r.....
3 buçuk yaşında otizm tanılı oğlumuz için Selin Hanım’a başvurduk. Görüştükten sonra aklımıza takılan hiçbir şey kalmadı. Her şeyi bize çok güzel açıkladı. Selin Hanım’a çok endişeli ve büyük hayal kırıklıklarıyla başvurmamıza rağmen bizi içinde bulunduğumuz çukurdan çıkardı. İşini çok severek ve büyük bir tutkuyla yaptığı ilk görüşmede anlaşılıyor. Çocuklarla iletişimi zaten mükemmel. Bizim çok hareketli ve hiçbir oyuncakla uzun süre oynamayan oğlumuzla bile oyun oynamayı başardı. Yaklaşık 6 aydır devam eden terapi sürecimizin başlangıcında oğlum sadece anne, baba ve su diyordu. Şu anda ise iki kelimeden oluşan basit cümleler kurabiliyoruz. Kendisine ne kadar teşekkür etsek az
d.....
Selin Hanım gerçekten çok ilgiliydi. Aynı zamanda samimiyetini değerlendirme oturumunun ilk dakikasından itibaren hissediyorsunuz. Aklımızda hiç soru işareti kalmayacak şekilde bize her şeyi anlayabileceğimiz örneklerle ifade etti. İlk görüşmeden önce çok kaygılıydık acaba gitsek mi gitmesek mi, bir faydası olur mu olmaz mı, nasıl bir ortam... Ama iyi ki başvurmuşuz. 3 yaşında kızımız konuşurken takılmaya başlamıştı. Selin Hanımla değerlendirme gerçekleştirdikten sonra
içimiz rahatladı, gereksiz kaygılardan kurtulduk. Ne yapmamız ne yapmamız gerektiğini çok iyi anladık sayesinde.
Selin Tokalak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Tokalak, Dil ve Konuşma Terapisi.
Selin Tokalak adresi nerede?Selin Tokalak adresini belirtmedi. Selin Tokalak yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Selin Tokalak adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Tokalak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Tokalak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selin Tokalak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Tokalak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Tokalak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Tokalak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Selin Tokalak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.