Mimar Sinan Merkez Mahallesi, D100 D:No: 62, 34535 Büyükçekmece/İstanbul, Büyükçekmece, İstanbul
Aile Danışmanlığı Randevusu
Barbaros Hayrettin paşa mahallesi 1993 sokak Prestij evleri A1 Blok No:2, İstanbul
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Eğitim Danışmanlığı
Kaygı Bozuklukları Tedavisi
Şişli
Mimar Sinan Merkez Mahallesi, D100 D:No: 62, 34535 Büyükçekmece/İstanbul, İstanbul
Büyükçekmece
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Yas Terapisi
İç Hastalıkları Randevusu
bu...ı
Selin Hanım bilinçli olarak farkında olduğum fakat bilinçdışı düzeyde anlamlandıramadığım duygu yüklerim ve davranışlarımın arka planı görmem konusunda oldukça verimli bir farkındalık yaşamamı sağladı.
y....ö
Ben Selin Hanım’a kendimle ilgili olan farkındalığımı artırmak ve aile ve atalarımdan gelen aktarımları çalışmak için başvurdum. Görüşme başından sonuna benim için çok verimli geçti. Selin Hanım alanındaki yeterliliğini aldığı eğitimlerle gayet güzel tamamlamış. Bunu görüşmelerde fazlası ile hissettim. Öte yandan diğer uzmanlarıda tecrübe etmiş birisi olarak Selin Hanım’daki görüşme kalitesini ben birçok diğer uzmanda yakalayamadım.
Selin Hanım’ın bir diğer farkıda hem insanın anatomisini hemde ruhsal yapısını iyi bilmesi somatik hastalıkların dahi kaynağına inmenize olanak tanıyan iyi bir rehber olması. Hayatınızda gerçek bir fark yaratmak istiyorsanız Selin Hanım çok doğru bir adres.
Bol şifalı günleriniz olsun.
he...i
Katıldığı eğitimler ekseninde kendini gelistiren ve geliştirmeye devam eden bir terapist olması benim için çok önemliydi. Kullandığı yöntemler ve iletişim şekli sayesinde içime dönmem çok hızlı oldu ve kendimle ilgili çok şey fark ettim.Selin hanım ' ı terapist arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
tu...n
Hocamiz sayesinde ruhsal ve bedensel cok yol aldim. Bilgisine ve ilgisine hayran kaldim. Selin hocam sayesinde ruhsal acilarimin bedensel acilara donustugunu gordum ve birlikte calistik. Simdi cok daha iyiyim ve devam ediyorum. Iyi ki tanimisim kendisini herkese tavsiye ediyorum. Iyi ki varsiniz hocam
Selin Yurdakul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Yurdakul, Aile Danışmanlığı. Size Selin Yurdakul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı Randevusu, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Bağımlılık Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çift Terapisi.
Selin Yurdakul adresi nerede?Selin Yurdakul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Hayrettin paşa mahallesi 1993 sokak Prestij evleri A1 Blok No:2 İstanbul
- Mecidiyeköy yolu caddesi Celil Ağa İş Merkezi No:10/19 kat:5 Daire:19 İstanbul
- Mimar Sinan Merkez Mahallesi, D100 D:No: 62, 34535 Büyükçekmece/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Yurdakul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Yurdakul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Yurdakul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Yurdakul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selin Yurdakul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Yurdakul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selin Yurdakul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selin Yurdakul hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Selin Yurdakul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.