Prof. Çiğdem Kağıtçıbaşı liderliğinde Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümü akademisyen ve öğrencileri tarafından bir TÜBİTAK Projesi olarak geliştirilen PERGEL (Pozitif Ergen Gelişimi Programı) projesinde gönüllü eğitmenlik yapmıştır.
Tüm bu mesleki deneyimlerinin yani sıra Bilişsel Davranışçı Terapi basta olmak üzere, Nöropedagoji Teknikleri ve Çocuk Resimleri Analizi Eğitimlerini tamamlamıştır. Şu an ise Dr. İbrahim Bilgen eğitmenliğinde Kabul ve Adanmışlık Terapisi (ACT) Eğitimi devam etmektedir. Şimdilik tüm seanslarını online bir şekilde yürütmektedir.
Aile İçi İletişim Sorunları
Stres Yönetimi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
d...
Psikolog Selina Hanım'a sosyal medya hesabını görüp ulaştım. Anksiyete ve depresyonla mücadele etmek adına başvurdum. Selina Hanım'la terapiler çok verimli geçti. Kendisi dinleme becerisi çok yüksek ve çok ilgili bir psikolog. Seanslarımız sonucu hep bir şeyleri çözebildiğimi düşünüyorum. Bu sebeple de yüzde yüz tavsiye ediyorum.
d...
Selina Hanıma referans ile ulaştım. Selina Hanım gerçekten işinde uzman. Sosyal anksiyete ve ADHD şikayeti ile başvurdum. Senelerdir uğraştığım ve beni rahatsız eden zorluklar ile nasıl baş edebileceğim üzerine kendisiyle çok uzun süre çalıştık. Kendisi sadece psikoloğunuz değil aynı zamanda içtenliğiyle size destek ve güven verecek bir uzman. Bu yüzden çevreme önereceğim bir psikolog.
d...
Selina Hanım'a referans vasıtasıyla ulaştım. Stres yönetimi ve kaygı sebebiyle kendisine başvurmuştum. Kendisiyle sürecim çok verimli geçti ve çok memnun kaldım. Çevremdeki kişilere de tavsiye edeceğimi de söylemek isterim, sevgiler.
Selina Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selina Arslan, Psikoloji. Size Selina Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Selina Arslan adresi nerede?Selina Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selina Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selina Arslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selina Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selina Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selina Arslan hangi dilleri konuşuyor?Selina Arslan ile Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selina Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selina Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selina Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Selina Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selina Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Selina Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu