Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Cattell 2a Zeka Testi
Travma Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
g....p
Selinay hanımla görüşmelerimize başladığımda takıntılı temizlik hastalığım vardı. Kendisi doğru soruları sorarak benim bile farkında olmadığım noktaları aydınlattı. Zaman geçtikce takıntılarım azaldı ve ben daha rahat hissetmeye başladım. Motivasyonun yüksek bu anlamda Selinay hanım da büyük bir destek sağlıyor.
pı...
Selinay Hanımla bir arkadaşımın tavsiyesiyle görüşme sağladık hayatımın belkide en kötü dönemlerini yaşıyordum. Yaşadığım bir kayıpla beraber travmalarım daha sık aklıma geliyor ve yoğun kaygı stres halindeydim çıkmazda gibi hissediyordum kendimi hayattan zevk almıyor sürekli olumsuz düşünüp umutsuzluğa kapılıyordum. Selinay Hanım sayesinde bu zor süreçi atlattım kendisi çok içten ve samimi bir insan ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.
yr...
Kızımın okuldaki davranış ve uyum problemleri için Selinay hanıma başvurduk. O süreçte gerekse sabrı gerekse nezaketi ile çok yanımızda oldu kızım için de çok doğru bir yol arkadaşıydı. Kısa sürede sonuç aldık hala ara ara görüşmeler sağlıyoruz.
Selinay Demiroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selinay Demiroğlu, Psikoloji. Size Selinay Demiroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Psikoloji Randevusu, Çift Terapisi, Online Terapi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Bireysel Terapi, Beck Depresyon Ölçeği, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cattell 2a Zeka Testi.
Selinay Demiroğlu adresi nerede?Selinay Demiroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selinay Demiroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selinay Demiroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selinay Demiroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selinay Demiroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Selinay Demiroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selinay Demiroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selinay Demiroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selinay Demiroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Selinay Demiroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selinay Demiroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Selinay Demiroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar