Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
İlgi Alanları:
Sağlam çocuk izlemi, yenidoğan izlemi
Anemi, Lenf bezi büyümesi
Allerjik hastalıklar ve astım
Karın ağrısı, sindirim sistemi hastalıkları
Erken ergenlik, boy kısalığı
Obezite, beslenme bozukluğu, iştahsızlık
İdrar yolu enfeksiyonları
Göğüs ağrıları
Ateşli-ateşsiz havale
Yaklaşık 4 senedir doktorumuz Selma Hanım. Kızımın alerjik astım şikayetiyle gittik ilk olarak. Çok güzel bir tedavi uyguladı. Sonrasında idrar yolu enfeksiyonu ve boğaz enfeksiyonları tarzı şikayetlerle görüştük. Teşhis ve tedavi noktasında çok başarılı bir doktor. Önerdiği ilaçlar kısa sürede etkisini gösteriyor. Selma Hanım çok sıcakkanlı ve ilgili bir hekim. Çocuklara da bize de yaklaşımı çok güzel. İhtiyacımız olduğunda telefonlada ulaşabiliyoruz. Çok memnunuz.
c.....
Kızımın öksürük şikayetiyle ulaştım Selma Hanım'a. Teşhis ve tedavi noktasında başarılı. Hemen antibiyotik yazan bir doktor değildir. Çok naif ve ilgili bir hekim. Çocuğa da çok anaç yaklaşıyor. Güleryüzlü bir doktor. Bizleri de detaylı olarak bilgilendirdi. Bir şey danışmak istediğimizde telefonla da ulaşabildik kendisine. Çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
i̇....
Kızımın yaşına göre boyu ve kilosu düşüktü ve iştahsızlık durumu vardı. Tavsiye üzerine Selma Hanım'a gittik. Çok güzel önerilerde bulundu. Detaylı ilgilendi. Uzun süre ayırdığı için çocuğu rahatça gözlemledi. Ayrıca kızımın vajinal yapışıkığı vardı. Krem önerdi. Sonrasında cerrah görsün dedi ama önerdiği krem kısa sürede iyi geldi. Farklı bir müdehalaye gerek kalmadı. Tedavi noktasında çok başarılı bir doktor. Yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldık. İhtiyacımız olduğunda telefonlada ulaşabiliyoruz. Bundan sonra Selma Hanım'dan farklı bir doktora gitmeyi düşünmem.
Selma Hanım' a 5 yaşındaki oğlumu yaklaşık 1 yıldır aralıklı olan öksürük şikayeti ile götürdüm. Çocuğuma yaklaşımı, hastalığı hakkında ayrıntılı bilgilendirmesi, tüm sorularımıza eksiksiz cevap vermesi, endişelerimi sakinlikle gidermesi, güler yüzüyle bizi karşılaması ve görüşme boyunca bizi anlayacak şekilde duygularımıza tercüman olup eşlik etmesi ebeveyn olarak bizi çok etkiledi. Tedavi ile öksürük ataklarımız belirgin azaldı. Hiç süphesiz takiplerimize Selma Hanım'la devam edeceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...
ay....
Çocuğumun astım hastalığı için gitmiştik.Çocuğumuz nefes almakta zorlanıyordu. Selma hanım güleryüzüyle ve ilgisiyle bizi muayene edip takibe aldı. Çocuğumuz çok şükür verdiği tedavilerde rahatladı. İyi ki varsınız.
Hasta
Selma Hanım yaklaşık üç yıldır doktorumuz ve başımız her sıkıştığında ve kızımın rutin takiplerinde sürekli başvuruyoruz. Bilgisine çok güveniyoruz. Kızımın iştahsızlığı ve gelişim sorunlarını aşmamızda verdiği tavsiyeler çok etkili oldu. Çocuklarla iletişimi çok güzel ve oldukça ilgili.Kendisini yakınımdakilere de öneriyorum.
çok ilgili ve açıklayıcı. hastasını takip eden bir hekim. Oğlumun son zamanlarda sık ateşlenme problemi ile ilgisi, alakası çok iyiydi.
7 ve 10 yaşlarında iki kızım var. Muayeneye gittiğimizde güler yüzüyle, ilgi, alakasıyla her zaman Selma Hanım bizi memnun etti. Her sorduğum soruya ayrıntılı cevaplar verdi, bize yardımcı oldu. En memnun kaldığımız doktorumuz Selma Hocam'dır. Genelde kızlarımın üşütme, soğuk algınlığı, ateş, bazen büyük kızımın cildinde problemler vardı onda da yardımcı oldu, yüksek ateş, soğuk algınlığı şikayetlerimizde bize yardımcı oluyor. Hastalara tavsiye ediyoruz.
Doktorumuzdan çok memnunuz, bizimle çok iyi ilgileniyor ve çözüme ulaştırıyor, gerekli tetkikleri istiyor, ne gerekiyorsa hastalıkta çözüme ulaştırıyor. Covid geçirmiştik ve idrar yolu enfeksiyon vardı sağ olsun hepsini çözdü. Selma Hanım herşeyi ile aydınlatıyor, her türlü bilgilendirmeleri sağlıyor.
y.....
Çok ilgili bir hoca muayenesinde detaylı bilgilendiriyor, teşhisinde de nokta atışları yapar. Biz boğazla alakalı sıkıntılarımızda gittik kolay hastalanıyoruz, kolay mikrop alıyoruz Selma Hanım bu rahatsızlıklarda yardımcı oldu. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz, hastalara öneriyoruz.
Selma Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selma Aydın, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Selma Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Randevu, Apgar Skoru, Büyüme Takibi, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Çocuk Gelişim Testi, Çocuklarda Astım, Çocuklarda Kabızlık.
Selma Aydın adresi nerede?Selma Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Cadde Maidan İş Merkezi No:4C/1 Kat:2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selma Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selma Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selma Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selma Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Selma Aydın hangi dilleri konuşuyor?Selma Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selma Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selma Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selma Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selma Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Selma Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selma Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Selma Aydın, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Selma Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla