Konum: Online Danışmanlık Bilişsel Davranışçı Terapi

Terapi sürecinin ilk dönemleri güven ve endişe problemleri yaşamama rağmen bu hislerim zamanla azaldı. Selin hanım ile karşılıklı olarak göstermiş olduğumuz çaba ve sabır etkisini göstermeye başladı, üstelik bunun devam edeceğine inanıyorum. Mesai saatlerimden dolayı randevu tarih ve saatleri açısından esneklik ve anlayışla karşılandım. Hayata dair daha dengeli bir bakış açısı kazanmaya başladım.

Konum: Psikolog Selin Sölek Online Terapi

Selin hocayla yaklaşık 3 aydır seanslara devam ediyoruz, anksiyeteden dolayı seanslara başladım. Kaygı beni o kadar elince geçirmişti ki hayatımın kontrolü artık benim elimde değildi. Fakat kendisiyle yaptığımız çalışmalarla birlikte hayatımı artık kaygı değil ben yönetiyorum. Sürecime devam ediyorum, çok fayda sağladım ve daha da sağlayacağımdan eminim.

C
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Vajinismus tanısı almıştım bundan 6 ay önce. Bir çok tedavi yöntemi denedik eşimle fakat sonuç alamadık. Selin hocam ile internet aracılığıyla iletişim kurduk. İlk görüşme ve değerlendirme seanslarından sonra sürece başladık. Ne yalan söyleyim başta geçmiş başarısız tedavi deneyimlerinden sonra çok umutsuz başladım ama Selin hocamın bilgisi ve böyle özel bir alanda sergilemiş olduğu nazik ve profesyonel tutumu sürece inanmamı sağladı. Sürecimizi başarılı bir şekilde sonlandırdık. Selin hocama, başta bir kadın olarak kendimde eksik gördüğüm ve evliliğimi olumsuz etkileyen bu problemi çözmeme ve sonrasında da kendisinin de dediği gibi “ Sağlıklı cinsellik sağlıklı evlilik” algısına bizi getirdi.

Konum: Psikolog Selin Sölek Randevu

Ben Selin hanımla depresyon teşhisimi aldıktan sonra görüşme sağladım. Çökkün duygudurumum ve halsizliğimden kaynaklı terapiye dahi gitmek zor geliyordu. Fakat ilk seanstan itibaren hayatımda ilk kez anlaşıldığımı ve yargılanmadan dinlenmenin verdiği güvenle seanslara devam ettim. Hayatımda aldığım en doğru karar Selin hanımla terapi sürecine başlamaktı. Uzun bir süre devam ettim, kendime değer vermem ve hayatımı tekrar yapılandırırken bana eşlik etmesi benim için çok değerli. Depresyon öyle bir girdap ki hiç çıkamam sanıyordum ama çıktım. Kendisini gönül rahatlığıyla öneriyorum.